📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 October 2013

Sa vorbim despre o altfel de frumusete

Nu stiu daca v-am mai spus, dar anul viitor intentionez sa dau de carnet. Problema e ca, asa cum s-a demonstrat, nu prea sunt un sofer bun. Nu ma simt deloc in largul meu la volan, sunt foarte stresata si speriata de faptul ca as putea sa fac ceva gresit.
Cand am inceput scoala de soferi, mi-am spus ca in nici un caz nu o sa conduc vreodata! Pur si simplu e un talent pe care nu-l detin.

Dar incurajata de prieteni si familie, mi-am propus sa nu renunt si sa incerc sa-mi inving teama.
Pentru asta insa, cu siguranta o sa am nevoie de o masina buna, pe care sa ma pot baza si care sa-mi dea increderea necesara. Si desigur, in al doilea rand imi doresc o masina eleganta si cocheta, spatioasa, in care sa ma simt bine atunci cand conduc.

Pentru ca, nu-i asa, intr-un fel si masina pe care o conduci reflecta ceva din personalitatea ta. Fiind femeie, aspectul estetic al masinii, cu siguranta e in topul cerintelor mele: trebuie sa fie clasica, dar moderna in acelasi timp; practica, dar si spectaculoasa. Ca si culoare as alege o nunata tot clasica: gri metalizat sau negru. Nu ca  nu as agrea culorile vii, dar asa cum spuneam, masina trebuie sa fie in acord cu personalitatea mea.
Chiar daca nu ma pricep mai deloc la detaliile tehnice, e usor sa recunosti o masina buna, care ar usura mult viata unui sofer incepator!

In plus, prima nu se uita niciodata, asa ca alegerea primei masini e o decizie importanta si vreau sa fie prefecta din toate punctele de vedere!

Asa ca in topul optiunilor mele, masina care indeplineste toate cerintele din punctul meu de vedere, este clar noua Corolla, de care m-am indragostit de ceva timp.

Nu ramane decat sa-mi tineti pumnii si in curand sper sa ne vedem in trafic!

Acesta e primul articol scris pentru SuperBlog 2013, pe unul din subiectele mele preferate in acest moment. Va astept cu pareri si recomandari din experienta voastra! Avem soferinte printre cititoarele blogului? Cum v-ati ales voi prima masina?

5 comments:

  1. Este o masina super...din pacate eu sunt speriata groaznic de sofat, asa ca las pe altii.In plus, nu vreau sa mor strivita de fiare, iar pe soselele din Romania nu suntem in siguranta.

    ReplyDelete
  2. Draga mea, îţi doresc din suflet să-ţi depăşeşti toate temerile şi să-ţi atingi şi acest ţel. Mă regăsesc foarte mult în povestioara ta, însă eu tind să cred că niciodată nu voi putea trece peste anumite traume din trafic...
    Mult succes în concurs! :-)

    ReplyDelete
  3. eu am permis de prin 2005,acum am un opel corsa,e micuta,tocmai buna de dus si adus copiii la scoala si foarte economica si la consum si la taxe,asigurari,rovinieta

    ReplyDelete
  4. eu am permis de cativa ani si ca sa fiu sincera la inceput te sfatuiesc sa nu iti iei o masina foarte scumpa. cu cat o sa conduci mai mult cu atat mai repede o sa scapi de teama si o sa vezi ca o sa inceapa sa te enerveze toti care fac greseli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca prima data ma gandeam sa-mi iau o masina mai putin scumpa, in ideea ca daca Doamne-fereste, o sa am parte de mici accidente, macar sa nu-mi para rau de masina:))) Multumesc fetelor pentru incurajari! :*

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤