📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

23 January 2017

Review: Gel de duș cu Ciocolată


O dată cu ultima comandă de pe BottegaVerde.ro, am ales și gelul de duș cu aromă de ciocolată și am primit cadou și săpunul de Vanilie Neagră.

Eu la fiecare comandă, am primit câte un săpun diferit și m-am bucurat mult de acest lucru, pentru că  fiecare săpun face parte dintr-o gamă diferită de cosmetice și în felul acesta mi-am putut face o impresie despre întreaga gamă.

Din gama cu ciocolată mai puteți cumpăra și un lapte de corp și petale de săpun.


Dacă nu mă înșel, chiar e primul gel de duș cu aromă de ciocolată pe care l-am avut, deși în trecut am avut câteva cu aromă de cafea, dar care mai mult semănau cu o aromă de ciocolată cu lapte.

Acestă însă are aromă de ciocolată, posibil un pic spre ciocolata caldă, e foarte intens și o să vă impresioneze din prima.

Eu sunt un pic obsedată de gelurile de duș în arome inedite, așa că acesta s-a nimerit foarte bine. La fel, ați putea să-l încercați pe cel de cocos, despre care nu îmi pot imagina decât că e superb.

Gelul de duș de ciocolată costă doar 13 lei (eu l-am prins la 11 lei când l-am comandat) și îl găsiți aici  iar săpunul de vanilie neagra aici.

Săpunul miroase extraordinar de plăcut, nu e o aromă banală și ștearsă de vanilie, ci chiar vanilia aceea pe care o folosiți la gătit. Așa că dați o șansă și acestei game!







Please follow me :



Vote my Looks:

13 comments:

  1. Foarte frumoase fotografiile tale, aproape iti vine sa musti din ele.

    ReplyDelete
  2. N-am avut pana acum un gel de dus cu aroma de ciocolata, cred ca miroase divin.

    ReplyDelete
  3. Sapunul il am si eu miroase divin, gelul de dus cu cioco inca nu am intrat in posesia lui dar va fi cat de curand... cred ca miroase delicios

    ReplyDelete
  4. Nu cred ca am folosit un gel de dus cu ciocolata, dar sigur miroase demential! Trebuie sa imi iau si eu :)

    ReplyDelete
  5. Mie-mi place orice contine ciocolata, chiar daca este produs cosmetic :))

    ReplyDelete
  6. Am si eu unul de la Sephora si il ador, imi vine sa-l mananc, asa ca o sa-l iau si pe asta.

    ReplyDelete
  7. Pe cat de mult imi place mie ciocolata, pe atat de mult o urasc in gelurile si cremele de corp pe care le-am avut pana acum. Nu am nimerit niciuna care sa imi placa, toate un miros chimic, fals. Pe acesta nu l-am incercat, dar l-am evitat cand am comandat geluri de dus de la ei. Nu am vrut sa fiu dezamagita. Vanilia neagra in schimb o am si e dementiala.

    ReplyDelete
  8. am gelul de dus cu vanilie neagra, dar inca nu l-am pus la treaba. urmeaza! cel cu ciocolata nu pot decat sa ma gandesc la el momentan

    ReplyDelete
  9. Cadoul perfect pentru prietenele care adora ciocolata.

    ReplyDelete
  10. eu l-am avut pe cel cu vanilie neagra, delicios...dar si acesta cred ca este la fel!

    ReplyDelete
  11. Cred că J a mea și.ar face capucino la baie din el😉Arată foarte bine...Cred că miroase super

    ReplyDelete
  12. Imi plac mult gelurile de dus de la Bottega Verde si imi imaginez cum va mirosi in baie numai a ciocolata dupa ce-l folosesc. Am sa-l includ si eu la urmatoarea comanda

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤