📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 March 2014

Oportunitate pentru studentii romani

In luna martie, studentii sunt invitati sa participe la un proiect interesant.
Allview, Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania invită studentii de la universitatile din Romania să se înscrie la prima editie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc in 28 şi 29 martie 2014 in Aula Universităţii Transilvania din Brasov.
E o oportunitate pentru toti studentii romani, pasionati de programare, indiferent de facultatea pe care o urmeaza sau orasul unde studiaza.

Entrepreneurship va promova aplicatiile studentilor romani in tarile Uniunii Europene, iar creativitatea si originalitatea sunt incurajate;  fiind o competitie, proiectele clasate pe primele trei locuri vor fi premiate.

Cum va functiona:


In cadrul maratonului, echipe de studenti formate din doi pană la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicaţie cu utilitate sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic il reprezintă aplicaţiile destinate persoanelor cu dizabilităţi. La finalul competitiei, cele mai bune trei proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene. 

E un proiect admirabil si sper ca vor participa cat mai multi studenti talentati.
Pentru cei interesati, competiţia va incepe vineri, 28 martie, la ora 12 si se va încheia sambătă, 29 martie la ora 11.  Jurizarea proiectelor va avea loc sambătă, 29 martie, între orele 11-14.
Ceremonia de decernare a premiilor reuneste delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice si reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Pentru formularul de inscriere şi mai multe detalii despre competiţie, consultati  www.entrepreneurshipbv.ro

 Please follow me :

4 comments:

  1. very interesting

    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/un-bosco-fatato/
    buon week end
    Mari

    ReplyDelete
  2. Asta da oportunitate! De drag m-aş reîntoarce pe băncile facultăţii ♥
    Mi-ai trezit amintiri frumoase odată cu această postare, Cătălina. În cadrul Universităţii Transilvania din Braşov mi-am petrecut cei mai importanţi 5 ani de viaţă, ani în care m-am format ca specialist. Merci pentru remember! ♥
    Te pup, o primăvară minunată îţi doresc, cu drag! ♥

    ReplyDelete
  3. Oh, lovely post <3
    Can u follow me on my profile facebook? Of corse, if you want to! :)
    Nice day <3
    https://www.facebook.com/miauczak

    ReplyDelete
  4. Brilliant opportunity! All the best and a happy week!
    www.minsbeautyequipment.com

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤