📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

11 November 2013

MaxFactor: Whipped Creme

Ati auzit de noul Whipped Creme Foundation de la Max Factor?
Iata la ce sa va asteptati!
Iata si cum arata produsul in realitate:





Rezistenta si acoperire- 9/10
Se descurca excelent la aceste capitole. Singurul motiv pentru care i-am dat nota 9 e pentru ca sunt foarte exigenta din fire. Dar ceea ce mi-a placut enorm e ca iti da un aspect foarte natural. Aspectul nu se schimba pe durata zilei. Cum arata dimineata (cand l-ai aplicat), va arata si seara, inainte de demachiere.

Purtabilitate-10/10
Se absoarbe imediat si se impaca foarte bine cu fardul de obraz si pudra. Mentionez si acest aspect, pentru ca am avut fonduri de ten, care, desi ok din multe puncte de vedere, faceau fardul de obraz sau pudra sa para prea pigmentate, sau nu le mai permitea sa se aseze frumos, dand aspectul de masca.
Nu irita si nu te deranjeaza pe ten, oricat de mult l-ai purtat.

Matifiere- 10 cu felicitari
O sa ma intrebati de ce sunt asa de generoasa la acest capitol. Ei bine, asa cum stiti, eu am un ten mixt spre gras. Majoritatea fondurilor de ten specifice, ofera matifiere, dar... deobicei si efectul de masca si o senzatie de usoara "uscaciune" pe obraji (unde totusi as avea nevoie de putina hidratare) si in plus, majoritatea ajung arate ca o masca (si in poze). Pentru ca nu e asa de natural ca tenul tau sa arate perfect mat.
Deci, acest fond de ten intelege perfect nevoia tenului mixt/gras, de matefiere pe zona T si de hidratare in rest. Asa cum au numit ei, semi-mat. Adica natural.

Inovatie- 10/10
Ok, promite sa revolutioneze solutiile pentru tenul gras/mixt si asta si face. Iti confera un luciu sanatos si placut pe pometi, dar o matifiere evidenta pe zonele cu probleme. Asa cum si promite, vei obtine un ten semi-mat. Adica exact asa cum trebuie! In plus, tenul arata foarte bine in poze.
Daca nu intelegeti la ce ma refer cand spun ca arata bine in poze, vreau sa va arat 2 poze facute cu blit. Asa cum stiti, blitul are tendinta de a scoate la iveala lucruri care in mod normal, la lumina naturala, nu se vad. Asa ca uneori, fondul de ten, poate arata ciudat, fie pentru ca este prea lucios, fie pentru ca e prea mat. Exemplul de mai jos e evident:
Fond de ten pentru matifiere                        Fond de ten Whipped Creme

Acum nu va imaginati ca in prima poza, fondul de ten nu are culoarea potrivita si de aici rezulta acel efect. Nu! Fara blit, fondul de ten arata la fel de natural si perfect, precum si trebuie. Dar nu la orice lumina. Ambele poze, sunt facute cu blit, pentru a compara efectele la lumina artificiala.
Asa cum va spuneam, stiti ca sunt sfaturile acelea despre cum sa va machiati ca sa iesiti bine in poze? Ei bine, fondul de ten Whipped Creme e recomandarea mea daca vreti sa aveti un aspect natural si in poze .
(In aceasta poza nu am folosit decat fond de ten, rimel, balsam de buze)
Daca va place, il puteti gasi aici.
Nu uitati de giveaway`ul aniversar !

10 comments:

  1. Îmi place foarte mult, iar ultima poză este mai mult decât convingătoare asupra calităţilor lui, dar şi tenul tău curat îl pune în valoare :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela, tenul meu e departe de perfectiune (am puncte negre si pistrui), dar imi aleg mereu fonduri de ten cu putere de acoperire ridicata si ma ajuta. Txs pentru vizita!:*

      Delete
  2. Nice post!
    I like it!
    Lovely Mu with this "fond de teint"..
    Have agreat week!

    ReplyDelete
  3. Acsinte Lorena IsabelaNovember 12, 2013 at 1:25 PM

    Arata super! nu pot sa zic ca trebuie sa il achizitionez! si eu am tenul mixt din pacate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorena, sa stii ca totusi tenul mixt are avantul de a se rida mai greu. ne chinuim mai mult in adolescente cu el, dar dupa o varsta o sa fim recunoscatoare! :)

      Delete
  4. am auzit si citit numai lucruri de bine despre acest fond de ten si ma cam bate gandul sa il achizinionez

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inca nu stiu cat costa, dar oricat ar fi, eu zic ca merita. Txs pentru vizita!:*

      Delete
  5. ce mult imi place!
    aceeasi problema si la mine cu tenul

    M-ai convins: trebuie sa-l incerc si eu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camelia, ma indoiesc ca ai putea sa fi dezamagita. Chiar e deosebit si e clar noul meu favorit! Txs pentru vizita!:*

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤