📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 November 2013

Noutati: Allview X1 Soul

E un fel de regula ca toamna si primavara sa se lase cu lansari de filme si seriale, noutati cosmetice dar si noutati thenologice.
Allview nu se dezice si chiar ieri a avut loc lansarea "noului sau vârf de gamă": X1 Soul.

Ce e diferit?
Design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI  Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat  cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. 

Acesta este si singurul smartphone single SIM de pana acum, pentru ca, asa cum ati observat, pana acum Allview ne-a oferit numai dual SIM.
Tin sa mentionez ca sunt total de acord cu asta, pentru ca, desi mai pana acum 2-3 ani toata lumea avea cel putin 2 telefoane pe doua retele diferite, cu scopul de a impaca si capra si varza (prietenii si familia care erau vesnic pe retele inamice), in ultima vreme, am reusit cu totii sa ne fidelizam unei singure retele, cu un plan bun de minute nationale si sa rezolvam definitiv problema aceasta veche.

Revenind la dotarile X1 Soul, trebuie sa stiti ca veti avea 2 camere de fotografiat, cea principala, model OV12830 are 13 MP si cea secundara model OV 5648, are 5 MP.

Din experienta mea, va spun ca o camera foto care poate fi numita profesionala are cam 15 MP, deci cea de 13 a telefonului e chiar super, dar nici cea de 5 nu e de lasat.

Dar aspectul cu adevarat futurist al telefonului este dat de aplicatiile controlate prin gesturi si voce. Daca sunteti deja obisnuiti cu aplicatiile prin voce, cele "prin gesturi" sunt ceva spectaculos, cel putin pentru mine.
Daca nu stiti ce si cum arata treaba asta, atunci va invit sa vizionati clipurile de prezentare Allview X1 Soul.

X1 Soul  poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1599 lei. 

3 comments:

  1. Arată chiar bine, iar funcţiile lui fac diferenţa :-)
    Şi eu tot cu două telefoane umblu după mine :-)

    ReplyDelete
  2. este super tare acest ultim telefon al lor ,insa un pic cam scumput

    ReplyDelete
  3. Chiar frumos telefonul. Imi place ca are un display generos si este unibody. De Specificatii nu mai zic: camera de 13 Mpx, iar frontala de 5 Mpx, procesor puternic, functii ok la camera si un pret oarte accesibil. Un telefon pe care mi-l doresc!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤