📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 October 2013

Totul despre seriale: Dracula

Nu stiu daca ati aflat inca sau nu, dar un nou serial din seria celor cu vampiri a inceput de curand. In prezent puteti vedea doar primul episod (pe care eu abia l-am vazut, asa ca am cateva impresii la cald).
Serialul se numeste sugestiv Dracula si se vrea un fel de spin of al cartii cu acelasi nume, din a carei actiune, nu mai pastreaza mare lucru.
Pe scurt (ca sa nu ma acuzati de spoiler), povestea incepe cu imagina contelui Dracula (vi-l amintiti din The Tudors) care ajunge in Anglia cu planuri secrete. 
Cei care au citit cartea lui Bram Stocker sau au ceva cunostinte istorice vor fi usor dezamagiti sa afle ca ordinul Dragonului era unul "anti-vampiric"(caci nu putem avea film cu vampiri, fara sa avem si vanatori de vampiri), iar Mina (Jessica De Gouw-din Arrow) se demonstreaza a fi reincarnarea iubitei contelui.

Exceptand aceste detaii, episodul e suficient de interesant, actorii bine alesi si povestea captivanta. 
In rest, Dracula 2013 nu are prea multe in comun cu True Blood sau Twilight, ci va semana mai mult cu The Tudors, in ciuda elementelor supranaturale.
Alegerea actorului principal mi se pare una fericita si cred ca tocmai acesta va fi si factorul care va garanta succesul serialului.

Eu spun ca serialul ar putea sa va fie pe plac si daca nu sunteti fani ai filmelor cu vampiri, pentru ca elementele centrale ale filmului sunt, in fond, povestea de dragoste dintre Mina si contele vampir, dar si razbunarea cumplita pe care se pare ca el o pregateste impotriva ordinului Dragonului.
Pentru inceput, eu ii dau nota 9 din 10!

6 comments:

  1. si eu am vazut primul episod :) , pe langa el mai urmaresc cateva seriale

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. interesant insa nu atat de mult precum TVD :)

      Delete
    2. Iti dau dreptate, oricum si eu prefer serialele cu si despre adolescenti, parca sunt mereu mai interesante, indiferent de genul serialului.

      Delete
  2. Nu sunt o simpatizantă a acestui gen de filme :-)

    ReplyDelete
  3. nu am urmarit nici un serial cu si despre vampiri ,dar cine stie ? poate in viitor o sa ma captiveze si pe mine

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤