📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 January 2016

Ingrijire de Iarna cu #Ziaja

Ro Only

 În articolul trecut v-am povestit de unul dintre cele mai bune produse pentru peeling încercate de mine. V-am povestit puțin și despre numele Ziaja și dacă nu l-ați citit sau vreți să vă amintiți, dați click aici.

 Astăzi vorbim despre îngrijirea părului și respectiv a corpului, așa cum trebuie să fie pe perioada iernii.
 Dacă vorbim de problemele părului, cea mai întâlnită situație este părul gras la rădăcini, însă uscat, tern și deteriorat la vârfuri. În sezonul rece, vorbim de un plus de stres aplicat firului de păr, care presupune o uscare puternică a vârfurilor, dar o îngrășare excesiva a rădăcinilor, în special, pentru că purtăm fesuri și căciuli. Știați cum se îngrijește corect părul gras la rădăcină și uscat la vârfuri?  1.  Se folosește un șampon specific părului gras. (Știu că multe dintre voi o să-mi spuneți că șampoanele pentru păr gras, nu prea funcționează. Eu însămi am avut rezultate proaste cu șampoanele pentru păr gras, însă extraordinare cu cele pentru volum, de exemplu). Însă adevărul că fiecare persoană are o tipologie specifică și singura soluție pentru a găsi un șampon perfect pentru părul tău gras la rădăcini, rămâne să continui să testezi, până îl descoperi pe cel care funcționează la ține.
 2.  Evită șampoanele 2 în 1, 3 în 1 etc. Chiar dacă promit să usuce la rădăcini și să îngrijească la vârfuri, în general, șampoanele de tipul 2 în 1, conțin și balsam de păr și sunt recomandate persoanelor cu părul uscat. Dacă dorești rezultate bune, rămâi la un șampon care are efect asupra părului gras la rădăcini și alege un balsam și/sau măști care ajută vârfurile.  
 3.  Folosește pentru vârfuri un balsam reparator, hidratant, sau o masca puternic hidratata. Dacă vârfurile sunt excesiv de uscate, poți opta pentru un balsam leave-în (fără clătire), pe care îl poți reaplica zilnic. La fel, o soluție pot fi și uleiurile de păr, pe care le vei aplică doar pe vârfuri. Cu recomandări legate de balsamuri leave-în și uleiuri o să revin într-un articol viitor. 

Iata un combo perfect pentru ingrijirea parului gras, de la Ziaja:


Cum va spuneam, va puteti astepta de un sampon ultra-hidratant sa fie perfect pentru parul gras. Este cazul samponului cu lapte de capra si keratina de la Ziaja:


 Pe scurt: 


 • Cantitate:  400 ml, 
 • Parfum: plăcut, discret, miroase a extract de plante și keratina; 
 • Spumează bine, nu trebuie aplicată o cantitate prea mare; 
 • La o primă utilizare, vei simți nevoia să aplici mai mult, exact ca în cazul sampoanelor fără sulfați, pentru că nu ți se va părea că face suficientă spumă. Încă din tmpul samponarii, simți cum degresează scalpul. 
 • Din cauza conținutului de keratina, e posibil să încurce părul. De aceea recomand să fie folosit doar împreună cu balsamul cu ulei de măsline, tot de la Ziaja, care rezolvă imediat această problemă. 
 • Concluzie: absolut perfect pentru părul meu. Părul se îngrășa acum la 3-4 zile, înainte de utilizarea lui se îngrășa la 1-2 zile. Diferența e enormă, pentru cei care se luptă cu această problemă. 

  Balsamul de par cu ulei de masline


Pe scurt


 • Cantitate: 200 ml; 
 • Miros plăcut, de plante; 
 • Aplicați din abundență. Eu îl aplic în câteva rânduri, masând părul. O să simțiți imediat cum părul "înghite" balsamul, de aceea vă și recomand să reaplicati până simțiți că e suficient. 
 • Ultra-hidratant, înmoaie vârfurile, disciplinează și îngrijește.  
 • Efectele se văd de la prima utilizare.  
 • Concluzia: foarte bun, aș fi preferat doar să fie în aceeași cantitate generoasă ca și șamponul (400 ml), pentru că îl vei consuma mult mai repede. Preturile variază de la 15 lei pana la 30 lei, in functie de magazinul de comercializare. Preturi foarte bune am vazut pe Aoro, iar lista magazinelor o gasiti in articolul precedent.
Le văd folosite doar impreună, pentru ca se completează perfect.De sarbatori eu am gasit o promotie la Cufarul Verde din Mall Aurora, unde o multime de produse Ziaja erau la promotia 2 la pret de 1. Am cumparat imediat doua seturi de geluri de dus si alte produse Ziaja, pentru a le darui de Craciun.
 Setul cu unt de cacao e drăguț, miroase, evident a unt de cacao, gelul de duș e foarte gros, iar loțiunea fluidă, se absoarbe foarte repede în piele.
 Evident, preferatul meu este gelul de duș cu portocale, care miroase a suc de portocale, dar mai ales aspectul acela suc proaspăt stors e cireașă de pe tort. Și acest gel de dus e foarte gros, iar mirosul se păstrează ceva vreme. În schimb, loțiunea de corp de portocale miroase mai puțin puternic, e la fel de fluidă și se absoarbe repede în piele. Aș fi preferat, mai ales acum, iarna, ca și loțiunea să fie la fel de intens parfumata. Dar e ok și așa.
 Eu seturile le-am găsit la 24 lei, deci 12 lei per produs. Mi s-a părut super-avantajos. Sper să găsiți și voi astfel de promoții.


 Există și un unt de corp de portocale și respectiv un scrub de corp, pe care sper să le găsesc și să le încerc cât mai curând. În rest, am mai pus ochii și pe câteva produse de ingrjire a feței, cum ar fi apa micelara, gelul de curățare Manuka Tree și desigur aceste geluri de duș, pe care nu le-am găsit încă în Cufărul Verde.

Va reamintesc ca produsele Ziaja sunt distribuite exclusiv prin Face Bucharest Distribution si lista magazinelor din Buzau unde puteti gasi produse Ziaja:

BIOFLORA 2003 SRL 1
BZ
BIOFLORA 2003 SRL 2
BZ
CRONOS SRL BUZAU
BZ
CRONOS SRL BUZAU kaufland
BZ
CRONOS SRL RM. SARAT
BZ
CUFARUL VERDE AURORA
BZ
CUFARUL VERDE BUZAU 2 OSTROVULUI
BZ
TRIFARM Unirii
BZ
TRIFARM Ostrovului 17
BZ
TRIFARM/ MAXI FARMA DROGHERIE
BZ
GRUP STEFANO SRL
BZ
NATURISTICA
BZ
PAM NATURALIA FLOR
BZ
TERAPIA NATURA PLANT
BZ
GLOB GENTRANS
BZ
Fan Sistem
BZ
Wels Bio Flowers
BZ
FARMALEX
BZ
SANTEFARM Magura
BZ
SANTEFARM Berca
BZ
SANTEFARM Buzau
BZPlease follow me :Vote my Looks:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤