📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 August 2012

Lotiunea Micelara Ivatherm

Luna aceasta am reusit sa gasesc Revista Elle cu lotiunea micelara Ivatherm. Revista e la 15 Ron.
In ceea ce priveste lotiunea micelara pot sa spun ca demachiaza rimelul destul de bine, nu irita absolut deloc ochii si intr-adevar simti o curatare profunda, fara sa incarce tenul. Singurul inconvenient pe care l-am descoperit e ca, fiind destinata tenului sensibil, iar eu avand un ten mixt, mi-a lasat pielea "lipicioasa". Asa ca eu am continuat procesul si cu un tonic astingent. Dar cred ca aceasta problema nu ar aparea la persoanele cu tenul sensibil sau uscat.

Fetele care se gandesc sa cumpere revista, in special pentru cadoul Ivatherm, ar trebui sa stie ca pretul normal e undeva pe la 43Ron, pentru varianta full size.
Ca o concluzie:
Pros:
  • parfum subtil si placut
  • nu are textura grasa
  • nu incarca tenul
  • nu irita absolut deloc ochii
Cons :
  • lasa pielea "lipicioasa" (din nou, tenul meu e mixt, iar lotiunea e destinata tenului sensibil)
  • nu curata chiar asa de eficient. Cand am incercat sa demachiez un fard siddefat, am descoperit, ca nu l-a "dizolvat", asa cum promite, ci l-a intins pe toata fata.
  • cand e vorba de rimel, trebuie sa insisti destul de mult (demachiantul bifazic de la Essence, mi se pare mult-mult mai bun si la un pret mult mai mic). Si nu ma refer la rimel waterproof.
  • pretul e destul de ridicat si nu neaparat justificat prin calitate
  • nu am observat o imbunatatire semnificativa dupa utilizarea acesteia.
Ramane la aprecierea voastra, daca considerati ca merita sa-i dati o sansa, in special daca aveti tenul sensibil, atunci e posibil sa fie mult mai potrivit decat a fost pentru mine
Revista se gaseste inca la standurile cu reviste din Mall`uri de exemplu, unde am gasit-o eu. Lotiunea are 100 ml.

4 comments:

  1. si eu am avut-o si e cam lipicioasa, nu mi s-a parut ca imi curata eficient tenul, prefer demachiantul clasic

    ReplyDelete
  2.  Emiliaelena, credeam ca doar mie mi-a lasat senziatia lipicioasa pe ten. E cam neplacut,deci eu n-o voi recumpara. Dar ma gandesc ca pur si simplu nu e compatibila cu tenul meu mixt.

    ReplyDelete
  3. Vroiam sa mi-o iau . Acum ca ai zis ca ai pielea mixta ( ca si mine) si ti-a lasat-o lipicioasa nu prea ma mai indur :) Dadeam banii degeaba. Urasc pielea lipicioasa , ma simt de parca as avea riduri :P 

    ReplyDelete
  4. mai bine ca nu am cumparat-o..la fel ca si tine am tenul mixt si daca e lipicioasa,....mai bine nu.multumim de review

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤