📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 September 2014

OOTD: The Summer Dress and Tidestore Shoes

Asa cum stiti deja, vara aceasta am cam lipsit de pe blog, fiind foarte ocupata. Asa ca, nu am reusit sa va arat toate lucrurile pe care mi le-am cumparat si merita mentionate. 
Nu am apucat sa fac prea multe poze cu tinute, dar sunt cateva comenzi de care am fost foarte incantata si, pentru ca vorbim de comenzi de pe magazine noi, m-am decis sa va scriu despre ele si sa va arat cateva poze, totusi.
Cred ca pentru fiecare dintre noi, exista cate o piese de imbracaminte de care ne indragostim si o purtam foarte des, intr-un anume sezon. Asa a fost aceasta rochie, pe care sigur ati vazut-o vara aceasta pe magazinele online. 

Modelul e absolut superb, iar de pe acest magazin (Outerinner.com) si de o calitate foarte buna. Pentru ca materialul e destul de gros (totusi foarte elastic), ea poate fi purtata lejer fara sutien, ceea ce e super, pentru ca e cu spatele gol si un sutien, ar fi stricat ideea.
Sandalele pe care le port sunt TideStore, foarte dragute si comode, desi eu le-am purtat mai rar, pentru ca imi vin putin mari. 
Si rochia mi-a venit putin larga, asa ca am modificat-o usor, dar ma bucur ca am comandat-o o marime mai mare, pentru ca imi vine mai lunga.

This is the dress I wore the most this summer. I`ve ordered it from a new online shop, where you can find a lot of great stuff, by the way. The fabric is a very good quality and I really like it.
The shoes are from TideStore and you`ve noticed that this is not my first order. Of course, as I said before, on TideStore you can really find good shoes at very very cheap prices!

Here are some photos:










Dress: (HERE)- I am wearing XXL (my size is usually M-L)


- also availble on green

And here is a little preview:



Please follow me :



Vote my Looks:

18 comments:

  1. O rochita tare draguta si care iti vine foarte bine. Vara asta , am vazut foarte multe rochite cu imprimeuri florale care mai de care mai frumoase . Ai avut si un avantaj datorita modelului.... spatele ti-a fost tot timpul racorit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Lamiita! Sa stii ca a fost o rochie chiar perfecta pentru vara

      Delete
  2. you look fab , totally loved the dress
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. Îmi place rochia. Este minunată. :)

    ReplyDelete
  4. Beautiful dress, love the cut, love the print! xoxo
    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. You look amazing in this dress!
    Fantastic pictures too!
    I really love this look!
    Have a fab weekend my dear!

    ReplyDelete
  6. foarte frumoasa rochita,ti se potriveste ca o manusa :) :*

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤