📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 November 2013

Totul despre Seriale: 2 Broke Girls

Iata un serial de care nu puteti sa va indragostiti!
Din cateva motive:

  • e o comedie savuroasa, dar si o satira usturatoare la adresa moravurilor;
  • desi personajele principale sunt cele doua fete, Caroline si Max, e un serial care poate fi urmarit cu placere si de baieti;
  • nu va asteptati sa gasiti numai glume rasuflate, care pot fi gustate doar de americanul de rand! Comicul de situatie e la el acasa, iar personajele, bine conturate, va vor surprinde de fiecare data;
  • in final, dincolo de latura amuzanta a serialului, subiectul ramane centrat pe prietenie si speranta de a reusi ceea ce iti propui.
Prietenia atipica dintre Caroline (care de la stadiul de Paris Hilton ajunge sa lucreze intr-un restaurant fara pretentii) si Max (care provine dintr-o familie destramata, fara bani si fara prea multe perspective) se centreaza pe planul lor de a deshide o afacere cu cupcakes.
Max e neincrezatoare si pesimista. Caroline, in ciuda situatiei de a ajunge de la foarte bogata, la foarte saraca, e optimista si incearca mereu sa pastreze ceva din fosta ei viata. Ca dovada, colierul cu perle pe care il poarta mereu, ca un simbol al sperantei.
Tot Caroline e cea care nu renunta la extensii, pantofi cu toc si ideea de a investi doar in haine de calitate, in ciuda veniturilor foarte mici.
Inspirati de acest personaj, cei de la Romwe au facut un top al celor mai reduse haine de calitate, de care si Caroline ar fi foarte incanta! Iata despre ce e vorba:



Have you watched the sitcom called the 2 Broke Girls? Caroline, who was born rich but is now disgraced and penniless due to her father’s bankruptcy. In order to survive, she had to go to Williamsburg hotel to work. She becomes friends with Max and builds toward their dream of one day opening a cupcake shop. Although she is poor, she knows that she can not give up the only heels she has. She still pays attention to her dress. She is so happy when she gets a pair of well-crafted shorts only needs $5. What we need is seeking that we can find luxury styles but bargain price. Do you think so? 


6 comments:

  1. Penultimul episod, cel cu mama si asa-zisa iubita a lui Han e bestial :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. E simpatica mama lui Han-cum erau ei imbracati asemanator, iar faza de final, cu "iubita" pianista e cireasa de pe tort.:)))

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤