📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

05 September 2016

Cumpărături din vacanță: KIKO I

Ro Only
Din vacanța din Roma nu m-am întors cu mâna goală. La Kiko aveau o oferta tentantă, mai exact la 6 produse cumpărate, plăteai doar 3. Și cum transportul până în România costa vreo 7 euro (sau 1 euro la cumpărături de 49), m-am decis să îmi fac provizii.
Rujurile au fost primele pe lista mea, mai ales că gamele de rujuri glossy, lucioase sau sidefate aveau foarte multe nuanțe.
Cel mai ieftin și, întâmplător, cel care mi-a și plăcut cel mai mult, este creionul-gloss (3.90 euro), este foarte lucios, sidefat, dar și surprinzător de rezistent. Are o textură plăcută, undeva între gloss și ruj, astfel că prima senzație e că va fi lipicios, însă intră destul de repede în piele și senzația dispare. Singurul defect? Că e cam mic și estimez că se va consuma foarte repede.




Cele 4 din gama Glossy Dream Shear și Gossamer Emotion Creamy au un design foarte interesant, mai exact, pe partea superioară au acest buton pe care trebuie să apeși pentru a ieși rujul din ambalaj. Acestea au fost și cele mai scumpe, fiind 8.90 euro și probabil că ambalajul e un procent serios din prețul final. Deși interesant, mie nu mi-a plăcut în mod special acest ambalaj, însă rujurile sunt foarte rezistente și cu un sidef mărunt și plăcut. Adevărul e că eu întotdeauna am evitat rujurile sidefate, însă acestea sunt oarecum deosebite, pentru că aspectul final e de luciu ca de gloss, iar particulele de sclipici nu se observă ca atare.
Am fost deci foarte mulțumită de ele.






Ultra Glossy Stylo (cel în ambalaj negru)  arată ca un ruj dar are toată textura unui gloss. Majoritatea nuanțelor sunt slab pigmentate, dar mie chiar acest aspect mi-a plăcut, gândind că e perfect ca un ruj de zi. Nuanța pe care am ales-o mi-a plăcut chiar dacă e cea mai puțin pigmentată din toate.
Ultimited Stylo este clar gama super rezistentă. Nu au foarte nuanțe disponibile însă.














Please follow me :



Vote my Looks:

11 comments:

  1. super :D chiar ti-ai luat cateva... Mie nu imi plac rijurile mate asa ca vad ca ce ai ales sunt si pe gustul meu :P

    ReplyDelete
  2. iarasi am comentat de pe contul sotului :))) nu lui ii plac rujurile desi cred ca i-ar placea sa imi faca cateva cadou :D

    ReplyDelete
  3. very nice colours!
    xoxo Gina

    new post
    http://f-lover-fashion-blog.blogspot.it

    ReplyDelete
  4. Wow amazing! I love the look of all these. Gemma x
    www.jacquardflower.uk

    ReplyDelete
  5. imi plac toate nuantele si abia astept sa te vad purtandu-le.

    ReplyDelete
  6. ce de rujuri! eu nu prea port, incerc sa-mi impun in perioada asta, ca sa nu le mai arunc. arata destul de ok pot spune ca le vad in make-up-ul de zi cu zi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am o mare problema. Imi place sa cumpar si bineinteles ca nu apuc sa le folosesc, nici macar 10%. Sper sa ma dezvat, inainte sa devin horder de rujuri :D

      Delete
  7. Love d lipstick shades, nice post !!
    Would u like to follow each other on blog ?

    New post - http://www.sapphireziva.com/2016/09/dealing-with-post-pregnancy-weight.html

    xo, kanchan

    ReplyDelete
  8. I'm not a really expert to products of make-up but your choices seems good! Have a nice day, kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤