📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

15 July 2013

Wear your name!

Ce parere aveti despre bijuteriile personalizate?
Bine, daca te cheama Ana sau Cristina nu ai avut niciodata probleme in a-ti gasi bijuterii personalizate de-a gata facute. Insa pentru mine a fost mereu misiune imposibila. Defapt, spre propria frustrare, nu am reusit sa-mi gasesc numele nici macar pe sticlele de Cola :( .
Asa ca mi s-a parut incredibil de interesant sa gasesc un site care executa bijuterii personalizate (argint sau argint  placat cu aur) online. Adica alegi stilul de scriere si modelul lanticului si dupa care pur si simplu scrii numele tau (sau nick-name`ul, sau numele de alint sau ce iti doresti tu). Iata cum a iesit in cazul meu:
Desi e vorba de un site extern, comanda se efectueaza imediat si mie mi-a ajuns in 3 zile, direct la usa, fara costuri suplimentare sau taxe vamale. Ceea ce e super, nu?

Ideea mi se pare geniala in special cand doresti sa surprinzi o persoana draga, fiind un cadou foarte inspirat pentru un copil, o femeie dar si pentru iubitii vostrii. Desigur, nu doar colierele pot fi personalizate. Practic puteti opta pentru orice fel de bijuterie. Comanda, asa cum spuneam se plaseaza foarte simplu si rapid.

Site`ul se numeste Namefully, iar modelul meu il gasiti aici. Numele de "Carrie" e doar cel de mostra, fiecare bijuterie putand fi personalizata. Daca vreti sa vedeti toate modelele disponibile, dati click aici:

Namefully

Ce parere aveti? Ati purta bijuterii personalizate?

7 comments:

  1. da imi plac foarte mult le ador

    ReplyDelete
  2. cred ca o sa le fac pisicilor mele niste coliere cu numele lor ,acum nu stiu si daca o sa le conving sa le poarte

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma gandeam la asta :) Pisicile mele sigur ar purta, adora sa fie impopotonate:)))

      Delete
  3. Ce model de lant ai ales? Eu ma tot uit la ele, dar nu sunt convinsa :D. Imi place cel ales de tine :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤