📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

13 October 2013

Best Rings from Bellast

Despre Bellast v-am mai povestit. V-am si aratat comenzile mele de pana acum, de care, am fost foarte multumita si am prins increde sa-mi comand in continuare. Chiar si lucrurile placate cu aur sunt foarte rezistente si sincera sa fiu, datorita bijuteriilor pe care le-am vazut pe Bellast am inceput sa ma simt atrasa si de bijuteriile de argint, pe care de obicei, le ocoleam.
Aseara am luat toate inelele la studiat, pentru ca vreau sa ma decid sa mai comand cel putin inca un inel. M-am gandit ca v-ar putea interesa si pe voi cele mai frumoase selectii ale mele.

In primul rand de acest inel m-am indragostit de prima data cand am intrat pe acest site. Din pacate, nu au decat o marime foarte mica si a trebuit sa-mi pun pofta in cui. Dar daca va stiti cu degetele subtirele, inelul il gasiti la numai 10,13$!



Si acest inel m-a impresionat prin lucratura sa delicata, e argint placat cu aur si e foarte ieftin: 7,5 $.
Acest model e pur si simplu interesant. Il gasiti aici, sub 10$.
6,75$

Under 10$
11$
Argint placat cu aur alb
12$
Va mai amintiti inelele pe care deja le-am comandat ?
Cel mai frumos si cel mai iubit inel din toate, costa 39$, dar merita fiecare banut. E super in realitate si pare efectiv facut complet din diamante. Are o stralucire aparte si s-a pastrat pana acum perfect.

Doar 6$, de argint, interesant si placut.
Argint, desi nu  placat cu aur, asa cum va imaginati, partea aurie s-a pastrat la fel de bine. Pret: 6,75.


Mie mi-au placut foarte mult si aceste verighete, gasiti desigur multe modele pe Bellast. Sunt de argint (din ce observ eu) si costa doar 12$ impreuna. Mi se par extrem de ieftine.
Ca idee, dupa ce am comandat, tot ce este denumit Silver Plated, adica placat cu argint (in aliaj cu Cupru, dupa cum spun ei), defapt e argint marcat cu 925. Nu stiu de ce se face aceasta precizare ciudata, pentru ca argintul nu e niciodata pur in bijuterii, adica 1000/1000, ci 925/1000, de unde si marcajul renumit. Oricum, de retinut ca defapt, e argint, nu placat. Si in general, preturile sunt foarte bune si modelele, nu ceva ce ai putea sa cumperi de oriunde.

Iar promotiile de saptamana aceasta de la Romwe sunt din categoria hainelor de iarna. Promotia incepe de pe 15 octombrie:

Romwe Pre-winter Must-Haves

Date: 10/15/2013 --10/18/2013

6 comments:

  1. Wooww!!!
    Verighetele sunt atat de frumoase<3
    pup:*

    ReplyDelete
  2. Fiecare model în parte este special, dar cel mai mult îmi place inelul cu fluture, este pur şi simplu încântător! :-)

    ReplyDelete
  3. superbe inele si din ce vad eu au si o lucratura extrem de bine facuta ,ineleul cu libelula m-a cucerit definitiv

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤