📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 July 2017

Cum renovezi ieftin și ușor un apartament


U
ltimele săptămâni am tot lipsit de pe blog, însă absența mea nu s-a datorat vacanței. Vă tot povesteam că intenționez să cumpăr o casă, însă în cele din urmă am optat pentru un apartament cu trei camere și cu terasă. 
Și pentru că renovarea și reamenajarea sunt inevitabile, am început cu planurile pentru modificările necesare.

Pentru că e obsesie de-a mea de mulți ani, majoritatea camerelor vor fi în stilul Shabby Chic.
Partea cea mai bună la acest stil este faptul că îmbină în cel mai plăcut mod vechiul cu modernul.
Astfel că multe lucruri nu vor costa prea mult, multe piese de mobilier putând fi piese vintage recondiționate. În plus, e un stil care preferă albul și nuanțele pastel, care sunt destul de ușor găsit în comerț.

Partea mai grea însă, a fost să găsesc magazine care să ofere transport în țară, măcar la un preț rezonabil, dacă nu gratuit. Așa am descoperit că depozit-online.ro va poate oferi livrarea produselor direct la domiciliu, ceea ce e un mare avantaj, mai ales că am găsit aici majoritatea materialelor de care am nevoie, plus plăci și accesorii de lemn pentru a recondiționa mobilierul vechi.

În mod special îmi doresc o baie Shabby Chic. Majoritatea băilor din apartamente sunt făcute să fie funcționale într-un spațiu limitat, astfel că aspectul final să fie unul îngrijit. Nici a mea nu face excepție, însă am de gând să o măresc, construind un nou perete de cărămidă, în zona unde va fi cada.

În ultima vreme am improvizat și recondiționat multe piese de mobilier și chiar am reușit să construiesc o etajera pentru un spațiu destul de îngust pe care îl aveam în bucătărie (pe care o să v-o arat în curând) din plăci rămase de parchet. Practic, am cumpărat doar șuruburi și suportul pentru sertar- în total 20 de lei. 

Apoi, estimez eu că e destul de ușor să ajungi la ceva asemănător cu poza de mai jos:



Și am găsit deja un lavoar care îmi place:


Totuși apartamentele mai vechi erau construite să aibă alt gen de funcționalități. De exemplu, al meu are 2 cămări, însă sunt pe hol și în bucătărie. Mie mi-ar fi plăcut să fie măcar una lângă un dormitor, pentru a o putea transforma în dressing.
Deci, da, multe lucruri vor fi modificate și mă bucur că am descoperit magazinul Depozit- Online, pentru că au toate materialele de care voi avea nevoie, dar mai ales mă bucur că oferă transport în țară prin curier, dar există și posibilitatea de a le ridica de la sediu. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, ceea ce e extraordinar, pentru că se întâmplă să cumperi mai mult decât e necesar, de foarte multe ori.

În consecință, vor urma mai multe articole cu proiecte DIY legate de renovări și recondiționări care se pot face în mod ușor și cu puțină cheltuială. Sper să vă placă și să vi se pară utile aceste articole.


Please follow me :



Vote my Looks:
Lookbook    Cichisimo     Chictopia 

15 comments:

  1. Foarte frumoase alegeri si noi suntem in renovari si reamenajari cu balconul si sufrageria :)

    ReplyDelete
  2. Of, trebuie si eu sa ma apuc de renovat in casa vara asta. Nu imi place deloc ca trebuie sa fac asta dar e necesar.

    ReplyDelete
  3. Cum e stilul Shabby Chic? Ca nu stiu.

    ReplyDelete
  4. Au foarte multe produse pentru casă cei de la depozit-online, chiar am rămas surprinsă și mă bucur să văd că s-a depășit nivelul de achiziționare fizică a produselor de acest gen și se poate și online. Te salvează mult de tot de umblat prin magazine.

    ReplyDelete
  5. Felicitari pentru noua ta casuta si abia astept sa citesc articolele viitoare! O baie foarte frumoasa!

    ReplyDelete
  6. Stilul Shabby Chic imi place si mie, dar parca mi-e greu sa asortez totul in varianta aceasta, asa ca am pastrat totul ceva mai conservator :)

    ReplyDelete
  7. Cred ca majoritatea am facut modificari in apartamente, nu stiam de acest depozit, vad ca au absolut toate cele necesare in caz de nevoie

    ReplyDelete
  8. Am cautat multe idei pe net cand faceam casa. Acum ma bucur ca ii pot sfatui pe altii.

    ReplyDelete
  9. Un articol parca facut pentru mine! Merci, draga mea , pentru sfaturi! :*

    ReplyDelete
  10. Am tot vazut foarte multe pareri pozitive despre acest magazin online.

    ReplyDelete
  11. Acum sunt in stadiu de construire casa, dupa aia sa vezi dezmat!

    ReplyDelete
  12. E foarte reusita poza cu baie, daca asa ar arata baia mea cred ca nu as mai iesi din ea :))

    ReplyDelete
  13. Ce-as vrea si eu o ghiuveta pe stil vechi si o cada cu picioare. Din pacate acum alte prioritati, dar candva ma apuc eu si de ele.

    ReplyDelete
  14. Imi doresc si eu un lavoar din acela patrat si mai exact as vrea sa-mi schimb o mare parte din baie. Am sa vad ce pot gasi pe depozit online

    ReplyDelete
  15. Aici gasesti intotdeauna cele mai bune preturi.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤