📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

12 September 2016

Cumpărături din vacanță II: Kiko Iluminator și farduri

Ro Only
Așa cum vă spuneam în articolul trecut, din Roma am cumpărat și câteva produse Kiko tentată de oferta lor pentru care plăteai doar 3 produse, cumpărând 6. Dacă doriți și voi, puteți comanda direct de pe site, iar transportul până în România costă 6.90 euro sau 1 euro la cumpărături de peste 49. Iar la prima comandă beneficiați și de 10% reducere, care se cumulează cu celelalte oferte.
Iată ce mi-a mai plăcut de la ei:


Eram în căutarea unui iluminator de multă vreme și chiar dacă e un pic mai roz decât vroiam eu, faptul că e super glossy dar și neașteptat de rezistent, m-a convins. A costat 7.90 euro.
Creionul pe care îl vedeți în poze e numit fard stick ( Long Lasting Stick Eyeshadow) și e atât de rezistent încât nu îl puteți da jos decât cu demachiant. Serios. Am încercat cu apa și săpun, apoi pur și simplu am frecat cu un șervețel (de pe mână). Chiar mă gândeam că voi avea o problemă mare la demachiere, însă se șterge foarte ușor cu demachiant obișnuit, nefiind necesar cel special pentru machiajul rezistent.
Nuanța mea e un auriu foarte sidefat, însă puteți alege între peste 30 de nuanțe incluzând și mate.






Pentru că apucasem deja să cumpăr multe farduri noi înainte să plec în vacanță, am zis că nu ar fi recomandat să cumpăr mai multe farduri, însă le-am testat și pe cele din gama rezistentă și mi s-au părut incredibile. Evitați însă pe cele mono care sunt acum la 2.90 (cele care sunt și cele mai ieftine), pentru că sunt foarte proaste. Defapt sunt așa de tari, că trebuie să le rașchetezi cumva din ambalaj, nici o pensulă sau burețel nu reușește să le ia, plus ca sunt ca de cretă, slab pigmentate (cu excepția celui negru) și la modul general nu or să vă placă deloc. Eu am această nuanță:




Please follow me :



Vote my Looks:

13 comments:

  1. Nu am mai incercat pana acum produse Kiko, dar ma tenteaza. :D

    ReplyDelete
  2. Nu stiam de aceste produse, oricum la mine machiajul e minimal... am multe rimeluri si creioane de contur buze si ochi, in rest nu prea folosesc . BIne daca ar fi dupa mine as purta smokey eyes toata ziua.. dar cine sa il faca ?...

    ReplyDelete
  3. Nici eu nu am incercat produsele lor. Par calitative. :)

    ReplyDelete
  4. Mereu am crezut ca produsele Kiko sunt prea mult pt mine.dar cred ca mi.as permite un mic rasfat :D

    ReplyDelete
  5. Poate o sa par ,,proasta,, dar nici macar nu am auzit de aceasta firma :D

    ReplyDelete
  6. Eu am auzit doar lucruri bune despre produsele Kiko dar nu am folosit nici unul pana acum si nici nu stiu daca ma tenteaza.

    ReplyDelete

  7. si eu chiar poftisem la un fard mono Kiko, Bine ca am citit postarea inainte. Iluminator eu nu folosesc dar la farduri m-au incantant niste nuante.

    ReplyDelete
  8. Sa le folosesti cu drag! Am si eu rude in Italia, o sa le fac un wishlist :D

    ReplyDelete
  9. in materie de make-up sunt cam praf... de multeee firme stiu cate ceva doar din auzite sau citite si asta pt ca nu ma machiez prea des. Imi place ce ti-ai ales si daca zici ca sunt bune eu te cred. mai ramane sa le probez :P

    ReplyDelete
  10. Nu le-am incercat pana acum, dar m-ai facut curioasa. Cred ca am sa le incerc si eu!

    ReplyDelete
  11. Nu am auzit pana acum de produsele Kiko, la farduri am mai nimerit si eu cateva care erau atat de tari incat nu reuseam sa iau cu pensulita. Multumim pt sfaturi!

    ReplyDelete
  12. Vaai ce produse super , Kiko chiar nu am incerca

    ReplyDelete
  13. Nu stiu daca ar trebui sa ma bucur sau nu, fiindca tineretea mi-am petrecut-o mai de mult. Cred ca nu m-as fi abtinut sa nu cumpar, as fi facut praf banii numai pe asa ceva si pe toale, as fi fost muritor de foame. Acum machiajul meu e foarte minimalist si nici nu ma tenteaza sa fac stocuri.Dar imi place sa va privesc.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤