📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 February 2016

OOTD: Trecerea de la Iarna la Primavara II

Asa cum va spuneam in prima parte, am ajuns la concluzia ca anumite haine pot fi purtate si in sezonul rece, dar si primavara (care in ultimele zile, da semne sa fii venit).
Daca si voua vi s-a intamplat sa comandati pulovere care pareau mai groase, de iarna, care insa se dovedesc a fi ceva mai subtiri, cea mai simpla metoda pentru a fi purtate cand da caldura, e impreuna cu pantalonii scurtii. In special, bluzele mai lungi.
In articolul de azi, rochia-pulover comandata de pe ZNU, am purtat-o atat cu skinny jeans, cat si cu pantaloni scurti din dantela.

Mai ales cand comandam de pe magazinele chinezesti, se intampla de multe ori (cel putin mie) ca rochiile sa fie mult mai scurte decat ma asteptam. Nu sunt cea mai inalta persoana din lume, am doar 1,67, insa de multe ori, materialul se mai intinde pe corp si deci ajunge sa fie mult mai scurt, decat calculele initiale.
Chiar ma uitam pe SheIn, zilele acestea, pentru ca inainte sa comand, intotdeauna ma uit la pozele clientelor si am observat ca, desi unora o rochie le vine pana la genunchi, altora abia le vine decent ca si bluza. Regula mea generala este ca, daca are mai putin de 85 cm, e prea scurta.


Rochia pulover de azi, nu e deloc prea scurta, insa, din anumite unghiuri, in lumina devine usor transparenta. Asa ca...cel mai bine e sa fie purtata in alte moduri decat ca simpla rochie. In schimb e foarte elastica, suficient de groasa si materialul destul de moale si placut.

Iata cum vine purtata cu pantaloni lungi si respectiv scurti:





Cum vine mai bine?
Apropo, daca nu ati vazut in articolul trecut, pantalonii rupti de pe SheIn chiar topesc cateva kilograme. Sunt foarte intantata de ei!

Link`urile produselor:

ZNU black top: size M- http://goo.gl/18f8IB- $13.18
SheIn Skinny Pants: size XL- http://goo.gl/Aq5jPw- $15.79
SheIn Lace Shorts: one size- http://goo.gl/6PgxGY- cumparati din puncte




Please follow me :



Vote my Looks:
Similar here:

2 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤