📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 July 2013

OOTN: Dress to Impress

Ca sa obtin o tinuta de efect, eu obisnuiesc sa ma joc putin cu culorile. De exemplu aleg o tinuta compusa atat din culori tari, vibrante, dar si din culori mai "soft". Din experienta mea, albul, negrul sau cremul se combina foarte bine cu nuantele neon.
Si pentru ca vremea iar ne da de furca, acum e foarte cald, iar peste o jumatate de ora incepe sa ploua, iata tinuta mea pentru o seara in oras:




Trenciul vi-l amintiti din pozele trecute. E o achizitie fericita si l-am purtat cu placere in fiecare seara racoroasa.
Sigur ca e un trench foarte versatil, dar eu il prefer la tinute elegante iar seara, pentru tinute usor sexi. Asa cum stiti deja, eu sunt un mare fan al nuantelor neon. Intotdeauna dau un aspect tineresc, usor "free spirit"si te fac remarcata in orice situatie. In plus, pentru vara, din garderoba nu ar trebui sa va lipseasca macar un articol neon, pentru ca nimic nu va pune mai bine in evidenta bronzul decat o rochita, un top sau o fusta neon.
Eu am optat pentru o rochie de seara roz. 
Acest model de rochii scurte cu sau fara bretele, uneori pot fi cu aplicatii sau croite special pentru a avantaja o silueta cam ca si a mea, pot fi purtate de oricare dintre noi. Try it! :)



 Per total, tinuta arata eleganta, simpla si efect. Va recomand din nou cu aceasta ocazie magazinul Erry.ro, in primul rand pentru calitatea excelenta a hainelor, dar si pentru serviciile ireprosabile. Nu uitati ca e de preferat sa optati pentru haine de calitate, care se vor pastra mult bine de-a lungul timpului, in special daca vorbim de geci, trenciuri sau jachete si lista poate continua salopete de vara, pantaloni scurti si de ce nu costume de baie


Fetelor, desi vremea ne cam da de furca pe langa aceasta tinuta v-as recomanda si o alta alternativa pe lungime si culoare. Credeti ca putem purta in acest sezon salopete de vara in diferite lungimi? 
Va propun 3 modele din salopete de vara, bineinteles din stocul magazinului online www.erry.ro si abia astept reactia voastra pentru a ma  putea decide ce sa incerc in urmatoarea perioada!





Cine  ma ajuta sa ma decid  sa aleg o salopeta din toate modelele acestea frumoase? Voi ce ma sfatuiti?
Please follow me :


Vote my Looks:

6 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤