📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

30 October 2013

Bunatati de ciocolata

A trecut ceva timp de cand nu v-a mai prezentat ceva bio si aromat.
De ceva vreme folosesc practic exclusiv unturile si cremele de corp naturale, care sunt mult mai hidratante decat cele obisnuite, hidratarea fiind de durata si in plus sunt mult mai placute ca si arome.
Iata cu ce frumusete m-am desfatat in ultima vreme!
Este vorba de Crema de corp Chocolat, un produs marca EBio.eu care, asa cum ii spune numele, are cea mai delicioasa aroma de ciocolata.


Nu este o crema uleioasa, dar ramane exceptional de hidratanta si cel mai important, se absoarbe imediat in piele, dand un aspect neted si placut. Si daca aroma in sine nu e destul ca sa va convinga, va mai spun ca eu i-am descoperit si proprietati anticelulitice, pe langa cele hidratante.
Cremele naturale pot fi folosite si imediat dupa depilat/epilat, pentru ca nu irita, dimpotriva, chiar calmeaza pielea sensibila. Asa ca, daca aveti pielea mai sensibila si in plus si uscat, eu va recomand crema de corp Chocolat, desi dupa parerea mea, se potriveste la fel de bine si pielii mixte sau mai grase, pentru ca are avantajul de a hidrata, netezi si tonifia in acelasi timp.

Asa cum vedeti si pe site, pretul e atragator, iar cantitatea e suficienta pentru a o folosi timp indelungat.
Dintre ingredientele ei enumar: untul de cacao, aloe vera, ulei de avocado, ulei de masline, glicerina si vitamina E.
In prezent, va puteti bucura de o oferta inedita!
Daca va abonati la newsletterul EBio veti primi : 1. O carte gratuita "Prepararea cosmeticelor naturale acasa" 2. Un sapun cu sare de mare, la orice comanda de cel putin 2 creme de shea sau cacao(mentionati in comentariu din formularul de comanda ca ati citit acest articol, pentru a beneficia de un sapun cu sare mare gratuit) . 3. Reducere implicita pentru 2 produse identice (la crema shea, 2 sau mai multe produse costa 32,00 lei, iar la crema ciocolata, doua produse costa 33,5 lei, iar 3 creme, 30 lei).
Adica, cumparand 2 creme de ciocolata, platiti doar 67 lei si primiti in plus si un sapun cu sare mare, care arata asa ( si costa in mod normal 10 lei):
Deci la o comanda minima, economisiti 17 lei. Nu uitati sa mentionati in formularul de comanda ca ati citit pe acest blog despre oferta curenta, pentru a primi si sapunul gratuit!
Pentru ca mie imi plac foarte mult sapunurile naturale, v-am pregatit un mic colaj cu cele mai frumoase sapunuri pe care le gasiti pe EBio.eu:
Sapun Ciocolata Sapun Fresh Shea si Menta Sapun Lavanda

Va astept cu pareri si desigur cu sugestiile voastre preferatele in materie de produse naturale!

10 comments:

  1. sunt de parere ca produsele bio sunt extraordinar de bune fata de cele din comert ,momentan folosesc diferite sapunuri naturale , un ulei de jojoba care este bun si pentru par ,fata ,corp ,am folosit chiar si pasta de dinti bio

    ReplyDelete
  2. arata super cel cu ciocolata!♥

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si miroase si mai si! Multumesc pentru vizita!:*

      Delete
  3. mmm... ce bine arata :) produsele bio se stie ca sunt mai bune ca astealalte

    ReplyDelete
  4. Ai spus cuvântul magic: CIOCOLATĂ! :-)
    Restul cuvintelor sunt de prisos! :-)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤