📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

17 February 2020

Peeling Chimic şi îngrijire profesionala la tine acasă


D
acă vă doriţi îngrijire profesională sau aveţi probleme specifice ale tenului cu care vă confruntaţi şi nu aţi obţinut până acum rezultatele dorite, vin cu o recomandare care vă poate ajuta enorm.
SIMILDIET Laboratories vă oferă produse profesionale obţinute într-un laborator farmaceutic din Aragon, Spania, dedicate diverselor probleme ale pielii şi tenului: peeling chimic-atât pentru eliminarea petelor , pentru acnee, cuperoză şi cearcăne, dermatită, melasmă şi alte probleme ale tenului.
Tot aici veţi găsi şi tratamente pentru calviţie, acid hialuronic şi desigur, o gama largă de produse anti-aging.
Eu o să vă povestesc pe rând, despre produsele pe care le-am testat şi care m-au surprins prin eficienţa lor rapidă.

Să începem cu începutul:








Apa Micelară şi Loţiunea Tonică Degresantă

Apa Micelară mi-a plăcut în mod special pentru că, pe lânga faptul că demachiază rapid, nu îţi lasă tenul lipicios sau încărcat. Defapt, este potrivită pentru toate tipurile de ten, înclusiv pentru cel sensibil, pentru că nu conţine alcool sau alergeni. Şi asta se simte, pentru că eu am tenul uşor sensibil, aşa că nu orice apa micelară îmi lasă senzaţia de ten curat şi proaspăt.

Însă preferata mea, la care nu am renunţat nici măcar o zi, este loţiunea tonica Smildiet.
Are un miros puţin cam intens, însă beneficiiile or să vă surprindă: se foloseşte dupa utilizarea apei micelare, pentru degresare, dar si pentru a efectua un peeling mecanic şi chimic pe zonele cu probleme.  Se recomandă să folosiţi un tifon, în locul dischetelor demachiante obişnuite.
Rezultatele sunt uimitoare de la prima utilizare: curăţă complet punctele negre, atenuează petele pigmentare şi ridurile vizibile!

Plus, nu mi-am simţit niciodată tenul curăţat în profunzime, cu un aspect atât de plăcut, întinerit.
V-am zis că e preferata mea şi nu o să mă opresc din a o lăuda, pentru că merită!







Următorul pas este aplicarea Serului Xtra Facelift

Acesta se aplică în zonele cu riduri: în jurul ochilor, buzelor şi frunte, recomandat-de 2 ori pe zi. Conţine atât acid hialuronic cât şi vitamina C, dar şi aminoacizi, cupru, peptide biomimetice, care nu doar au rolul de a umple ridurile, dar şi stimulează producţia de colagen.









Crema Xtra SKIN REPAIR

Este o cremă-minune: o iubeşti de la început pentru parfumul subtil şi relaxant, pentru faptul că deşi hidratează intens, în timp ce masezi tenul, începe să capete o textura pudrată, lejeră, mată şi totusi hidratantă.

Dacă ai urmat toţi paşii până aici, deja după aplicarea cremei, nu îţi mai recunoşti tenul: mult mai curat, luminos, întinerit.
Crema are şi ea la rândul ei nişte proprietăţi care or să vă bucure enorm: recomandată pentru cicatricile rămase de la  acnee, reduce vizibil porii dilataţi şi tenul gras, dar şi pentru vergituri de orice fel. Poate fi folosită după peeling chimic, fiind foarte bine tolerată de piele.
O găsiţi în varianta de 50 de ml, dar şi de 250 ml.










Întreaga gama de produse poate fi achiziţionată de aici şi dacă o faceţi, nu uitaţi să îmi spuneţi la ce probleme v-au ajutat şi dacă şi în cazul vostru rezultatele au fost atât de rapide şi surprinzătoare.

Per total, eu am obţinut următoarele rezultate:

  • dispariţia completă a punctelor negre
  • diminuarea porilor dilataţi
  • dispariţia tuturor ridurilor (e adevărat că ridurile mele erau destul de superficiale, cu excepţia celor de pe frunte)
  • o decolorare vizibilă a pistruilor
  • uniformizarea nuanţei tenului, la modul general
  • un ten mai luminos, mie mi se pare că şi mai deschis la culoare
  • tenul meu a devenit mult mai mat în zona T
  • scăderea senzaţiei de ten iritat şi obosit, toleranţă mai mare la produsele de make-up, care înainte mă iritau (de exemplu rimelul)
  • diminuarea cearcănelor (problemă cu care mă confrunt de foarte-foarte mulţi ani)
  • nu am avut cicatrici sau probleme cu acneea, aşa că acest rezultat nu îl pot confirma, dar deduc că dacă tenul meu a devenit mai puţin gras, mai curat şi mat, că rezultatele sunt posibile şi în această privinţă.
Sunt curioasă cu ce probleme majore ale tenului vă confruntaţi şi ce rezultate v-aţi dori să obţineţi, utilizând aceste produse chiar la voi acasa?







Please follow me :



Vote my Looks:
Lookbook    Cichisimo     Chictopia 

9 comments:

  1. Foarte interesant si bine documentat articolul. Eu am o piele mixta si sensibila si ma bat cu punctele negre

    ReplyDelete
  2. Foarte faine produsele, nu stiam de ele, multumim pentru review.

    ReplyDelete
  3. Cosmeticiana mea mi-a recomand un peeling chimic, voi incerca produsele propuse de tine.

    ReplyDelete
  4. Este prima data cand citesc despre aceste produse si trebuie sa recunosc ca mi-ai starnit deja curiozitatea! Le voi caut neaparat pentru ca sunt convinsa ca sunt potrivite si tenului meu!

    ReplyDelete
  5. Eu am o piele mixta si ma confrunt cu puncte negre asa ca imi doresc sa incerc si eu gama asta, mai ales apa micelara si lotiunea tonica degresanta.

    ReplyDelete
  6. Nu știam de aceste produse, voi căuta mai multe detalii.
    Pe mine m-au ajutat foarte mult apele florale în eliminarea punctelor negre din zona nasului (doar acolo aveam).

    ReplyDelete
  7. Foarte tare! Chiar nu stiam ce sa cumpar cadou de ziua mamei, care sa fie practic si sa spuna „te iubesc”. Merci de sugestie. Nu stiam de existenta acestor produse. I-am mai luat de-a lungul timpului altele, dar nu au fost neaparat la nivelul asteptarilor.

    ReplyDelete
  8. Avand acid hialuronic si vitamina C ma astept sa se vada, intr-adevar, rezultate. Par niste produse bune, acum trebuie sa le testez pentru a ma convinge, nu?

    ReplyDelete
  9. Folosesc si eu tot felul de seruri care mai de care mai eficiente. Sunt interesante propunerile facute si chiar voi arunca o privire pe site sa vad ce mi s-ar potrivi

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤