📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

18 December 2014

Beautiful Cosmetics-Esentiale pentru Iarna

Ro Only

In ultima vreme am testat o gama de cosmetice naturale absolut superbe, care mi se par potrivite in special pentru sezonul rece. In special pentru ca sunt produse naturale, foarte hidratante, iar tenul si pielea are nevoie de multa hidratare iarna.
Intreaga gama este imbogatita de compusi cum ar fi apa termala, uleiuri vegetale, vitamine si antioxidanti. Fiind o gama de produse naturale, nu au contraindicatii, putand fi usor folosita de toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile si uscate.



Gama contine:

1. Crema Hidratanta

Crema hidratanta, poate fi o excelenta baza de machiaj. O recomand tenurile uscate dar si mixte, are o textura usoara si se absoarbe in piele prin masaj delicat. Are o aroma usor neutra, foarte putin perceptibila, de iris.
Reface elasticitatea pielii si este potrivita si de zi si de noapte.
Cantiate: 50ml

2. Crema de Noapte

Crema de noapte e mai grasa decat cea hidratanta, dar se absoarbe bine prin masaj usor. Aceasta crema va fi sigur indragita de persoanele cu tenul foarte uscat, pentru ca efectul de hidratare e ultra-intens. Regenereaza pielea.
Cantitate: 50 ml



3. Crema Antirid

Crema antirid contine ingrediente cum ar fi untul de cacao si uleiul de struguri, adica sanatate pentru ten in fiecare aplicare. Are o textura mai lejera, asemanatoare cremei hidratante si actioneaza asupra ridurilor, cel putin cele de pe frunte, dupa cum am observat eu.
Cantitate: 50ml

4. Crema Contur de Ochi

Crema de contur ochi este una dintre preferatele mele din aceasta gama. E hidratanta si lejera si face minuni in primul rand asupra cearcanelor. Reface elasticitatea pielii in zona sensibila a ochilor. Si cel mai mult o sa va bucure ca are 50 ml.

5. Crema de Maini

Crema de maini e si ea foarte hidratanta, desi ca minusuri as fi preferat sa fie mai parfumata si in alt gen de ambalaj. In rest, se absoarbe repede si bine si da o hidratare de lunga durata. Pentru ca nu o pot purta cu mine din cauza ambalajului, o folosesc seara inainte de culcare si am avut rezultate foarte bune cu ea.
Cantitate: 50ml


6. Lapte Demachiant

Tot in topul preferatelor mele e si laptele demachiant. In  primul rand sunt foarte-foarte multumita de acest ambalaj. E absolut ideal, poti doza perfect cat ai de gand sa folosesti, nu ocupa nici mult loc, nu curge, si eu chiar cred ca toate lotiunile demachiante ar trebui sa aiba un astfel de format.
In ceea ce priveste caracteristicile sale- curata bine, chiar si machiajul ochilor, fara sa irite absolut deloc. Nu incarca tenul, hidrateaza si el si, in general, e imposibil sa nu te impaci bine cu el, indiferent de tipul de ten.
Cantitate: 200 ml


7. Crema Anticelulitica

M-am indragostit de aceasta crema anticelulitica de la prima aplicare. Si mi se pare ideala pentru acest sezon, pentru ca miroase a placinta cu mere si scortiora. Din toate aromele posibile pe care le-am descoperit pana acum la cosmetice, aceasta m-a impresionat cel mai mult.
Ca si proprietati, e foarte hidratanta, dar nu se absoarbe imediat, avand o textura mai densa, si deci, necesita un pic de masaj. Ceea ce e perfect, pana la urma, e o crema anticelulitica. Insa dupa masaj, se absoarbe bine si nu pateaza sau incarca pielea. Eu am folosit-o cateva saptamani si am observat o elasticizare a pielii si o reducere a efectului de portocala. De asemenea, mi-a placut ca si hidrateaza foarte bine, pentru ca eu pielea cam deshidratata in anumite zone ale corpului.
Cantitate: 200 ml.


Pretuile pornesc de la 20 lei, iar produsele le puteti gasi in farmacia Sensiblu si in magazinele DM, dar si in diverse magazine online. Aici puteti consulta pagina oficiala de facebook si aici puteti afla mai multe detalii si ingredientele complete.
Iar acum in farmactii aveti si urmatoarea promotie:


Eu consider Beautiful Cosmetics ca fiind perfecte pentru sezonul rece, cand tenul are nevoie de mult mai multa hidratare si ideale pentru pielea sensibila si uscata. Daca suferiti de diverse alergii ale tenului, ar putea ca una dintre aceste creme sa vi se potriveasca.




Pupici!



Please follow me :



Vote my Looks:

8 comments:

  1. sunt produse bune, laptele demachiant e preferatul meu :)

    MNP2093421201

    ReplyDelete
  2. the range looks promising
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. Am mai auzit despre aceasta gama dar nu citisem nici un review al vreunui produs . Ma tenteaza crema antirid ptr ca are in compozitie uleiul de struguri care sim ca este foarte bun si crema anticelulitica . Ma bucura ca nu se absoarbe imediat in piele si vrand nevrand trebuie insistat ceea ce e un lucru bun .

    ReplyDelete
  4. Nu le-am încercat, dar mă tentează laptele demachiant. ^^

    ReplyDelete
  5. Ma bucur ca citesc inca o parere pozitiva despre aceste produse.Multumesc frumos!

    ReplyDelete
  6. nu am mai auzit de aceasta gama dar ma tenteaza Crema pt ochi, caci am mare pb cu cearcanele :(
    multumesc pt pont :*
    cu siguranta am sa o cumpar:)

    ReplyDelete
  7. Chiar sunt in cautarea unei creme antirid pentru mama...merci de pont!
    Pupici!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤