📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 January 2016

Compatibilitatile Varsatorului


El Varsator, Ea Berbec
Prieteni si parteneri

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Aerul intretine arderea, existenta focului, dar pentru aceasta se consuma pe el insusi, renunta la ceva din fiinta sa. Contopirea lor exista, este puternica, incendiara.
Au cateva lucruri in comun, comunica excelent si sunt parteneri buni de munca.  Sunt originali, creativi, spontani, curajosi, fascinati de aventura, miscare, risc, necunoscut, schimbare, de tot ce este nou. Barbatul Varsator tine foarte mult la libertatea lui, iar femeia Berbec este dispusa, cel putin intr-o oarecare masura, sa-l inteleaga. Nu este foarte atras de casatorie si, cu atat mai putin, de responsabilitatile ce decurg din aceasta. Pentru el, viata este un continuu experiment, doreste sa incerce totul si nu vrea sa piarda nimic. Nici femeia Berbec nu este prea departe de acest portret, dar, atunci cand instinctul matern isi cere drepturile, incepe sa se gandeasca la familie si copii. Ea este curajoasa, luptatoare si, chiar daca nu este prea fericita, va prelua ea si sarcinile de tata ale partenerului sau. Putine sunt lucrurile care o sperie sau carora nu le poate face fata. Dintre cei doi, ea este cea cu adevarat puternica si poate lupta pentru uniunea cuplului. Fiind o persoana directa, fara prea multa diplomatie, spune ceea ce are de spus sau de reprosat barbatului ei, de la egal la egal, fara teama sau inhibitii. Din punct de vedere sexual, sunt foarte compatibili. Intre ei exista o mare atractie fizica, au energie, entuziasm si curajul de a incerca tot ceea ce este inedit.

El Varsator, Ea Taur
Conflicte profunde

El este semn de Aer, ea semn de Pamant. El este avangardist, dornic de aventura, fascinat de tot ceea ce este nou, iar schimbarea in viata sa este esentiala. Mereu vrea alte haine, alta casa, alta slujba, alta masina, alt telefon, mai la moda, mai moderne, in pas cu tehnologia. Uneori, vrea si alt camin si are tendinta de a schimba chiar si partenerele de viata. Femeia Taur este posesiva si geloasa si nu poate intelege infidelitatile Varsatorului. Ea este constanta, statornica, fidela si cere acelasi lucru de la partenerul ei. De aici apar majoritatea conflictelor. Ei i se pare ca el este prea cheltuitor, prea aerian, ca-i lipseste simtul realitatii, nu traieste cu picioarele pe pamant, nu se gandeste la viitor si la copii, risca prea mult si pierde timpul cu prietenii sau colegii de serviciu, in loc sa stranga pentru zilele negre sau sa agoniseasca pentru familie. Lui i se pare ca ia lucrurile mult prea in serios, isi face prea multe griji initul si ca nu stie sa se bucure de viata. Poate ca si unul si altul au dreptate si adevarul se afla undeva la mijloc. Femeia Taur vrea stabilitate si siguranta, iar barbatul Varsator nu cunoaste aceste notiuni. Ea viseaza la o viata linistita, la un sot responsabil, matur, serios, cu care sa imparta greutatile vietii. El doreste o femeie vaporoasa, inelectuala, libera, fara prejudecati, spirituala, cu simtul umorului, entuziasta, dornica de aventura si cu gust pentru risc. El cauta mereu prezenta unor astfel de femei de care sa se lase sedus macar platonic. Din punct de vedere sexual sunt compatibili.


El Varsator, Ea Gemeni
O relatie perfecta

El este semn de Aer, ea - la fel. Doua persoane aeriene, detasate de problemele sociale, monotone si sordide ale vietii, care traiesc mai mult cu capul in nori, fugind cat se poate de realitatea cruda si de responsabilitati. Nici unul dinte ei nu este interesat de casatorie,  ci, mai degraba, de aventura, distractii, senzatii tari, relatii cu implicare mai mult sexuala. Vor sa traiasca viata la maxim si sa se bucure de ea cat mai mult timp. Comunica foarte bine impreuna, pot deveni cei mai buni prieteni, tovarasi de distractii si nebunii, dar si de munca. Punctul forte al acestei relatii ese puterea lor de a nu-si ingadi unul altia libertatea de miscare, de a-si intege necesitatile. Nu sun foarte gelosi si nici posesivi si, de cele mai multe ori, au incredere in partenerul lor de viata. Barbatul Varsator este monden, nonconformist, imprevizibil, plin de surprze, interesat de tot ceea ce este nou, atras de schimbare, de tehnica si tehnologia inalta. Il fascineaza femeile puternice, dar misterioase, intelectuale si cu simtul umorului. Femeia Gemeni este jucausa, copilaroasa, agitata, deschisa, optimista, necugetata, ii plac calatoriile si iesirile in aer liber si reuseste sa-si faca repede si oriunde prieteni. Se simte atrasa de barbatii instruiti, fara complexe, siguri pe ei, tonici si activi. La capitolul fidelitate, nici unul din ei nu exceleaza. Pentru ei este vital sa stea alaturi de prieteni sau cunostiinte, sa se simta admirati, doriti, sa li se faca complimente, sa-si simta pozitia si frumusetea confirmate de cei din jur. La nivel intim, sun foarte compatibili si atractia fizica dintre ei este maxima.

El Varsator, Ea Rac
Diferente periculoase

El este semn de Aer, ea semn de Apa. Intalnirea dintre cei doi poate fi extrem de interesanta, exploziva si incitanta pentru amandoi, pentru o vreme, dar nu poate trece usor proba tmpului. Sunt doua semne care nu au mai nimic in comun, care nu se pot contopi intr-un intreg. Varsatorul vede viata cu totul altfel decat Racul, are alte idealuri si vise decat acesta din urma. Barbatul Varsator este multprea modern si interesat de lucrurile noi, care se schimba, se transforma, avanseaza, pentru gustul conservator si temator al Racului.  Lui ii place mult intre prieteni si cunostiinte, sa petreaca mai tot timpul in afara casei, ea este atrasa de linistea caminului. El are incredere in toata lumea, ea este inchisa si suspicioasa. El nu este interesat de casatorie, responsabilitatile il sperie si nu se implica sentimental foarte tare intr-o relatie. Ea se gandeste la mariaj inca din tinerete, este foarte sensibila si se implica cu tot sufletul in orice relatie. El este atras de risc, de aventura, ea are nevoie de siguranta si de securitate emotionala. El traieste viata la maxim, de multe ori luand singur decizii, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Acest mod de viata este greu de suportat pentru o femeie Rac, care isi doreste un barbat de casa, puternic, dar si sensibil, statornic, fidel si muncitor. El vrea un gen de independenta pe care femeia Rac nu i-l poate oferi, iar scenele ei de gelozie si santejele ei sentimentale il indeparteaza si nici pe departe nu au efectul scontat de ea. Nici din punct de vedere sexual nu sunt foarte compatibili.


El Varsator, Ea Leu
Atractia contariilor

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Conform teoriei, elementul Aer intretine arderea Focului, consumandu-se cu totul in aceasca combinatie periculoasa pentru el. Realitatea, insa, demonstreaza, de multe ori, ca Aerul devoreaza Focul- exceptia care confirma regula. Pentru elementul Foc, acesta este un suport mai mult emotional decat financiar. Punctul forte al acestei relatii este ca cele doua zodii sun situate la 180 de grade pe cercul zodiacal si beneficiaza de legea contrariilor care se atrag. Barbatul Varsator si-a gasit nasul cu aceasta femeie. Daca vrea sa stea langa ea, atunci trebuie sa se adune de pe drumuri, sa fie mai serios, matur si responsabil. Ea e puternica, foarte stabila, pe picioarele ei, independenta, cu opinii ferme, cu personalitate, greu de influentat sau de pacalit. Isi doreste alaturi un barbat cel putin la fel de inzestrat, de capabil si de muncitor ca si ea. Este pretentioasa, ambitioasa si, de multe ori, il determina sa-i preia idealurile si sa lupte pentru ele ca si cum ar fi ale lui. Ea intelege prin casatorie o echipa de succes, in primul rand social. Barbatul Varsator vrea independenta absoluta, nu-i place sa stea pe acasa, nu vrea sa dea nici un fel de explicatii, iar flirtul cu alte femei sau infidelitatea nu i se par un pacat sau o lezare a partenerei de viata. Femeia Leu este foarte voluntara si orgolioasa si nu accepta ca barbatul sa calce stamb si, de mule ori, ii platese cu aceeasi moneda. Sunt doi parteneri incapatanati, care se confrunta chiar si in pat. Atractia fizica dintre ei este maxima, ca si compatibilitatea sexuala.

El Varsator, Ea Fecioara
Relatie greoaie

El este semn de Aer, ea semn de Pamant. Cele doua elemente se atrag si se resping in aceeasi masura. Diferentele dintre ei sunt foarte mari si, cu timpul, ajung sa se accentueze si sa se transforme in piedici puternice in calea armoniei si a dragostei. Amandoi sunt incapatanati, greu de influentat si accepta cu dificultate ca au gresit sau ca solutia altuia poate fi mai buna decat a lor. Barbatul Varsator este un adept al schimbarilor, fiind interesat de noutati, de progres, de avangarda. Femeia Fecioara este un sistem inchis, virginal, care nu se lasa penetrat din afara de nimic nou, conservator si traditionalist, care se teme de schimbari. Pentru ea este foarte important ca lucrurile sa ramana cat mai mult timp la fel; are nevoie de siguranta si stabilitate, si nu de opinii care sa i le confirmepe cele deja existente. Ea este ambitioasa, muncitoare, migaloasa, perseverenta, econoama si materialista; eltraieste cu capul in nori, este idealist, detasat de social, cheltuitor, cu un simt al realitatii nu prea bine dezvoltat. El este dezordonat si imprastiat, ea este obsedata de curaeie si ordine. Femeia Fecioara nu poate sa treaca peste "lipsurile" pe care le constata mereu la barbatul ei si i le scoate in evidenta, reprosandu-i ori de cate ori are ocazia. La inceput sunt fascinati de diferentele de personalitate dintre ei: femeia este atrasa de creativitatea si ingeniozitatea lui, iar barbatul este fermecat de puterea si motivatia ei. Compatibilitatea sexuala dintre ei este slaba, iar atractia fizica dispare foarte repede.

El Varsator, Ea Balanta
O relatie perfecta

El este semn de Aer, ea la fel. Compatibilitatea dintre cei doi este perfecta din toate punctele de vedere. Se inteleg din priviri, discuta despre orice si astfel isi rezolva toate problemele care apar. Femaia Balanta este diplomata si, in marea ei dorinta de armonie familiala, este capabila sa aplaneze orice conflict, sa faca compromisuri, sa inteleaga orice punct de vedere si mai ales sa acorde circumstante atenuante oricarui vinovat. Pentru ea este foarte importanta casatoria si ii plac toate activitatile in doi, in echipa. Sansele acestei relatii depind in totalitate de intelepciunea femeii Balanta. Daca ea are rabdare si isi asculta sufletul inaintea ratiunii, il poate imblanzi, influenta si chiar domina pe barbatul Varsator. Acesta are o fire revolatata, imprevizibila, inconstanta si superficiala, tine foarte mult la libertatea si la prietenii lui si foarte greu va renunta la ei in favoarea partenerei de viata. Dar cum femeia Balanta este o maestra a echilibrului, va putea sa-l tina langa ea si sa-l imparta cu anturajul, astfel incat sa nu aiba nimeni de suferit. Barbatul Varsator este orgolios si are nevoie de o femeie care sa nu-i deranjeze acest orgoliu. Viseaza la o partenera dulce, suava, intelectuala, rafinata, cu simtul umorului, deschisa la experiente noi si dornica de aventura la fel ca si el. La nivel intim, compatibilitatea este maxima, mai ales ca atractia fizica dintre ei este mare. Amandoi sunt inventivi, creativi si au o imaginatie erotica bogata.

El Varsator, Ea Scorpion
Fascinant, dar periculos

El este semn de Aer, ea- semn de Apa. Cele doua semne nu pot fi tinute impreuna, decat obligate de o forta puternica din afara lor. Din aceasta combinatie rezulta o bautra dulce-amara, dar foarte spumoasa. Efervescenta nu tine mult si nici nu estebenefica intotdeauna. Superficialitatea, raceala si neimplicarea barbatului Varsator o scot din minti pe sensibila si simtitoarea femeie Scorpion. Furstrarile care se trezesc in sufletul ei din aceste cauze o fac mereu nervoasa, suparata si razbunatoare in relatiile cu el. Puternicul sentiment de nesiguranta emotionala pe care i-l da, faptul ca nu stie niciodata daca este iubita cu adevarat sau nu, trezesc in ea reactii dintre cele mai ciudate si violente. Il urmareste, il pedepseste, il santajeaza, face tot ce-i sta in puteri si imaginatie sa pastreze relatia asa cum si-o doreste ea. Din pacate, cu acest gen de barbat independent, nonconformist si imprevizibil nu poate trai o dragoste atat de intensa pe cat ar vrea ea.  Este cuplul care se destrama si se reuneste de cateva ori in aceeasi zi. Scorpionul este posesiv si gelos, iarVarsatorul ii da toate motivele din lume sa-si accentueze aceste trasaturi de caracter. Conflictele dintre ei sunt dese si puternice si se termina cu vase sparte, rufe aruncate peste balcon sau tentative esuate de sinucidere din partea femeii. Atractia fizica dintre ei este foarte mare si ea este aceea care il impaca si care face ca relatia lor sa reziste ceva timp. Femeia Scorpion este patimasa, barbatul inventiv si amandoi sunt dotati cu multa energie si apetit sexual.

El Varsator, Ea Sagetator
Sexul este pe primul loc

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Cele doua elemente pot convietui atata timp cat permit resursele interioare ale primului semn. Acesta se consuma in timpul arderii, oferind Focului putere,  energie si bucurie de viata. Femeia Sagetator este destul de  puternica pentru a starni interesul si in acelasi timp, a pune ceva probleme barbatului Varsator. Ea reuseste sa-l aduca cu picioarele pe pamant, sa-l determine sa-si asume din responsabiliati, sa-l faca mai serios si mai atent la necesitatile familiei. Au cateva lucruri in comun, care ii fac sa se inteleaga si sa se aprecieze unul pe altul. Amandoi au retneri in privinta casatoriei si consimt tarziu la un astfel de angajament. Tin mult la livertatea lor si accepta cu greu imixtiuni in viata lor. Sunt persoane deschise, sincere, reci, rationale, optimiste, senine, superficiale si dornice de aventura. Le plac calatoriile, distractia, vor si stiu sa traiasca din plin la orice varsta. Isi rezolva majoritatea problemelor, comunicand. Pot fi foarte buni prieteni si parteneri de munca. Femeia Sagetator este impulsiva, apleaca urechea la barfe si se lasa influentata de acestea, fiind oscilanta si luand deciziile cu nehotarare. Are o personalitate puternica, este o luptatoare curajoasa, cu o fire deschisa si optimista, cu incredere in fortele proprii si in ceilalti. Uneori, ii lipseste diplomatia si fiind prea directa, spune lucruri care lezeaza orgoliul si masculinitatea Varsatorului. El nu este nici  profund in sentimente, nici statornic sau fidel. In pat isi rezolva probleme, caci sexual sunt foarte compatibili.

El Varsator, Ea Capricorn
Relatie dificila

El este semn de Aer, ea semn de Pamant. In general, aerul invioreaza pamantul, dar, in acest caz particular, numai pentru putin timp, caci cele doua semne foarte rar au ceva in comun. Vad si inteleg viata cu totul altfel, viseaza si isi doresc lucruri cu totul diferite. Barbatul Varsator este independent, imprastiat, deschis, imprevizibil, optimist; ea este legata de camin si/sau cariera, concentrata, muncitoare, perseverenta, previzibila, introvertita si, uneori, pesimista. El este cheltuitor si nesabuit, ea este econoama si prudenta. Comunica greu impreuna, nu se inteleg unul pe altul si de aceea le este greu sa se ajute si sa se sustina atunci cand au o problema. El este cu totul deschis catre nou,vrea mereu sa schimbe ceva in viata lui; ea este conservatoare, cu un ritm propriu de reactie, tematoare si nesigura atunci cand trebuie sa schimbe ceva la viata ei. El amana casatoria cat poate, de teama responsabilitatilor aferente; ea se gandeste inca de tanara la un camin sigur, calm si linistit, pentru care este dispusa la multa munca, efort si sacrificii. El ia lucrurile prea usor, vrea sa se bucure si sa profite de viata la maxim, ea traieste sub presiune, manata de griji si de probleme si se relaxeaza cu greu. El este un tip destul de libertin, ea o femeie stabila, fidela, de casa. El viseaza la distractii, la calatorii, la sporturi extreme, la o viata cat mai usoara si comoda; ea vrea familie, cariera, pozitie sociala stabila. Din punct de vedere sexual sunt nepotriviti chiar si atunci cand exista o mare iubire sau atractie fizica.

El Varsator, Ea Varsator
Foarte compatibil

El este semn de Aer, ea la fel. Cei doi au foarte multe lucruri in comun, aceleasi calitati si aceleasi defecte si asfel se inteleg bine unul pe altul, se pot sprijini si isi pot acorda libertatea de care au atata nevoie. Ajung greu sa se casatoreasca, pentru ca nu sunt interesati de relatiile foarte serioase, sau cu implicare profunda si se tem de asumarea responsabilitatilor. Au o parere foarte buna despre ei insisi si li se pare ca detin cele mai bune solutii pentru cele mai multe probleme. Sunt adeptii amorului liber si isi inteleg unul altuia nevoia de flirt in afara casei, de relationare permanenta, de a cunoaste oameni, locuri si situatii noi. Pentru ei, schimbarea este foarte importanta si, ciclic, simt nevoia sa-si inlocuiasca telefonul, masina, apartamentul, mobila, hainele, coafura, culoarea parului si chiar anturajul. Necazurile care pot aparea sunt cauzate de orgoliul si incapatanarea celor doi si de faptul ca nici unul nu are simtul realitatii dezvoltat. Nu recunosc atunci cand gresesc si nu vor sa-si ceara iertare cand sunt vinovat. Nu stiu sa faca bani decat exceptiile, sunt cheltuitori si le place sa traiasca pe picior mare. Sunt foarte buni prieteni, comunica excelent si se inteleg perfect atunci cand muncesc impreuna. Sunt creativi, originali, nonconformisti, uneori chiar ciudati, interesati de tehnologie, de moda si de mondenitati. Fug de monotonie, de banalitate si se plictisesc repede de orice. Sunt dotati cu o imaginatie erotica de invidiat. In relatiile sexuale, consuma multa energie, multe cuvinte si-si epuizeaza sentimentele.

El Varsator, Ea Pesti
Relatie Epuizanta

El este semn de Aer, ea semn de Apa. Sunt doua elemente paralele, care nu au nimic in comun, cu exceptia laturii usor iluzorii si idealiste. Amandoi viseaza la o lume mai buna in care sa se poata exprima fiecare liber, in felul sau propriu. Barbatul Varsator este un tip inteligent, deschis, vesel, cu simtul umorului dezvoltat, comunicativ, creativ, inventiv, orgolios si incapatanat. Actioneaza de multe ori din impuls, imprudent si nu-si corecteaza aceasta hiba nici macar atunci cand realizeaza gravitatea problemei. Este un tip libertin care nu se simte prea vinovat atunci cand este infidel. Are un mare talent de a se face remarcat si retinut de majoritatea femeilor pe care le intalneste. Ea are o natura duala, visatoare, mistica si imaginativa prin care vede si cauta explicatii paranormale pentru multe din lucrurile comune, obisnuite. Aceasta latura nerealista, aceasta viziune deformata a realitatii o impiedica de multe ori sa-si inteleaga sotul sau problemele acestuia. Este geloasa si nu-i poate ierta infidelitatile. Barbatul Varsator vrea o partenera care sa-i fie in primul rand prietena, iar femeia Pesti viseaza la un barbat care sa-i fie in primul rand iubit devotat. El fuge de casatorie, ea isi doreste o mare dragoste si  nunta ca in povesti de cand se stie. Aceasta femeie este prea sensibila, fricoasa, lenta si moale pentru asteptarile acestui barbat tumultos, aventurier, dinamic si nelinistit. Relatia lor sexuala este inedita si incitanta tocmai din cauza tututor acestor mari diferente dintre ei.



Please follow me :



Vote my Looks:

1 comment:

  1. varsatorii sunt buni prieteni...eu am 2...cei mai cei!!!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤