📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 March 2012

Lumi Magique Primer L`oreal

In curand un nou produs o sa apara pe piata de la L`oreal. Este vorba de un primer luminator foarte interesant.
Ce spun ei despre produs:
"While a moisturiser is designed to hydrate and protect the skin, a primer is used to mask irregularities and uneven textures in the skin before foundation is applied. Some women believe that their foundation alone can help hide these irregularities; however foundation needs to be applied to a smooth and even-textured surface for it to look its best and stay on the skin for longer.
Lumi Magique Use the Light-concentrated Primer to draw a 3 from the forehead to the nose, then to the chin."

L-am testat si pot sa va spun acum, parerea mea:

  • In primul rand nu are o acoperire atat de mare. Nu o sa-ti faca sa "dispara" imperfectiunile. Pentru asta, ne vom rezuma la produsele special concepute.
  • Este intr-adevar o extraordinara baza pentru machiaj. Din punctul acesta de vedere, nu pot fi prea multe obiectii. Fixeaza foarte bine machiajul, dar si confera o anume luminozitate. Totusi in mod natural. Nu vei "sclipi" la lumina naturala. Dar cumva, lumineaza machiajul.
  • Eu l-am folosit si pe pleoape, ceea ce s-a dovedit o idee excelenta, nu numai pentru ca "a dat viata fardului", dar a si adus un plus de rezistenta la care nu ma asteptam. Daca vi se intampla des ca sa vi se intinda/ amestece culorile fardului de-a lungul zilei, va recomand acest primer. Veti observa diferenta. Eu am aplicat dupa acest primer un fard no name, care arata tern si foarte putin pigmentat cand il aplicam in mod obisnuit. De data aceasta, fardul a devenit aproape electric si a rezistat mult mai mult.
  • Poate acoperi si cearcanele, cu conditia ca acestea sa nu fie foarte intense.
  • Nu incarca si nu ingrasa tenul.
  • Se vinde cu aproximativ 10 lire. Nu stiu inca care va fi pretul in Romania, pentru ca nu a aparut inca in magazine. Daca il vedeti pe undeva, va recomand sa-l incercati si sunt singura ca il veti indragi!

16 comments:

  1. Chiar eram tare curioasa de cum este primerul. Eu am anticearcanul si fondul de ten din gama aceasta si sunt foarte multumita

    ReplyDelete
  2. m-ai facut curioasa in privinta primer-ului. frumoasa prezentare!

    ReplyDelete
  3. multumesc! Il folosesc deja de o saptamana si nu mi-am schimbat parerea despre el. Inca imi place. 

    ReplyDelete
  4.  Presupun ca o sa apara in curand si in Romania. E destul de bun, acum sa speram ca nu o sa fie la un pret prea piperat!

    ReplyDelete
  5. Kayio, unde stai tu? Asta off-yopic :).
    On-topic, am vrut si eu sa incerc produsele din gama Kumi Magique, insa fdt este 15 euro si nu ma lasa inima sa dau atat si dup-aia sa vad ca e fail. Astept sa-l iau la reducere.
    Cat despre primer, chiar m-ai facut curioasa in privinta lui. O sa ma uit zilele astea dupa el, dar nu cred ca a aparut in Germania. Sau poate nu l-or fi adus inca la magazinele din zona mea. Oricum, o sa ma uit dupa el.
    Frumos review-ul. Multumim :-*

    ReplyDelete
  6.  Acum in Italia. Si aici e destul de nou. Stiu ca in Anglia sigur a aparut . Nu sunt sigura in rest, dar pe site`ul oficial exista de ceva timp. Oricum nici pe aici nu a aparut in toate magazinele. Eu l-am gasit la o promotie, 8 euro(deci mai ieftin decat pretul "oficial"). Ma bucur ca ti-a placut review`ul. Daca il gasesti, astept si review`ul tau :*

    ReplyDelete
  7. cred ca sunt putin piperate la pret, dar banuiesc, ca pretul arata calitatea

    ReplyDelete
  8. Aham. Inseamna ca trebuie sa ma duc in Hamburg sa-l caut, oras mare, cerere mare. Sper sa-l gasesc cat mai repede, caci la fel de repede ii voi face si review. Pup.

    ReplyDelete
  9. Cred ca in Romania o sa fie mai scump de 10 lire...La noi romanul vrea sa castige mult..

    ReplyDelete
  10. Asta e ca un fel de Strobe Cream de la MAC?

    ReplyDelete
  11.  Da, ceva in genul. Doar ca fara parfum. Oricum ar fi cateva diferente. Dar ambele sunt pe aceeasi idee de "glow"

    ReplyDelete
  12. Adina-Loredana RoginNovember 10, 2012 at 1:57 PM

    am vazut pe youtube ca o fata il folosea impreuna cu fondul de ten de la revlon colorstay si aratau tare bine impreuna :)

    ReplyDelete
  13. Acum oscilez intre acest primer si cel de la Flormar.... pfff, si eram hotarata sa-mi iau Flormar:))

    ReplyDelete
  14. daca nu ingrasa tenul si da o oarecare luminozitate cred ca il voi incerca...desi in ultimul timp prefer doar fondul de ten

    ReplyDelete
  15. chiar m-ai facut curioasa in privinta lui

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤