📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 July 2013

Rochitele mele favorite din vara aceasta

Pentru ca am vazut ca v-au placut ultimele mele tinute de vara si pentru ca stiu ca multe dintre voi evitati sa comandati din magazinele din afara tarii, m-am decis sa va caut si sa va prezint cateva modele de rochite de vara, pe care le puteti comanda usor online.
Asa cum stiti, rochitele din dantela sunt in topul preferintelor mele. In ceea ce priveste dantela, nu se demodeaza niciodata, in plus, aerul de eleganta al dantelei face ca o rochita sa fie foarte usor purtata in contexte casual, dar si la un eveniment mai special. Daca nu ai inca o rochita de dantela in garderoba ta, sfatul meu e sa optezi pentru unul dintre urmatoarele modele, pe care le vei putea asorta usor si vor merge la fel de bine ca tinute de primavara-vara , dar si de toamna.
Iata cele mai frumoase modele de rochite de dantela:
Va amintiti aceasta rochita din dantela cu o singura maneca? Ei bine, am gasit un model aproape identic, doar ca, arata mult mai bine pe gri, nu-i asa?

Alte modele care mi s-au parut deosebite:
Primul model, pe roz e interesant prin designul asimetric, al doilea model are o culoare asa de dulce, in plus si un decolteu la spate, iar ultima rochita e genul care modeleaza perfec silueta. Daca am uitat sa va spun, in general, dantela  se muleaza foarte bine pe orice silueta, punand in valoare punctele forte.
Toate aceste modele le gasiti pe DyFashion.ro, iar preturile sunt accesibile pentru toti.

Acum ca v-am prezentat preferatele mele in materie de dantelute, sa trecem si la cealalta obsesie de-a mea, rochiile de vara asimetrice.
Chiar ieri v-am prezentat o tinuta cu o rochita de vara asimetrica si am vazut ca v-a placut foarte mult. Iar rochiile asimetrice sunt vedetele acestui an. Eu prefer modelele asimetrice-lungi:
Avantajul rochiilor asimetrice e tocmai faptul ca sunt si lungi si scurte, in acelasi timp, ne-existand o restrictie de varsta. Ele nu pot fi "prea tineresti" si nici excesiv de conservatoare (cum sunt rochiile maxi).  Ele dau  acel look usor romantic, elegant si stilat,  fiind in acelasi timp si sexi. Din nou, eu consider ca acest gen de rochite sunt destul de versatile, fiind perfecte pentru o plimbare in parc, dar si la un eveniment mai deosebit. Important e sa te simti feminina si eleganta in orice ocazie.
In plus, modelele alese de mine sunt si vaporoase, din materiale usoare, ideale deci pentru serile de vara.

Va astept sa-mi spuneti care e modelul vostru preferat si daca optati pentru rochitele din dantela si cele vaporoase, asimetrice.

4 comments:

  1. intradevar sunt niste rochi superbe ,pe saitul lor am gasit modele care mai de care mai frumoase insa cele alese de tine imi plac mult .imi place astfel de postari si mai astept sa vad si altele . o zi reusita .

    ReplyDelete
  2. eu nu prea am purtat rochite :) dar imi plac cele care modeleaza silueta ;)

    tu esti frumoasa indiferent ce imbraci :*

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤