📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

05 January 2017

Review: Cremă Antiseptică Derma E


Cremele și loțiunile Derma E sunt deja foarte renumite, e aproape imposibil să nu fi auzit până acum de ele.
Pentru mine, crema Derma E cu ulei pur din arbore de ceai și vitamina E, a fost primul produs încercat și am fost foarte curioasă să vă dacă aceste produse sunt atât de bune pe cât se spune.

În primul rând, această cremă nu a fost testată pe animale, este vegană și nu conține parabeni, sulfați, lanolină, gluten sau organisme modificate genetic.

Descriere

Conține 113 gr- o cantitate generoasă.
Poate fi folosită ca și cremă hidratantă de zi pentru tenul mixt și uscat.
Ca și textură nu este nici grasă, nici matifiantă, are formula perfectă pentru a-ți păstra tenul perfect hidratant, fără să-l încarce.

Conține ulei pur de arbore de ceai și vitamina E- iar mie mi se pare că are cele mai bune și mai vizibile rezultate pentru tenul obosit, tern, lipsit de vitalitate.

Are un miros destul de intens de ulei de arbore de ceai- însă chiar dacă nu agreați creme care au parfum- acesta nu se mai simte după câteva minute de la aplicare. Se absoarbe foarte repede în piele și poate fi folosită ca bază de machiaj, cu condiția să așteptați să se absoarbă complet.

Alte beneficii ale acestei creme- pe care nu le-am descoperit- pentru că nu a fost cazul- sunt și confortul și ajutorul în vindecarea tăieturilor, zgârieturilor, petelor, herpesului, urticariei, înțepăturilor de insecte, arsuri solare, dermatitei etc.

Ce am observat eu:

Nu știu să vă spun exact după cât timp de la folosire- aș estima la o săptămână- am observat că pistruii au devenit mult- mult mai decolorați. Efectul se păstrează și dacă nu o mai folosesc ulterior. Am fost foarte încântată de acest efect.
Defapt, dacă mă gândesc, din tot ce am testat pentru decolorarea pistruilor, de la această cremă am observat cele mai bune rezultate de până acum. Și credeți-mă, am încercat multe, inclusiv și rețetele acelea naturiste cu păpădie, lămâie și inclusiv suc de ceapă.

Un al doilea efect observat a fost faptul că acneea- care nu e prea frecventă în cazul meu- dar câteva coșuri pe lună tot am- nu a mai apărut. În primele 2 săptămâni am avut fix un coș, iar în următoarele două nici unul.

O hidratare de durată.
Iarna, deși în mod normal am tenul mixt spre gras, tenul meu devine destul de uscat- surprinzător, această cremă mi-a oferit un nivel perfect de hidratare.

În același timp, am simțit o curățare a tenului, acesta devenind mai uniform și mai luminos. După prima utilizare, chiar am observat un anume efect de peeling.

Nu am agreeat nici eu prea mult la început mirosul de ulei de arbore de ceai, însă am început să mă obișnuiesc cu el, iar acest ingredient aduce mult prea multe beneficii ca să lipsească din această cremă. După o săptămână nici măcar nu am mai simțit mirosul și am fost foarte mulțumită.

Concluzii

S-au împlinit 4 săptămâni de când am început să o folosesc și parcă abia am început-o, aproape că nu se vede că a fost folosită. Chiar are o cantitate enormă.
O să continui să o folosesc, pentru că sunt foarte mulțumită de efectele descoperite până acum iar dacă îmi dispar pistruii definitiv, revin cu un update la acest articol.

Dacă nu, voi încerca și Crema pentru estomparea petelor maronii, petelor de bătrânețe și redarea luminozității tenului.

Crema Antiseptică o găsiți la un preț super convenabil, zic eu, având în vedere că are 113g pe DermaE.ro.
Pentru detalii, puteți urmări pagina de facebook DermaE.

Mai jos aveți pozele făcute în perioadă de testare de 4 săptămâni:















Please follow me :



Vote my Looks:

27 comments:

  1. Nu am auzit pana acum de crema vegana. M-ai facut curioasa. Se poate achizitiona si din farmacii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, doar pe site-ul DermaE.ro- link-ul e in articol

      Delete
  2. Imi place crema, mai ales ca merge la tenul gras...trebuie sa o incerc, vad ca in ultima perioada imi apar cosulete, cred ca de la stres...ma enerveaza la culme...

    ReplyDelete
    Replies
    1. E posibil sa te ajuta aceasta crema pentru aceasta problema. Ca idee, cred ca ai putea sa ceri niste mostre inainte sa o comanzi, ca sa vezi daca functioneaza la tine

      Delete
  3. Si eu trebuie sa cumpar ceva preventiv pentru pistrui. Cum da soarele putin , cum se inmultesc si pistruii mei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E in jur de 50 de lei, dar are o cantitate asa mare, incat mi se pare extrem de convenabila la pret. Cel putin un an ai din ea :D
      Asa ca se merita, mai ales ca functioneaza. Daca ai incercat si alte creme pentru pistrui, ai vazut ca nu prea au rezultate, asa ca o recomand cu incredere pe aceasta. Posibil sa fie mult mai buna cea dedicata special pistruilor, insa e mai scumpa

      Delete
  4. @larisa mustata nu cred ca se poate achizitiona si din farmacii, eu nu am vazut-o cel putin.
    Am vrut mult in anul 2016 sa incep sa folosesc produse DermaE, inca nu am reusit. Mi-am propus sa achizitionez totusi un gel de curatare faciala si o crema hidratanta. Am auzit ca sunt produsel foarte bune, extrem de laudate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar sunt extrem de laudate. Pana acum, nu sunt dezamagita deloc

      Delete
  5. pare ok! eu n-am avut decat o mostra de-a lor, dar acum mai am pe stoc vreo 3, desi n-as sti sa-ti zic exact daca e vorba de cea antiseptica sau de alt sortiment. dar sper sa-mi formez si eu o parere, cat de curand

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multe produse DermaE sunt dedicate unor probleme specifice ale pielii si tenului, asa ca informeaza-te si daca ai ocazia sa testezi inainte sa te decizi ar fi perfect.

      Delete
  6. Foarte curata la ingrediente aceasta crema , iar acest lucru ma bucura , deoarece multe produse sunt codase la acest lucru.
    Se poate gasi in farmacii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cel putin momentan nu, se poate achizitiona de pe site-ul DermaE.ro, mentionat in articol

      Delete
  7. Mie imi plac mult fardurile vegane, dar acum ca ai scris despre aceasta crema, ma bate gandul sa o incerc <3

    ReplyDelete
  8. Vreau si eu sa testez aceasta crema, pentru ca deja cunosc efectele benefice ale unui alt produs din aceasta gama.

    ReplyDelete
  9. Vreau si eu neaparat crema asta pentru ca inca nu am scapat complet de cosuri desi am 38 de ani imediat.

    ReplyDelete
  10. Mie imi plac pistruii, sa nu scapi de ei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie imi plac pistruii, dar la altii :D. In cazul meu mi se pare ca am tenul oricum cam galbui si pistruii il fac sa para si mai ciudat.

      Delete
  11. N-am mai auzit pana acum de crema asta, dar suna interesant. Din pacate eu nu folosesc crema pe fata pentru ca oricat de naturala ar fi tot imi provoaca iritatii sau cosuri, dar le folosesc pe post de crema pentru maini :)

    ReplyDelete
  12. Daca spui ca este buna si pentru pistrui ( de fapt eu am un fel de pete de la Soare) as incerca-o si eu. Ziceai ca putem cere mostre?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am cerut, dar am inteles ca multe firme trimit mostre daca sunt cerute. Poti incerca o intrebare, ce ai de pierdut?

      Delete
  13. Uite ca ai nimerit si o persoana care n-a auzit de aceste creme si lotiuni, dar lipsa de cunostiinte a fost acum remediata :))

    ReplyDelete
  14. Eu am doua produse de la DermaE pe care le ador: crema de noapte si gelul impotriva cicatricilor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum ti s-a parut gelul pentru cicatrici? Am fost intrebata de el si chiar eram curioasa

      Delete
  15. Momentan folosesc o mostra de gelde curatare cu microabraziune e wow ...vreau si varianta full size.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am citit multe despre produsele DermaE si am descoperit cateva care chiar mi-ar folosi. Cel mai mult imi plac cele care sunt dedicate unor probleme specifice si am de gand sa comand ceva in curand.

      Delete
  16. Imi plac mult ptodusele cu arbore de ceai!

    ReplyDelete
  17. Am mai auzit de DermaE , dar nu am incercat inca produsele...

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤