📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

11 October 2013

Secretul unui par fericit

Peria Tangle Teezer nu mai are nevoie de prezentare. Stiti deja ca e o perie extraordinara care ofera rezultate profesionale, la tine acasa.
Iar faptul pentru care e renumita e ca descurca parul, oricat ar fi el de dificil.
Ca sa va fac si o scurta prezentare, peria Tangle Teezer e un produs Sageco Concept, unde veti gasi, pe langa periile de par si extensii par natural.
Periile Tangle Teezer sunt concepute pentru diversele nevoi ale parului.
Eu am ales Salon Elite Pink Fizz, perfect pentru parul meu ondulat, cu tendinta de a se electriza foarte usor.

Ceea ce stiam deja e ca peria face minuni cand e vorba sa descurce parul, fie el ud sau uscat. Si chiar isi face treaba atat de bine, incat am simtit ca nu mai am nevoie de balsamul de par, pentru netezire.

E un real ajutor in coafarea parului si in acelasi timp ajuta foarte mult la indreptarea lui.

Asa cum va spuneam, problemele parului meu sunt urmatoarele:

  • foarte fragil;
  • nedisciplinat;
  • se incurca des, mai ales cand il pieptam ud sau umed;
  • se electrizeaza foarte usor.
Peria Tangle Teezer m-a ajutat la urmatoarele aspecte:
  1. Il descurc mult mai usor cand e ud/umed si ma ajuta enorm la coafat;
  2. Pentru ca pieptanatul e mai usor, parul nu se mai rupe atat de repede;
  3. Nu electrizeaza absolut deloc. Acum imi e foarte usor sa il indrept doar cu feonul, pieptanandu-l in timp ce il usuc, fara sa mai folosesc placa de indreptat, iar rezultatele sunt identice.
  4. Daca intre timp coafura se strica, il pieptan repede si se aseaza din nou drept;
  5. Aspectul parului e mai lucios si firul e foarte fin, fie ca folosesc sau nu un balsam de par.
Ceea ce m-a surprins cel mai placut la aceasta perie e faptul ca intr-adevar nu electrizeaza deloc, descurca incredibil de bine parul, dar mai ales, ca ajuta foarte mult la indreptarea lui. In plus, imi place aspectul disciplinat si luciul natural pe care il da parului. Rezultatul, cel putin in cazul meu, e un look profesional, parca facut la coafor.


Eu sincer va spun, ca nu ma asteptam la toate aceste efecte de la o simpla perie. Nu stiu daca mai e necesar sa va spun, dar descurca bine parul, dar si nedureros. Nici o alta perie de par pe care am folosit-o pana acum nu m-a impresionat ca aceasta!

Iata cum arata parul meu, proaspat uscat si pieptanat cu peria Tangle Teezer, fara nici un alt produs de indreptat si fara a folosi placa de par:
Deocamdata doar un mic preview, pentru ca mi-am schimbat recent si coafura si vreau sa va surprind! 

Dar cum nu are rost sa va incant povestindu-va cat de fericit e parul meu acum, fara sa va dau sansa sa va convingeti si voi, va astept cu pareri si comentarii, pentru ca va urma o surpriza pentru voi!

7 comments:

  1. Am citit atea pareri pozitive pentru peria asta incat trebuie sa o incerc si eu, mai ales ca si eu am parul ondulat.

    ReplyDelete
  2. Sunt câteva luni bune de când o tot urmăresc, chiar sunt curioasă cum s-ar descurca cu un păr lung, des şi extrem de neastâmpărat :-)

    ReplyDelete
  3. si eu imi doresc mult o Tangle Teezer!

    ReplyDelete
  4. Imi place aceasta perie, stiu ca este de calitate si isi face foarte bine treaba.Faptul ca sunt asa de vesel colorate, este un mare plus.

    ReplyDelete
  5. Sincera sa fiu, chiar imi doresc sa incerc aceasta perie. Toata lumea este foarte multumita de ea! In plus vine in niste culori superbe!
    Camelia
    http://www.beautystory.ro

    ReplyDelete
  6. am auzit in ultima vreme foarte des de aceasta perie minune ,sunt curioasa sa o incerc si eu cu toate ca nu am mari probleme cu parul ,dar poate capat un luciu mai intens

    ReplyDelete
  7. Am citit despre peria Tangle Teezer pe cateva bloguri, dintre care si aici, acum. Chiar sunt curioasa ce minuni poate sa faca o astfel de perie, mai ales cu un par cu fir gros si aspru.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤