📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 October 2013

OOTD+ Tot ce trebuie sa stii despre o comanda pe SheInside

Cred ca unii dintre voi ati observat absenta mea de pe blog in ultimele zile. Am incercat sa postez mai cat mai des, dar adevarul este ca un pui de raceala m-a prins si pe mine si nu ma lasa in pace de vreo doua saptamani. Bonus, se pare ca dezvoltat si o sensibilitate la Paracetamol, asa ca mi-a fost mai greu.
Si, desi fiind in Bucuresti imi propusesem sa ies mai des (chiar si meciul Romania-Estonia), pana la urma n-am iesit decat la o pizza si o plimbare prin parcul Lia Manoliu. Cu aceasta ocazie am purtat si paltonul recent primit de pe SheInside, dar si noua mea geanta plic preferata, care asa cum va povesteam deja, e surprinzator de incapatoare.

These last few weeks I had a pretty bad cold, so I didn`t got to go out so offen. However, I got to wear my new coat from SheInside and my new favourite bag.






Aici vedeti mai clar gentuta, in caz ca ati uitat-o si noul meu inel care mi-a captat atentia si interesul. L-am cumparat de la un stand de bijuterii cu pietre semipretioase si se presupune ca isi schimba culoarea in functie de starea ta de spirit. Asa ca de 2 zile stau cu ochii pe el si intr-adevar, a trecut deja prin 3 nuante. Pe mine m-a captivat!

Here you can see the bag again and also my new colour-changeing ring which is supposed to change its colour according to your state of mind. It allready changed from black to darl blue and turquoise these few days. I find it very interesting!:) 
At the pizza place.
The Park


Late walk in the park.


Si acum sa va reamintesc cele mai importante informatii si sfaturi cand faceti o comanda pe SheInside
  1. Produsele seamana foarte bine cu ceea ce vedeti in poze. In plus, aveti la majoritatea lor, si poze ale bloggeritelor, pentru a va putea face o idee cat mai exacta. Un exemplu e aici.
  2. Calitatea nu m-a dezamagit pana acum deloc. Dantela e dantela, matasea e matase si tot asa. Sunt bine croite si bine finisate. Aveti totusi grija putin la nuante. Un roz pal ar putea sa fie culoarea piersicii in realitate. Ghidati-va mai mult dupa numele produsului. Daca spune "Soft Peach" acela nu va fi roz, chiar daca asa pare in poza.
  3. Marimile nu se potrivesc 100%, adica s-ar putea sa fie un pic mai mici decat cele europene. Ca sa fiti sigure, verificati la descrierea produsului dimensiunile afisate in cm. Daca vi se par ca ar corespunde (masurati-va!), atunci e ok, daca nu, optati pentru un numar putin mai mare, chiar daca in general purtati  un numar mai mic.
  4. Optati cu incredere pentru transportul gratuit! Aveti un numar de tracking functional si deci sanse mici sa apara probleme.
  5. Coletele ajung in principiu la posta normala. Spun in principiu, pentru ca mie, mi-au ajuns la posta vamala, desi coletul a fost deja vamuit inainte sa ajunga la posta vamala de la mine din oras. Deci, pot exista exceptii pe care nimeni nu le poate explica exact. Cert e ca, uneori, nu ajung la posta normala, asa cum trebuie, asa ca pregatiti-va si pentru aceasta eventualitate!
  6. Cat timp dureaza sa primesti un colet? As vrea sa va dau un raspuns batut in cuie, dar.... Treaba sta cam asa:
  • Coletul e gata in 24 h-72 h maxim. (adica produsele comandate sunt puse frumos in colet). Urmeaza expeditia efectiva. Daca urmariti drumul pe care il face coletul, veti observa ca pana in Romania face in jur de 7-10 zile. De multe ori si mai putin de atat. 
  • O data ce a ajuns in Romania, incepe desigur distractia! Daca mai face un ocol pe la posta vamala, sau se mai plimba printre oficiile postei romane, treaba asta, in conformitate cu spiritul de sacrificiu, sarguinta si rapiditatea cu care asigura posta transportul la noi, mai poate dura, in functie de norocul personal, zodia si ascendentul vostru, intre 5-20 zile.
  • Lasand gluma la o parte, coletul ar trebui  sa ajunga cam in 2-3 saptamani. Uneori, mai putin, alteori mai mult. 
  • Aici nu iau in calcul situatia ca un produs sau mai multe sa nu fie pe stoc. Daca asta se intampla, vei fi contactat de un reprezentant SheInside si ti se vor pune cateva optiuni la dispozitie ( sa schimbi comanda, sa astepti ca produsul sa intre in stoc,  sa anulezi comanda etc);
     7. Daca sunt multumita de raportul pret/calitate? As spune din start ca da. In primul rand, imi convine ca platesc doar pretul prodsului, fara taxe de transport. Calitatea e super ok, preturile, desi nu sunt cele mai mici din online, sunt totusi sunt suficient de mici. Deobicei se invart intre 20-80$, ei bine, un pret convenabil, spun eu, avand in vedere multe considerente. Nu cred ca as gasi mai ieftin in Romania, articole asemanatoare, nici in magazinele online, nici in cele offline. Dar nu acesta e singurul motiv pentru care imi convin preturile. Va spuneam in acest articol despre cum poti obtine haine gratis sau macar reduceri de pe SheInside.
Deci la fiecare cumparare, vei obtine puncte, iar fiecare punct valoreaza 1 cent. Stiu ca nu e o avere, dar se strag acolo in cont si la un moment dat iti poti cumpara ceva de ei, sau pur si simplu sa-i folosesti ca o reducere (care se poate cumula cu alte reduceri).
Daca sunteti mai vrednici si nu va deranjeaza sa munciti vreo saptamana doua, dand share produselor de pe site (un share pe fiecare platforma de socializare pe zi), puteti strange un numar de puncte suficient de mare, sa plasati o comanda mai modesta (de vreo 7-15$) absolut gratuit. Eu am strans in vreo 3 zile 133 de puncte (dupa m-am plictisit), dar cred ca o sa revin la acest program, pentru ca o reducere macar,  nu-mi strica.  Ideea e, ca 100 de puncte poti face si intr-o zi, destul de usor. Adica 1$, asa ca faceti si voi calculul!

 Cam asa arata formularul unde trebuie sa inscrieti link`urile. Precum spuneam, nu e chiar mare efort, dar trebuie sa revi zilnic, pentru ca ai o limita de un share pe o platforma diferita. Cei care au un canal de youtube sunt avantajati pentru ca primesc 30 puncte.
   8. Alte oferte si gratuitati: v-atifacut un cont nou? Atunci aveti 15% reducere. Dati like pe facebook si mai primiti o reducere de 3%. Acestea se cumuleaza cu alte oferte existente.

   9.  Daca va e frica de faptul ca e foarte greu sa strangeti acele puncte prin programul de puncte, aveti nevoie de un minin de 700 (adica 7$), adica aproximativ 10 zile, distribuiti pe minim 7 canale de socializare. Daca aveti si canal de youtube, treaba va merge si mai repede de atat. In plus de atat, puncte va aduc si pozele personale cu articole SheInside dar si comentariile la un produs. Daca sunteti harnici si faceti toate aceste lucruri zilnic, probabil in 5-7 zile puteti strange necesarul pentru o comanda. Iata cele mai ieftine articole de pe site:
Puteti opta si pentru bijuterii, sau stati cu ochii pe categoria Sale, unde aveti si avantajul de a primi coletul mult mai repede.

Ideea e ca nu mi se pare o "promotie fantoma", de genul celor care sunt in asa fel concepute incat nu atingi niciodata o suma decenta, prin care sa poti efectua o comanda. Daca aveti cu adevarat rabdare si intrati zilnic, dati share`uri si comentarii, eventual si poze, veti reusi sa strangeti sume foarte mari in cateva luni si sa incercati atunci o comanda mai consistenta. Depinde de voi!

Eu va recomand sa incercati programul Bonus Point, daca nu, va recomand oricum acest magazin, pentru ca ofera haine de calitate, care mi-au placut mereu. Din toate magazinele online, la momentul de fata e  preferatul meu.

In curand promit sa revin si cu castigatoarea concursului de pe Pinterest, dar si cu mai multe poze. Va rog doar sa aveti rabdare putin, sunt bolnavioara, dar cum imi revin, voi reveni in forta si pe blog.
Miss you all!


Coat: HERE
Bag: HERE
Dress: Romwe
Socks: Dresslink
Boots: Diechmann
Diamond Ring: Bellast

53 comments:

  1. Buna Catalina ,iti doresc sa te faci bine cat mai repejor ; imi place mult de tot rochia ,iti vine foarte bine ; ai fost in Bucuresti si nu ne-ai spus si noua ( rusinica ) :)

    ReplyDelete
  2. este superba tinuta ta, iti sta foarte bine, iar gentuta este clar preferata mea :)

    ReplyDelete
  3. foarte dragute pozele!
    imi place in special poseta ta:*

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Mă bucur tare mult că eşti mai bine, chiar ţi-am simţit lipsa, cel puţin la postările de pe facebook :-)
    O ţinută foarte sexi, iar paltonul este preferatul meu, îţi vine de minune :-)
    Toate cele bune, multă sănătate îţi doresc! :-)

    ReplyDelete
  5. What's up, this weekend is nice designed for me, as this
    occasion i am reading this great informative paragraph
    here at my home.

    My weblog; kredyt chwilówka

    ReplyDelete
  6. F.frumoasa si sexy tinuta!:) Sanatate multa si multumim pt.articol, e f.util!

    ReplyDelete
  7. Buna! Am o intrebare legata de modalitatea de plata a unei comenzi pe SheInside...Trebuie sa ai un card cu dolari sau euro? Sau e suficient un card Mastercard (de exemplu) in lei? Se face conversia automat? Multumesc :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. E ok Visa sau Mastercard in lei. Banca face automat schimbul valutar cand platesti. Sau poti si cu paypall atasat cardului. Ambele variante sunt cam la fel.

      Delete
  8. Buna , tu ai castigat vreodata la free trial de pe sheinside? pt ca am castigat si eu ,am dat comanda si se presupune ca e deja la posta coletul si vreau sa stiu daca se mai plateste ceva atunci cand o sa il ridic..multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar trebui sa iti vina coletul marcat ca si gift. Pentru orice eventualitate, printeaza pagina unde ai iesit castigatoare ca dovada, sa o prezinti la posta vamala. De platit nu te poate pune sa platesti un colet marcat"gift", dar poate sa refuze sa ti-l dea. Cel mai bine e sa ai printat ce ti-am zis eu.

      Delete
    2. multumesc frumos :D

      Delete
  9. buna, as dorii sa comand de pe site dar nu am card , cum fac ? :( ma poti ajuta ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate nu exista decat 2 optiuni de plata: card sau paypal. Ai putea sa-ti faci usor un paypal, dar si el trebuie alimentat cu un card. Nu exista alta solutie, decat sa rogi pe cineva care are un card Visa sa iti faca comanda si sa ii dai tu banii.

      Delete
  10. cum dam comanda cu punctele bonus? cum se folosesc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand vrei sa faci o comanda, dupa ce iti confirmi adresa de expeditie, in josul paginii, iti va aparea 2 optiuni: sa tastezi un voucher sau sa folosesti punctele bonus (si iti va spune cate ai disponibile). Tastezi cifra punctelor pe care vrei sa le folosesti si dai enter.

      Delete
  11. Unele haine nu mai sunt in stoc .. le vor mai baga din nou ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. In general, da. Dar dureaza destul de mult pana apar iar pe site.

      Delete
  12. Buna seara! Am observat intr-o postare de-a dvs. ca ati comandat recent de pe sheinside.com. Si eu am paltit recent o suma de 200 lei pentru un paltonas, cu optiunea de transport gratuit, insa nu mi s-a oferit inca tracking number-ul. Aveti idee cum pot proceda? La "my orders"nu imi apare comanda.. nu stiu nici daca mi-au trimis-o. Specific, ca am paltit de acum 8 zile. Acesta este singurul mail sugestiv primit de la ei.. va rog sa ma ajutati.

    Stima, Lorena.

    "Dear Diaconu Lorena,

    This is customer service from website: WWW.SHEINSIDE.COM
    We have well received your order YLX783 and we will update in 5-7 working days.

    Please login in to check at "MY ORDERS" line.You can view your order status.
    Or you can track your parcel with your order number YLX783 if you have not registered at this link : http://www.sheinside.com/order_track.php
    For the shipping time you can refer to this link : http://www.sheinside.com/Shipping-Info-a-280.html
    Attention: If you choose the free shipping option, your parcel will be directly delivered your home only one time or it will send to your local post office then you need to take your tracking number and your personal ID to collect your items. Please contact your local post office once you find your parcel have arrived your country but still have not received them for a long time.

    Any other questions you can contact us via Chat Online Or Contact us Page. "

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca am vorbit pe email, nu? Sper ca intre timp ti-ai si primit coletul! :*

      Delete
  13. Buna seara! Am observat intr-o postare de-a dvs. ca ati comandat recent de pe sheinside.com. Si eu am paltit recent o suma de 200 lei pentru un paltonas, cu optiunea de transport gratuit, insa nu mi s-a oferit inca tracking number-ul. Aveti idee cum pot proceda? La "my orders"nu imi apare comanda.. nu stiu nici daca mi-au trimis-o. Specific, ca am paltit de acum 8 zile. Acesta este singurul mail sugestiv primit de la ei.. va rog sa ma ajutati.

    Stima, Lorena.

    "Dear Diaconu Lorena,

    This is customer service from website: WWW.SHEINSIDE.COM
    We have well received your order YLX783 and we will update in 5-7 working days.

    Please login in to check at "MY ORDERS" line.You can view your order status.
    Or you can track your parcel with your order number YLX783 if you have not registered at this link : http://www.sheinside.com/order_track.php
    For the shipping time you can refer to this link : http://www.sheinside.com/Shipping-Info-a-280.html
    Attention: If you choose the free shipping option, your parcel will be directly delivered your home only one time or it will send to your local post office then you need to take your tracking number and your personal ID to collect your items. Please contact your local post office once you find your parcel have arrived your country but still have not received them for a long time.

    Any other questions you can contact us via Chat Online Or Contact us Page. "

    ReplyDelete
  14. trebuie sa platesti cu cardul sau poti plati produsul direct cand ridici coletul de la posta? iar daca acesta ajunge la posta vamala trebuie sa mai platesti ceva taxe de transport desi ai optat pentru transport gartuit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se plateste doar in avans, dar trebuie sa platesti la posta vamala (doar daca iti ajunge la posta vamala-depinde de oras, in unele orase, ajunge la posta normala) 20% din valoarea produsului daca depaseste 10 euro.

      Delete
  15. Buna ,am dat 3 comenturi si nu am primit puncte,ai idee de ce?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dureaza mai mult pana primesti punctele pentru comentarii.

      Delete
  16. Ciudat ca zici ca la tine marimile nu se potrivesc, la mine100% din cazuri s-au potrivit. Mereu aleg acelasi numar... Draguta rochia.

    pup

    Te pup

    miu-miu.ro

    ReplyDelete
  17. Buna,
    Te rog ajuta-ma si pe mine cu ceva...vreau sa plasez o comanda pe sheinside, am primit un cod pt o reducere de 15%, dar nu imi ia codul in considerare. Oare daca am in cosul de cumparaturi doar produse de la rubrica "Sale" nu imi mai aplica si reducerea aferenta codului? Multumesc anticipat :)

    Delia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Delia,
      Nu-mi dau seama ce fel de cod ai tu (si daca are vreo restrictie pe anumite categorii de produse), dar daca e prima ta comanda (si chiar daca nu e, fa-ti un cont pe numele cuiva din familia ta, utilizand facebook`ul) si vei primi un cod de reducere de 20%
      Si aici iti si explica cum sa-l folosesti:
      http://www.sheinside.com/coupon-a-368.html?aff_id=129
      Stiu ca acum e cod de 15% -vest306- dar doar pentru categoria veste. Oricum, mai bine iti faci un cont nou cu facebook si beneficiezi de codul de reducere de 20%
      Sa-mi spui daca merge si daca te mai pot ajuta cu ceva.

      Delete
  18. Buna,ai idee daca jachetele sunt din piele ?cel putin asa scrie pe site http://www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-Zipper-PU-Leather-Jacket-p-144682-cat-1776.html .Multumesc!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana, din cate stiu eu PU leather inseamna ca e piele ecologica. Dar am patit si sa cumpar pantofi PU Leather si defapt erau de piele intoarsa. Totusi, nu prea cred in cazul produsului pe care mi l-ai aratat pentru ca mi se pare prea ieftin sa fie piele naturala

      Delete
  19. Buna!Multumim mult pentru informatii,au fost foarte folositoare!Te deranjez cu o intrebare..tocmai am dat comanda si cum am aflat ca exista posibilitatea sa ajunga coletul la posta ma intrebam daca voi intampina probleme daca adresa la care am comandat nu corespunde cu cea din buletin.Stiu ca in general la comenzile primite prin posta apar probleme daca vrei sa-ti ridici un colet si adresa din buletin nu este cea la care s-a trimis coletul.Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anca, s-ar putea sa-ti faca observatie cei de la posta sa-ti faci mutare pe adresa respectiva (sau sa te ia la intrebari de ce nu e aceeasi). Tu spune-le ca nu ti-ai facut inca mutarea sau ceva de genul, dar oricum, nu iti pot refuza sa-ti dea coletul.
      De asemenea, nu e foarte sigur ca iti ajunge coletul la posta normala. Mie de exemplu, imi ajungea la vamala (depinde de orasul tau), dar celor mai multe persoane le ajunge intr-adevar la posta normala.
      NU iti face probleme oricum, nu iti pot refuza sa-ti dea coletul (desi probabil o sa te ia la intrebari)

      Delete
  20. Buna! Foarte util articolul tau. Am comandat si eu astazi de pe site si am o mica intrebare. Am primit free express shipping datorita sumei dar undeva mic scria ca ar fii indicat sa optez pentru regular shipping to avoid extra customer duty. Stii cumva despre ce suma este? Sau unde trebuie platita? Si as vrea sa mentionez ca desi a fost prima mea comanda, nu am primit acei 20%, imi spunea ca este valid codul introdus dar suna nu se schimba decat cu 0.5 centi, desi ar fii trebuit sa fie 15 $.Multumesc :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Stai linistita, Bianca, cei de la SheInside nu dau valoarea reala a comenzii pentru ca sa nu platim taxe vamale in plus. NU am auzit pana acum sa plateasca taxe vamale la comenzile SheInside. Nu imi dau seama de ce nu a functionat codul (poate era mai bine sa le trimiti un email inainte sa ii intrebi). S-ar putea sa fie din cauza faptului ca ai contul creat direct cu facebook (am inteles ca ar fi o problema la codul acela). Cat despre comanda, in general ajunge la posta normala, dar depinde foarte mult de orasul din care esti. Mie numai la vamala imi ajung colete, din pacate.

      Delete
    3. Sunt din Bucuresti. O sa vedem cand ajunge comanda, voi reveni cu detalii.. Le-am dat un mail si am asteptat 4 zile dar nu au raspuns si m-am decis sa comad oricum. Multumesc frumos pentru raspuns:D Si apropo de cod, am creat si un alt cont pe numele mamei si tot nu a functionat, am incercat si alte tipuri de reduceri de 15% , toate codurile erau acceptate, dar suma nu se moditica fie deloc fie cu mai putin de 1 $.

      Delete
    4. Chiar nu stiu care e faza cu codul, acum ceva vreme, mergea fara probleme. Daca esti din Bucuresti nu prea cred sa ai probleme- chiar daca iti ajunge la vamala. Pe viitor, in sectiunea de comentarii (cand dai o comanda), mentioneaza totusi sa iti treaca o valoarea mai mica a comanezii, ca sa fii sigura ca nu platesti. Dar nici acum nu cred ca o sa ai probleme. Sa revi sa imi spui daca totul a fost ok! Pupici

      Delete
  21. Buna. A platit cineva prin Western Union? E prima comanda pe care o dau pe acest site si nu vreau sa,mi iau teapa sau cv :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cea mai sigura metoda de plata e paypal. Dar nu cred ca si-a luat vreodata cineva teapa pe Sheinside (Eu comand de vreo 2 ani si nu am avut probleme)

      Delete
  22. Hei. Imi poti spune, te rog, in cate zile sau mai exact daca intra punctele daca am folosit Youtube-ul ? Au trecut deja 2 zile si nu am mai intrat..Mersi anticipat si scuze daca am postat comentariul de 2 ori!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Elena, uneori dureaza mai mult de 2 zile, in special in weekend, plus ca am impresia ca e o sarbatoare acum la ei, deci probabil nu se lucreaza ceva timp. Ai rabdare, de obicei sunt aprobate zilnic, dar nu intra in panica dar dureaza mai mult.

      Delete
  23. heei...pe site scrie ca un produs ajunge in maxim 28 de zile de la comanda..cum sa fie vorba de 3 saptamani?:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-au ajuns comezi si in 2 saptamani si dupa o luna. Cred ca depinde de multi factori, gen disponiblitatea in stoc, de exemplu, un produs la reducere, este deja pregatit sa fie trimis ai a doua zi.
      Mi s-a intamplat insa sa ajunga si foarte tarziu (sarbatori sau "pierdut pentru ceva vreme pe la posta romana")

      Delete
  24. Nu stiam de acest sistem de bonusuri insa suna foarte bine! Ma încânta ideea si de maine începând am sa încerc si eu!
    Ms de pont!

    ReplyDelete
  25. Plata o pot face si de pe un card in lei?Tu cum ai facut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, comanda se poate face de pe orice card Visa sau Mastercard indiferent daca e sau nu in lei, pentru ca se va face conversia automat in orice valuta

      Delete
  26. Am incercat sa fac comanda de pe aplicatie,pentru ca nu am laptop-ul la mine.Si la plata,am dat pe paypal account,si am scris tot ceea ce trebuia,inclusiv datele de pe card.Se incarca putin si imi spune ca nu sunt unele informatii..Ce pot sa fac?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da un refresh si alege metoda de plata prin credit card, nu paypal. Vezi poate merge, daca nu contacteaza-i si roaga-i sa te ajute

      Delete
  27. Buna ! As dori si eu sa îmi comand o gecuta roșie de pe site.ul celor de la Sheinside si nu am card. Menționez ca stau in Azuga ( la munte) si nu stiu daca imi va veni la posta normala... tu ce spui? Plus ca suntem in 6 decembrie si nu stiu daca, comanda imi va veni pana în Crăciun. Ce ma sfătuiești? :((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna. Mai poti plati si prin Western Union, insa nu stiu daca o sa-ti ajunga la posta normala. Mie, de exemplu, imi ajunge la posta normala doar ce e sub $10- $20. Daca stii ca nu poti ajunge la posta vamala, mai bine nu comanda.

      Delete
  28. Hei,am si eu o intrebare.Daca nu iau haine in valoare de 100 de dolari,cam car ar fi transportul? Si am o problema.As vrea sa comand dar mama nu are nici PayPal,nici MasterCard,nimic.Crezi ca as putea sa comand si fara sau e musai cu cardul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi de exemplu e gratit transportul, la orice valoare a comenzii. Iar cand trebuie sa platesti e in jur de $5.
      Ar mai fi alte metode de plata, dar nu te sfatuiesc, pentru ca inseamna sa platesti comisioane mare. Plata se poate face cu orice card, inclusiv Visa. Iar daca nu ai de nici un fel, un card se face destul de usor la orice banca- la unele chiar gratuit. Pentru cumparaturi in afara tarii, nu prea ai alte metode decat cu cardul sau paypal

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤