📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

06 April 2017

Dresslink Review: MakeUp Goodies


 ↓↓↓For Romanian, scroll Down↓↓↓


F
or those of you who might not know, on Dresslink you can now order Beauty, Nail and MakeUp products.
This is my first order, so I was very anxios for my order to arrive. It did arrive in less than a month, so that was great!
So, I did choose a little bit of everything: face products, makeup, nail and body.

They look so cute, I must admit, but they are actually pretty good. They are a must try and you can see my pictures and the link of the products below:



Romanian:

Probabil că nu știați că de ceva vreme, de pe Dresslink puteți comanda și cosmetice. Pe lângă faptul că evident arată foarte drăgălaș, de parcă ar fi pentru fetițe, s-au demonstrat a fi chiar bunicele.

Cel mai important e faptul că pachetul a ajuns la poșta normală (marcat ca și colet extern mare- chiar dacă e ceva minuscul- și eu îmi imaginez că vine marcat așa doar ca să nu se deranjeze de la poștă să ți-l aducă la ușă- dar asta e doar presupunerea mea). Ca idee, comanda am dat-o pe 4 martie, iar pe 27 am primit email de la Dresslink să-mi comunice că a ajuns deja- inclusiv la ce oficiu postal. Ceea ce mi s-a părut foarte bine, adio colete din China furate pierdute!

Link-urile produselor și pozele le veți mai jos, dar să vă spun câteva lucruri pe scurt despre fiecare produs!

BB Cream 

Acesta cred că mi-a plăcut cel mai mult. Ambalajul este deosebit și defapt, toate produsele au ajuns sigilate și frumos ambalate, în cutiuțe.
Are și un burețel, pe care îl vedeți în poze, dar eu nu îl folosesc.

Textura BB Cream-ului este identică cu cea a fondurilor de ten solide, ușor prăfos, cu textură mată, care se adaptează foarte bine la orice tip de ten. Însă atenție, e bine să aveți pielea bine exfoliată, pentru că altfel se vede. Știți cum e, exact ca la fondurile de ten solide.
În mod ciudat, chiar mi se pare de calitate. Nu știu să vă spun de ingrediente, pentru că sunt scrise în chineză și doar instrucțiunile sunt în engleză, însă e un produs care mi-a inspirat încredere.

Romantic Bear Liquid Matt Lipstick

Am ales 2 nuanțe: Cashmere care e un nude și Pansy care e o nuanță de mov. Dacă ați mai încercat acest gen de produse, știți că da, chiar sunt rezistente, te vei chinui să te demachiezi, însă au defectul a-ți face buzele lipicioase între ele. De aceea, eu recomand să aplicați peste un gloss transparent.
În plus, acestea miros bine de tot a căpșuni, dar nu genul acela de aromă artificială de căpșuni, ci chiar ai senzația că tocmai le mănânci. Absolut superb!

Highlighter

Nu e primul iluminator comandat de pe magazinele asiatice, așa că știam la ce să mă aștept.
Diferența între un iluminator de firmă și unul no-name este textura, mai exact, cele scumpe se simt mate în contact cu pielea, iar cele ieftine cremoase. Cel puțin imediat după ce le aplici. Având în vedere că e iluminator și ideea e să lucească, prea puțin mă deranjează că nu se simte mat pe piele. Deci, dacă vreți să faceți puțină economie, e genul de produs la care nu se simte diferența de calitate.
Nuanțele sunt diverse, eu de data aceasta am ales spre auriu, nuanța 02 GOLD.

Set de 3 ștampile pentru unghii

Nu îmi trebuiau în mod special, dar nici nu-mi strică- mai ales că erau super ieftine. Cel roz este exact la fel ca acela pe care îl folosesc în prezent și îmi place. Celelalte 2 mi s-au părut utile pentru că, cel verde e mai bun pentru modele parțiale, iar cel cu doua capete e perfect când vrei să pui doar un obiect, cum sunt cele de pe ștampilele mici, cu obiecte separate. 

6 Bombe de Baie

Acesta a fost cel mai scump și culmea mi-a plăcut cel mai puțin inițial. Bine, arată bine, miros binișor- dar nu excelent, dar 2 dintre bombe- cea de ceai verde și cea de mentă- au un miros de săpun. Restul, de trandafir, lavandă portocală și căpșuni miros cum trebuie, dar la prima vedere am fost dezamăgită pentru că sunt obișnuită să miroasă bine prin ambalaj.
În realitate, o dată ce le folosești, în contact cu apa, îți dezvăluie arome foarte plăcute și intense și, mai ales, colorează neașteptat de intens. Chiar și cel de ceai care mirosea a săpun- defapt avea un parfum floral, plăcut, la fel și cel de mentă.
 Per total nu e rău setul, ambalajul e rustic și interesant, fiecare bombă e frumos colorată. Până la urmă îmi plac, cred că le-aș comanda din nou, deși prețul este unul destul de mare.

Products: 






























Please follow me :



Vote my Looks:

20 comments:

  1. Ce de produse frumoase! Eu sunt in cautare de produse noi si bune! Ma bucur cand aflu de branduri noi, cu bune si rele.

    ReplyDelete
  2. Iubesc produsele cosmetice de la Dresslink. Am luat anul trecut doua palete de la ei si le am si acum. Produsele alese de tine nu le-am testat inca, dar ma gandesc sa cumpar cateva din ele.

    ReplyDelete
  3. Some very cute photographs and cosmetics here!

    I haven't heard of the company before but thanks for the intro!



    Laura xo
    www.shehearts.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. You should check it out, it has really nice products

      Delete
  4. Wowww...ce de minunatii ti-ai luat acolo! Si e super ca,mai nou coletul ajunge la posta normala si evitam statul la cozi la posta vamala!

    ReplyDelete
  5. vai cat de frumos sunt ambalate! nu le-am incercat niciodata, singura firma asiatica de la care iau cosmetice este Mustaev si sunt mai mult decat ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta mi-a placut si mie, grija pentru ambalaje si aspect, pe langa faptul ca produsele sunt destul de bune

      Delete
  6. Arata foarte bine! Nu am avut curaj pana acum sa comand din China, dar imi faci un chef de comandat de nu iti pot spune!

    ReplyDelete
  7. chiar arata tare bine si este ok daca vine la posta normala, am renuntat la cea vamala din cauza cozii si programului scurt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, te inteleg, nici eu nu sunt prea incantata de vizitele de la posta vamala. Insa sunt zile si zile. Oricum, ma bucur mult mai mult cand ajunge la posta normala, chiar daca oficiul postal de care apartin e mai departe decat oficiul de posta vamala.

      Delete
  8. WOW ce super <3 arata minunat si pentru ca m-ai facut curioasa fug pe site sa vad ce preturi au.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand am dat eu comanda, aveau si o perioada de reduceri, nu-mi amintesc exact ce sarbatoare, dar probabil or sa aiba iar, acum cu Pastele

      Delete
  9. Sa le folosesti cu placere. Ti-ai luat cateva chestii dragute. Mi-am luat si eu acelasi set de stampile si sper ca acestea sa fie eficiente

    ReplyDelete
  10. Nu stiam ca au si cosmetice dar arata foarte dragut si cred ca le-as cumpara daca as citi mai multe review-uri bune despre ele. Sa le folosesti cu placere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveau si inainte, insa mult mai putine. Acum se pare ca se vor concentra mai mult pe aceasta categorie

      Delete
  11. Niste bombe ma tenteaza si pe mine, le ador! Imi place mirosul lor delicat si felul efervescent in care se topesc si sunt asa de dragute de-ti vine sa le mananci.

    ReplyDelete
  12. Trebuie sa te mai felicit odata pt poze, arata superb!
    Produsele parca sunt niste bomboane :D

    ReplyDelete
  13. Nu stiu cum sunt produsele dar arata pozele intr un hal, sunt prea superbe.

    ReplyDelete
  14. WOW! Ce de produse minunate ai tu aici!!!
    Sa le folosesti cu drag!

    ReplyDelete
  15. Ce bine arata bombele de baie!Si BB-ul este foarte dragut!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤