📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 February 2015

Review: Crema de Masaj Anticelulitica Pro Natura

Ro Only
Anticeluliticul este inca un subiect controversat: in timp ce unele persoane il recomanda ca fiind indispensabil, altele il considera total inutil.

Cea mai mare dilema este: te ajuta anticeluliticul sa slabesti?

Adevarul e ca anticeluliticul te ajuta sa slabesti, doar daca il ajuti si tu... cu o dieta echilibrata, sport, hidratare corecta si un masaj indelungat.
Cel mai important aspect impotriva caruia lupta anticeluliticul este efectul de coaja de portocala, insa ajuta si la pierderea in greutate si respectiv reducerea tesutului adipos.


Care sunt anticeluliticele care functioneaza?

Gelurile sau cremele care contin extracte de: piper, cafea, alge marine, capsaicina etc.

Care sunt greselile frecvente cand vine vorba de folosirea anticeluliticelor?

  1. Aplici crema anticelulitica in mod obisnuit, ca pe o crema. De ce este gresit: pentru ca efectele sa se vada, durata unui masaj local trebuie sa fie intre 10-20 de minute. In plus, masajul trebuie aplicat cu miscari energice, nu usoare, folosind ambele maini. 
  2. Nu bei destula apa. Chiar daca pare sa nu aiba legatura, atunci cand folosesti un produs anticelulitic, tesuturile trebuisc hidratate, dupa masajul anticelulitic, timp in care se elimina toxinele.
  3. Frecventa redusa. Chiar daca folosesti un produs anticelulitic, o frecventa redusa, cat si lipsa unei diete echilibrate si chiar a exercitiilor fizice vor anula efectele masajului anticelulitic.

Crema de masaj anticelulitica Pro Natura

Una dintre marile descoperiri ale anului, pentru mine a fost crema de masaj anticelulitica Pro Natura. In primul rand contine un adevarat cocktail de ingrediente active cum ar fi: cafea verde, ulei de scortisoara, ulei capsici, ulei de piper negru, guarana, ulei de rozmarin, dar si vitamina A si E.

Eu ador efectul termic pe care il are, pentru ca efectiv simt cum actioneaza. Se absoarbe si foarte bine in piele si hidrateaza.
Imediat dupa aplicare, pielea masata se va inrosi si veti simti furnicaturi. Daca ati mai folosi anticelulitice cu efect termic, stiti despre ce vorbesc.

Am aplicat o mica cantitate pe mana pentru a putea observa efectul termic:


Miros: foarte subtil, seamana cu mirosul de unt de cacao.

Ambalaj: sticla cu dozator, foarte usor de folosit. Si eu sunt un mare fan al ambalajelor cu dozator, la orice produs cosmetic, tocmai pentru ca e usor de folosit si de dozat.

Cantitate generoasa: 500 ml
Eu o folosesc de 3 luni, de 2 ori pe saptamana si am consumat mai putin de jumatate.

Cred ca am vazut-o si in farmaciile Sensiblu, dar daca nu o gasiti in comert o puteti cumpara de pe magazinul ProNatura  la 38,76 lei, aici: http://www.pronaturastore.ro/creme-de-masaj/crema-de-masaj-anticelulitica-x-500g

E o crema anticelulitica superba, imi aminteste foarte mult de cea de la Collistar, care desigur, are un pret mult mai piperat.

Nu i-am descoperit nici un defect, insa aveti grija sa nu aplicati pe o piele iritata sau cu rani.
Si ca un pont: efectul este mult mai puternic daca aplicat masajul anticelulitic imediat dupa dus.

La final, va invit sa-mi povestiti experientele voastre cu anticeluliticul si daca aveti un preferat.
Kisses!





Please follow me :



Vote my Looks:
Lookbook    Cichisimo     Chictopia     What I Wear

5 comments:

  1. E chiar o investitie buna zic eu,cred ca stiu ce o sa-mi cumpar inainte de vara :D.Eu am folosit pana acum crema de la Gerovital si de la Elmiplant, isi fac cat de cat treaba,dar cred ca mai mare incredere as avea in creme bio :).

    ReplyDelete
  2. Lovely review.
    Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  3. La mine nu mai face fata o crema anticelulitica , asta e buna atunci cand da primele semne de aparitie dar apoi , dupa ce s-a instalat , sedimentat .... adio :)) si plus de asta n-as avea rabdare sa ma masez 10-20 de minute ... slabesti numai de la efortul depus :)) DAAAARRRR .... nu lasati celulita sa se instaleze , atacati-o de cum apare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu te descuraja, oricat de extinsa ar fi celulita, cand te decizi sa slabesti, ai nevoie de tot ajutorul.
      Eu ma masez cam 5-8 minute, nici eu nu am rabdare mai mult, dar e suficient ca sa inceapa sa se vada niste efecte. Pe mine cel mai rau ma deranjeaza celulita de pe picioare, e cea mai vizibila. Dar sunt sigura ca pana da caldura, ii vin de hac :)

      Delete
  4. ciao ,si eu folosesc aceasta crema dar cand ma dau cu ea la genunchi mi se lasa pielea cateva minute se face nasol. Tu patesti asa ?

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤