📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

15 March 2014

Last Week in Photos

Precum stiti, saptamana aceasta a fost mai cald. Asa ca am fost mai activa, am inceput deja curatenia de primavara, dar asta nu m-a oprit sa fac ceva cumparaturi. Noua obsesie: pantofii! Pana acum, doar acestia mi-am ajuns, dar mai urmeaza sa primesc cateva colete, inclusiv comanda de pe LovelyShoes.

Si ca tot va spuneam de curatenia de primavara, mi-a placut si noul Persil. Mi se pare mai bun pentru rufele albe sau culori vii. Mi-ar fi placut in schimb sa aiba un parfum mai floral si mai intens. Miroase a curat, e placut, dar mi-ar fi placut si cateva arome mai nu stiu cum.
Tot zilele acestea am descoperit balsamurile de buze de la Ruby Rose. Am  uitat sa le fac poze, mi-am cumparat deja doua arome, dar imi plac la nebunie si sigur o sa-mi cumpar toate aromele disponibile. Eu le-am gasit la 2 lei. Promit sa le fac poze in curand. 
Tot din ultimele mele obsesii, v-am spus deja ca mi-am comandat multe rochite de ocazie. Doua dintre ele le-ati vazut deja. Daca nu, le vedeti dand click pe pozele de mai jos. Nu sunt singurele comandate si in curand veti vedea poze si cu restul:

Nu v-am aratat pana la urma ce mi-am comandat de pe Regal Gold:
Pana la urma, a devenit inelul meu preferat. Piatra e onix si arata superb. In general, tind sa cred ca bijuteriile de pe Regal Gold arata mult mai bine in realitate decat in poze.  Si pentru bijuterii realizate manual, chiar sunt rezonabile la pret.

Dintre cele mai mandre realizari culinare  sunt snitelele cu garnitura de ciuperci sau cartofi nature. Am incercat sa fac si snitele de soia, dar nu au iesit prea reusite.

In rest, am revenit la supa de galuste, chiar daca ma chinui de fiecare data la galuste. Ba ies prea tari, ba se farama. Daca stie ceva vreun truc pentru ele, abia astept!
Am reusit pana la urma sa fac si pizza cu blat pufost:
Dar cea mai mare invetie au fost niste foietaje facute dupa modelul pachetelelor de primavara. Au iesit exceptional de gustoase, chiar daca e ceva efort si timp:
Apropo, n-am apucat sa va arat pozele, dar pisica a fost total vrajita de patinajul artistic. A stat cuminte si s-a uitat cu cea mai mare atentie :)))

Ieri am descoperit ca s-a deschis un stand cu ceaiuri si cafele foarte aromate si exotice. Eu am ales ceaiul cu fructe rosii si rom. Romul nu prea se simte, dar e totusi un ceai placut.


Primele semne ca se schimba vremea de acum o saptamana (cel putin asa se zice):
 Si primele flori:

Voi cum v-ati petrecut saptamana? Nu uitati de cele doua concursuri internationale:



Please follow me :

13 comments:

  1. Superbi pantofii!!!<3
    Ce scumpa e pisica..e atenta la miscari:)))
    pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sunt foarte incantata de pantofi! Pisica era total fascinata :)))

      Delete
  2. ce frumusete de pantofi :D iar de rochite nu mai spun <3
    ce scumpa e pisi si delicata daca se uita la patinaj :)
    si eu pateam la fel la galuste dar mami m`a invatat ca in compozitia lor trebuie sa pui, la inceput, 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu si iti ies geniale :d incearca si tu si sa imi spui rezultatul
    te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca mi-a spus si mie cineva de trecul cu bicardonatul, dar cand l-am folosit, mi s-au faramat toate. Trebuie sa mai fie ceva la mijloc, vreo metoda speciala de a le pune ...

      Delete
  3. ce frumosi sunt pantofii turcoaz :).

    mmmmm, pizzzzzza!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cei turcoaz arata intr-adevar, foarte bine. Totusi preferatii mei sunt cei crem

      Delete
  4. Să te bucuri de pantofiori, sunt tare frumuşei! ♥
    Toate preparatele arată într-un mare fel, toată aprecierea ♥

    ReplyDelete
  5. So beautiful recapitulation!
    I love all the pictures!
    Have a great new week my dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Helena!
      Btw, did you receive your prize? They didn`t provide me a tracking no jet... :(

      Delete
  6. Imi place tot ce vad , de la pantofi pana la galuste , de la pisica pana la ceaiul aromat ... Secretul galustelor il vei deprinde in timp "ghicind" consistenta acelui aluat ( sau cum sa-l numesc ) . Eu le fac simplu , batut albusul bine cu putina sare , adaugat galbenus si apoi grisul ( cat cuprinde , asta m-a omorat intotdeauna la retete :D ) Dupa ce le-am pus mai picur putina apa rece peste fiecare . Fara bicarbonat ca se simte ... Totul consta in consistenta aluatului , repet .

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤