📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 April 2017

Comenzi gratuite cu sistemul de puncte de pe BornPrettyStore


C
hiar dacă știu că există unele probleme la comenzile de pe BornprettyStore, pentru că unele comenzi cam ”dispar” fără explicație, mie personal nu mi s-a întâmplat decât să-mi întârzie cam mult două dintre toate comenzile date.

În orice caz, astăzi vă spun cum puteți da comenzi pe BornPrettyStore, fără să plătiți nimic, așa că, sper ca acest articol să vă fie de ajutor.


Ca multe alte site-uri, BornPrettyStore are un sistem de puncte recompense, puncte pe care le primești la fiecare comandă, dar și când postezi păreri, poze sau video pentru produsele comandate.

Când am descoperit programul de puncte, eu aveam deja puncte strânse în cont, pentru că, oriunde comand, eu revin cu un feedback sau poze ale produselor comandate. E un obicei al meu, pentru că mă gândesc că pozele și părerile mele pot folosi altor clienți care vor să comande.

Ce trebuie să știți:


  • punctele se strâng destul de ușor, mai ales dacă alegi să postezi poze. Acestea sunt aprobate în 3-7 zile, de obicei, chiar dacă sunt mai multe poze ale aceluiași produs.
  • nu toate pozele sunt aprobate. Cele care sunt extrem de asemănătoare sau cele în care nu se vede produsul în sine, posibil să nu fie aprobate.
  • pentru orice poză primești 10 de puncte. Înainte primeai 30, dar acum cred că s-a schimbat.
  • chiar dacă oficial au anunțat că 20 puncte=$0.01, defapt, 10 puncte= $0.1. 
  • pentru video, primiți mai multe puncte, însă rămâne la latitudinea lor cât exact or să-ți dea, în funcție de calitatea lui.
  • puteți da o comandă integral din puncte, însă nu mai mare de $10. 
Având în vedere că transportul e gratuit, cu 10-20 poze ale aceluiași produs poți să îți comanzi sigur ceva, produsele lor fiind destul de ieftine.


Important de știut:


→ Poți folosi maxim echivalentul a $10 la o comandă, doar din puncte. Adică maxim 1000 puncte. Nu există însă o limită minimă, deci poți comanda și de $1. 
→ Trebuie să fiți atente când încărcați pozele pentru care urmează să primiți punctele. Acest lucru se face pe pagina produsului respectiv, sub descrierea produsului, unde scrie Customer Images->Click here to upload yours and  get BornPrettyStore Points. Aici trebuie să fiți atente, pentru că după ce alegi fișierul trebuie să nu uiți să apeși butonul de Upload, pentru că arată ca și cum s-ar fi uploadat deja. 
→ Punctele apar în contul tău ”My Center”, iar la Uploads în meniul din stânga, vă apărea exact ce a fost aprobat și câte puncte ai primit pentru fiecare.

Eu am dat deja o comandă, pentru care am plătit totuși $0.11 pentru că am depășit puțin numărul de puncte pe care îl aveam, însă acum am strâns deja pentru încă o comandă în doar câteva luni de când am primit-o pe ultima.

Având în vedere că se poate ”profita” de sistemul de puncte la infinit, fără să plătești nimic și o poți ține din comandă gratuită în comandă gratuită, pur și simplu postând pozele comenzii anterioare, sfatul meu e să profitați de acest sistem, înainte să fie schimbat și să se introducă condiții suplimentare, cum s-a întâmplat cu sistemul de puncte de la SheIn.

Aici puteți citi mai multe despre sistemul de puncte, dar informațiile sunt vechi, din 2013, așa că mai bine vă ghidați după ce v-am spus eu. 

Eu vă recomand și programul lor de afiliere, pentru că e ușor de folosit, primind doar un sufix simplu de afiliat.

Iar dacă vă hotărâți să dați o comandă și să vă folosiți punctele, vă recomand ojele lor speciale pentru modele cu ștampile, pentru că mi se pare foarte bune.
Mai jos, aveți poze cu încă un model făcut cu ojele cu ștampile de la ei, ca și plăcuța.

Link`urile aici:

Purple Nail Polish: https://goo.gl/IY2oG9

Matte Top Coat: https://goo.gl/Lc2B03
Flower Plate https://goo.gl/n11ET0




















Please follow me :



Vote my Looks:

29 comments:

  1. Nu am comandat nimic pana acum de pe Born...insa imi place acest sistem al lor de puncte. Ce fain era cu Shein...ce de lucrusoare frumoase am luat pe puncte...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu? Din pacate, au schimbat de o mie de ori sistemul, in asa fel incat pana la urma nu iti mai convenea deloc.

      Delete
  2. Ce manichiura colorata de culoarea liliacului. Nu am nevoie de oje, eu am unghii cu gel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca te intereseaza, au si oje cu gel, eu mi-am luat de la ei, mi-au placut.

      Delete
  3. Cand vad pozele tale, uit sa mai citesc. Pur si simplu ma vrajesc. Sunt superbe.. bine, de data asta am fost atenta, pentru ca e rost de ceva gratis. Tocmai am primit o noua comanda. Poate bag alta :)

    ReplyDelete
  4. Si eu am facut o comanda la Bonprix acum ceva timp si imi amintesc ca mi-a ajuns dupa vreo 4-5 luni, cand uitasem de ea de foarte mult timp. Vazusem si eu acest program, insa nu i-am dat prea multa importanta. Insa, promit ca ma voi mobiliza si eu si il voi incerca ;)

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa mani, si eu comand mereu de la ei <3

    ReplyDelete
  6. Si eu am mai facut comenzi din puncte, dar imi este ciuda ca vin la vamala si nu acasa :(

    ReplyDelete
  7. Nu am comandat de afara... tot trag de mine sa capat curaj, nu stiu de ce am retineri. Frumoase manichiuri!

    ReplyDelete
  8. Încă nu am comandat dar de curiozitate o sa verific acest site și o sa țin cont de acest sistem de fidelizare.

    ReplyDelete
  9. N-am comandat niciodata si nici nu stiam de ei pana acum.Dar manechiura ta arata superb!

    ReplyDelete
  10. Mulțumesc. Nu știam de acest site. O sa încerc și eu. Pare ok

    ReplyDelete
  11. Nu am dat nici o comanda la ei inca pentru ca nu ma prea pricep sa-mi fac singura manichiura dar imi plac foarte mult unghiile tale.

    ReplyDelete
  12. Cat de frumoasa este manichiura asta!!! Vreau si eu <3

    ReplyDelete
  13. este bine de stiut, multumim de explicatii, eu nu am comandat de la ei inca nimic!

    ReplyDelete
  14. am mai folosit si eu puncte la comenzi, dar in ultima vreme am neglijat pozele. ce nu-mi place e ca trimit produsele in colete separate si trebuie sa ma duc de 10 ori la posta vamala

    ReplyDelete
  15. Ce fain, nu stiam de acest site. unghiutele tale sunt super si imi place calitatea fotografiilor.

    ReplyDelete
  16. Eu nu am rabdare sa pun poze, sa strang puncte, prefer sa dau comanda direct daca imi place ceva.

    ReplyDelete
  17. Pe mine m-ai convins! Multumesc de sugestie! :*

    ReplyDelete
  18. majoritatea site-urilor am vazut un fel sau altul de fidelizare dar cand stiu ca trebuie sa astept ore la posta vamala ma las pagubasa :)

    ReplyDelete
  19. Am si eu o multime de comnezi la activ :) e site-ul preferat in materie de produse de nail art

    ReplyDelete
  20. Se pare ca doar eu am fost ghinionista in experienta cu ei si nu as avea curajul sa comand ceva. Pacat. Pozele tale sunt superbe, ca intotdeauna. Manechiura este la fel. Deci, inca o data, pacat, ca au chestii foarte faine.

    ReplyDelete
  21. Nu am comandat niciodata de pe siteuri straine, pare complicat pentru mine, dar e bine de stiut cum se poate face sa fie avantajos.

    ReplyDelete
  22. In ultimul tau ma fura pozele de pe blogul tau, de uit si ce am vrut sa comentez. N-am incercat sistemul de puncte de aici, dar am comandat la Shein folosind cam acelasi model.

    ReplyDelete
  23. N am comandat niciodata de la ei dar uite ca e bine de stiut, o sa aincerc si eu.

    ReplyDelete
  24. Imi plac foarte mult pozele. Ma bucur sa vad ca poti comanda doar cu puncte si daca as fi o mare pasionata de manichiura cred ca as face si eu ca tine. Deoamdata sunt ceva mai lenesa.
    Imi este dor de SheIn La inceput era extraordinar de bine cu acele puncte

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au de toate, inclusiv haine sau accesorii de bucatarie. Si chestii dragute de papetarie. Astept sa mai strang ceva puncte si sigur mai fac o comanda

      Delete
  25. Super tare, nu stiam de acest sistem. Eu am primit de la ei pachetul acela gratuit. Intrebare: Trimit oje in Romania, stiu ca ultima oara scria ca nu poti lua nimic lichid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut ca in cosul de comanda imi scria si mie treaba cu lichidele, dar tehnic vorbind singurul lichid era rimelul si am zis ca e ok. Evident, eu am comandat mereu oje si au venit. Dar poate asa se explica de ce unele comenzi dispar. Posibil ca pachetele care sunt controlate sa fie retinute la vama, sau ceva de genu.

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤