📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 April 2017

Review: Crema de corp cu portocale dulci și unt de shea VivaNatura


Î
n ton cu ultimul articol DIY , în care vă povesteam cum vă puteți face un scrub hrănitor și iluminator de portocale, articolul de astăzi vine cu aceeași aromă delicioasă și poate fi folosit după exfolierea cu scrubul de portocale.

Chiar dacă în mod tradițional- asociem mirosul de portocale cu sărbătorile de Crăciun-  astăzi vă povestesc de o cremă de corp comandata de pe magazinul Vegis, cu o aromă incredibilă de portocale, care o să transmită energie și bună- dispoziție, așa că eu o declar perfectă pentru primăvara aceasta care s-a lăsat destul de mult așteptată.
Și pozele au ieșit primăvăratice, cu culori intense, iar lalelele acelea, chiar sunt atât de colorate, ba chiar în unele poze am mai scos din saturație, pentru că mi se păreau nuanțele electrizante.

Acum că v-am făcut și puțină introducere, să vă povestesc de ce îmi place această crema VivaNatura, pe lângă faptul că are un preț mai mult decât atrăgător (detalii la finalul articolului).


Descriere:


Înainte să vă spun că este o cremă foarte hidratantă și emolientă, sigur veți dori să știți dacă aroma se ridică la nivelul așteptărilor.
Dacă vă amintiți, v-am povestit cândva de crema de la Ziaja de portocale. Aceasta, seamănă oarecum cu cea de la Ziaja, însă diferența este dacă știți aroma de portocale și cea de portocale dulci.
Crema de la VivaNatura, chiar are o aroma ”mai dulce”, mai naturală, parcă aduce un pic și spre mandarine.
Mirosul rămâne câteva ore cel puțin, așa că o puteți folosi și doar pentru aromă, dacă nu doriți în mod special hidratarea pielii.

Pe lângă aroma superbă, care îți face instant poftă de portocale, mi-a plăcut faptul că această cremă chiar se absoarbe extrem- incredibil chiar- de repede în piele. Am făcut experimentul de a număra secundele până la absorbția completă și au fost 20. Apoi pielea rămâne matifiată, însă hidratată.

Acest aspect îmi place cel mai mult, pentru că, nu prea îmi place faptul că după ce aplic crema de corp, de cele mai multe ori, trebuie să aștept câteva minute ca să mă îmbrac, altfel, hainele se lipesc de tine. Știți senzația?

În plus, crema nu a fost testată pe animale, a fost procesată la rece și nu conține parabeni.
Cantitate: 250 ml.
Preț: 14.79

Produse


Aparat foto- Nikon D3300 https://goo.gl/6iQkRP









Please follow me :



Vote my Looks:

15 comments:

  1. Cred ca miroase incredibil, adica sigur miroase incredibil. Iar pozele sunt dementiale. Ce camera folosesti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. E Nikon, gasesti link-ul in articol, sub produs.

      Delete
  2. Nu am folosit aceasta crema pana acum
    Raportul cantitate - pret pare ok.O voi cauta si eu pentru ca m-ai facut curioasa!
    Sa o utilizezi cu placere!

    ReplyDelete
  3. Am auzit de acest brand, dar nu am folosit nimic de la ei. Crema de corp sigur miroase bine, daca se si absoarbe rapid in pielea, e mai bine.

    ReplyDelete
  4. am foarte multe creme de corp, dar nu-mi place ca mereu uit sa le folosesc. ai un sfat pentru a-mi introduce acest pas in rutina zilnica?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu patesc la fel, insa am reusit sa utilizez crema de corp mult mai des cand am mutat-o pe noptiera. In felul acesta imi aduc aminte mai des de ea si o folosesc macar pe zonele mai uscate.

      Delete
  5. imi plac produsele Vivanatura, am tot folosit, pe acesta nu dar sunt sigura ca este excelent!

    ReplyDelete
  6. Cred ca are un miros super! Si pozele sunt pur si simplu minunate!

    ReplyDelete
  7. Si mie imi plac mult produsele lor dar crema de corp nu am incercat-o inca si nu stiu daca o vreau pentru ca nu prea am rabdare sa astept sa intre in piele.

    ReplyDelete
  8. Nu cred ca am folosit aceste produse pana acum, dar as incerca. Pretul camerei foto este...bunicel, dar deocamdata nu mi-l pot achizitiona, pana atunci privesc la pozele tale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aparatul e bunicel, am si alt obiectiv pentru pozele la distante mai mari. Insa o sa fac un articol cu site-urile pe care le folosesc pentru editarea pozelor. Ajuta foarte mult

      Delete
  9. Imi place orice miroase a portocale asa ca aceasta crema de corp nu are cum sa faca exceptie. In plus m-ai fermecat cu pozele frumoase.

    ReplyDelete
  10. Chiar sunt in cautarea unei creme de corp eficiente care sa faca fata unui corp care este ca un burete. Am nevoie de hidratare

    ReplyDelete
  11. Imi plac foarte mult pozele tale, parca sa zic ca am vazut aceasta crema si la sotia mea.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤