📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 February 2015

Nou in Romania: Cosmod Paris +Concurs

Ro Only

Despre Cosmod Paris am aflat prima data de la blogurile de beauty din Italia.
Vestea buna este ca produsele vor fi disponibile si in Romania. Insa pana atunci, puteti sa verificati site-ul oficial pentru a va face o parere: http://www.cosmod.fr/

Eu am testat cateva produse pe care vi le voi prezenta aici; preferatul meu- creionul fard, cu care voi si incepe:


Creionul Fard nuanta 05 Saphir

Eu ma asteptam sa fie mai mult creion si mai putin fard, dar defapt are exact textura unui fard crema, fara sa fie gras sau sa se stranga in pliurile pleoapelor. Imi place ca, desi e pigmentat, nu are o nuanta prea dramatica, fiind foarte versatil si potrivit chiar si pentru un machiaj de zi, in ciuda nuantei intense.
Este rezistent, sidefat, fara a fi exagerat de lucios, iar intensitatea poate fi ajutata prin mai multe aplicari. Daca veti alege de exemplu o nuanta de beige, aurie sau bronz, poate fi usor folosita ca si baza pentru machiaj sau chiar pentru un machiaj simplu. Marele avantaj e ca poti folosi acest creion pentru a creea modele, care altfel ar fi mai dificil de realizat cu o pensula. In rest, e pur si simplu fard, il puteti folosi in mod obisnuit.
Daca i-as fi ghicit textura cu siguranta as fi optat pentru nuante aurii si/ sau argintii, pentru ca eu le prefer la maxhiajul de zi. Pe acestea vi le si recomand, in special daca aveti ochii caprui.
Exista 9 nuante disponibile, pe care le vedeti aici: http://www.cosmod.fr/fp063-fard-a-paupieres-star-color.htm




Tus semipermanent nuanta 01 Noir

Tusul clasic il evit din principiu: m-am obisnuit atat de mult sa folosesc pentru conturul ochilor creionul inca tusul mi se pare tehnologie extrateretra. Insa tusul-marker e un compromis rezonabil.
Ce e drept, e foarte-foarte usor de folosit, are o precizie mult mai mare decat a unui creion, chiar si fata de cele retractabile.
Chiar acum o luna am cumparat un tus-marker de la Essence si am avut mare dilema intre varianta waterproof si cea semipermanenta. Cand le-am testat pe mana, cea semipermanenta parea sa le aiba pe toate, insa dupa ce am cumparat-o si am folosit-o am realizat ca nu e waterproof. Si cum eu sunt mai sensibila la ochi si imi mai lacrimeaza, nu mi-a mers deloc.
Asa am ajuns sa vreau sa testez varianta de la Cosmod, care intr-adevar mi-a placut mai mult.
Cum ziceam, e usor de aplicat, iar varful fiind foarte ascutit, poti aplica foarte discret pe coltul interior al ochilor si mai intens spre coada.
Exista 9 nuante disponibile si cand o sa ma simt mai aventuroasa, o sa vreau sa testez si celelalte nuante. Puteti sa vedeti mai multe aici: http://www.cosmod.fr/f2-feutre-semi-permanent-cosmod.htm


Blush Duo nuanta 02 natural siene

La acest blush mi-a placut din start designul pentru ca mi se pare foarte util sa existe in acelasi ambalaj doua nuante diferite. Si cele doua nuante alese de mine mi se potrivesc la perfectie, facand foarte usor trecerea de la un machiaj de zi (nuanta mai deschisa) care pare foarte naturala spre cea mai inchisa, perfecta pentru un machiaj mai intens, de seara. 
Atentie insa la dozaj, pentru ca sunt destul de pigmentate, de aceea recomand sa le aplicati neaparat cu o pensula, nu cu un buretel.
Sunt si usor sidefate.
Exista 3 nuante disponibile.






Alte produse care m-au incantat sunt lacurile de unghii, in special cele metalice, rujurile din colectia Metallique, dar si trusele de machiaj.

Eu abia astept sa le vad in comert, iar voi puteti sa testati aceste produse, inscriindu`va la concursul de pe pagina de facebook, unde puteti castiga o oja metalica si un set de farduri.
Dati click pentru concurs AICI sau direct in formularul de mai jos:

a Rafflecopter giveaway


Please follow me :



Vote my Looks:

6 comments:

  1. sunt foarte frumoase nuantele produselor,e super tusul,cat despre cel de la essence ...chiar voiam sa imi iau unul,se pare insa ca am facut bine ca am mai asteptat.
    Multumim frumos pentru concurs!

    ReplyDelete
  2. colored liners are so gorgeous
    Happy Weekend
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. particip Multumim frumos pentru concurs!

    ReplyDelete
  4. Multumim pentru concurs! :-* <3
    particip cu drag

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤