📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

29 April 2012

Creioane Ada

Daca va amintiti de creioanele de buze si de ochi Ada (daca nu stiti despre ce e vorba, click aici) si nu le-ati gasit prin oras, le-am descoperit intr-o gama larga de culori pe acest site: cupio.ro. Pretul :3,00 Ron, ceva mai scump decat la magazinul la care cumpar eu de obicei, dar inca un pret rezonabil. Mai mult ca sigur o sa va bucurati sa gasiti foarte multe nuante pe care in mod normal le gasiti destul de greu.

9 comments:

  1. tu cu cat le iei de obicei? cu 1 leu, asa-i? 
    Eu am obiceiul ca de fiecare data cand trec pe langa magazinul din cartier sa ma opresc si sa intreb daca au mai adus si alte nuante :))

    ReplyDelete
  2. am descoperit si eu de curand 4 nuante minunate :)

    ReplyDelete
  3. Calin Andreea DanielaApril 29, 2012 at 10:18 PM

    cele mai bune si mai ieftine creioane...eu il iau cu 2 lei :)

    ReplyDelete
  4.  M-ai prins! E 1 leu :D Dar cum nu gasesc chiar intreaga gama de nuante, m-am gandit ca poate fi folositor si acest site. Sau pentru persoanele care fie nu gasesc la ele in oras, fie sunt in afara tarii.

    ReplyDelete
  5. Adina-Loredana RoginNovember 10, 2012 at 2:23 PM

    creioanele ada sunt foarte bune...eu tot cu 1 leu le iau.am avut si albastru,verde,mov dar nu sunt atat de pigmentate asa cum este creionul negru :)

    ReplyDelete
  6. La mine e mai scump creionul e vreo 2 lei :))am si eu cateva nuante si trebuie sa mai imbogatesc colectia , sunt f bune

    ReplyDelete
  7. Cred ca au ceva ani de cand au aparut pe piata creioanele acestea. Am cumparat si eu si sunt foarte bune! cred ca cele mai bune din comert referitor si la vechime

    ReplyDelete
  8. Buna fetelor... Ma puteți ajuta si pe mine cu un site de unde as putea cumpăra si eu creioane din acestea . v-aș fi recunoscătoare ! Mersi anticipat ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Le-am gasit pe acest site la 1,5 lei http://www.1001cosmetice.ro/produs/ada-creion-dermatograf

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤