📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 March 2012

Revalid. Impotriva caderii parului

Daca ati avut vreodata probleme cu caderea excesiva a parului, cu siguranta ati incercat si sampoanele Revalid.
Pentru ca mi-am schimbat foarte des culoarea parului, am ajuns intr-o perioada sa am probleme foarte mari legate de caderea parului. Bineinteles ca am incercat o multime de tratamente, fara rezultat notabil. Asa cum stiti deja, nici un tratament gen sampon,
crema, balsam, fiole (orice tratament cu uz extern) nu poate avea un efect asupra radacinii firului de par. Asa ca, chiar daca multe sampoane promit marea cu sarea, probabil ati observat ca nu va ajuta cu nimic. Cu toate acestea, si impotriva tuturor convingerilor mele, samponul Revalid a fost absolut extraordinar. Dupa o utilizare pe termen scurt, veti scapa de varfuri inspicate, matreata, par care se ingrasa prea repede, lipsa de volum etc. La modul general veti observa o imbunatatire a calitatii parului. Dar ca sa observati o imbunatatire in priviinta caderii parului e necesar sa-l folositi pentru cel putin 4 saptamani constant. Dupa aceasta perioada, parul se va indesi, veti observa cum incep sa creasca fire noi de par si caderea parului e mult redusa. Eu am folosit in primul rand samponul:
Cred ca e genul de sampon de care te indragostesti de la prima utilizare. Am observat ca multe persoane care l-au folosit sunt foarte multimite de rezultate. Procentul persoanelor care nu au observat imbunatatiri e foarte mic. Deci, desi nu e facut pentru un tip anume de par, tind sa cred ca se adapteaza destul de bine, indiferent de problemele pe care le ai, legate de parul tau. Nota: la primele ultizari ale samponului veti observa o cadere abundenta a parului, dar nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca se pare ca, defapt, initial or sa cada toate firele de par cu radacini foarte slabe. Dupa cateva spalari, firele de par cazute cand va spalati, vor fi extrem de putine. Asa ca, nu va speriati de "prima impresie", chiar daca veti avea senzatia ca la prima folosire, v-a cazut chair mai mult par decat deobicei.
Gramaj: 250 ml
Aceleasi cuvinte de lauda le am si pentru balsamul din aceeasi categorie. Atentie: trebuie clatit abundet, pentru ca e foarte hidratant si are tendinta de a se "lipi "de par.
Gramaj: 250 ml
Apoi crema tratament:
Mi s-a parut incredibil de buna! Efectele sunt imediate, de la prima utilizare. Ce m-a nemultumit? Mi se pare gramajul prea mic si se termina cam repede (e adevarat, ca eu am si parul destul de lung).
Gramaj :150ml
De asemenea exista si un tratament gen pastile, pe care l-am cumparat, dar nu l-am folosit constant si nici pe o durata suficient de lunga, ca sa imi pot face o parere. De la alte persoane am auzit ca si tratamentul medicamentos ar avea rezultate spectaculare, daca e urmat cu strictete.
Preturile sunt undeva intre 35 si 60 de Ron.(samponul e cel mai ieftin, il puteti gasi incepand de  la 32 Ron) Pot fi achizitionate din orice farmacie.
Pentru ca preturile nu sunt chiar asa de mici, eu as recomanda cel putin samponul si crema, acestea fiind cele mai eficiente. Balsamul poate fi inlocuit, pana la urma, cu un balsam obisnuit, pentru ca oricum, samponul e destul de hidratant si nu iti incurca parul.
Recomand gama Revalid pentru urmatoarele probleme:
  • caderea parului (in special daca e excesiva);
  • pentru par degradat, vopsit, lipsit de viata;
  • pentru par uscat si rebel;
  • daca ai probleme legate de cresterea lenta a parului, o utilizare frecventa te va ajuta
  • daca ai parul rar, dupa o utilizare de cateva saptamani, vor incepe sa iti creasca vizibil fire noi de par;
  • pentru un par care se incurca repede;
  • pentru parul vopsit in mod repetat sau oxigenat. Chiar daca nu se vad inca efectele vopsirii repetate, e mai bine sa preintampini efecte nedorite care pot aparea pe viitor.
Sincera sa fiu, nu imi explic cum de un sampon poate avea un efect atat de rapid, efectiv vizibil si sa fie potrivit pentru toate tipurile de par, in special, pentru ca eu am incercat mii de tratamente fiole, creme si balsamuri mult mai scumpe care nu au avut un efect vizibil, sau care aveau diverse efecte secundare (de exmplu, unele tratamnete gen fiole, mi-au incurcat foarte-foarte rau parul). Daca nu ati incercat inca, vi-l recomand cu drag! Daca l-ati incercat, va invit sa-mi spuneti cum vi s-a parut.

8 comments:

  1. Cautam remedii pentru matreata si am dat peste o recomandare catre Revalid apoi am vazut ca ai si tu o postare despre el asa ca hop si eu:) Ma confrunt cu matreata de 2 saptamani de cand m-am vopsit; am avut si inainte dar nu era atat de vizibila si atat de multa... Diseara voi incerca o masca cu hena incolora si daca nu va functiona, clar imi iau acest sampon, e ultima mea solutie:(.

    ReplyDelete
  2. Eu am folosit gerovital si am fost multumita de el, e bine de stiut pentru viitor si despre rivalid

    ReplyDelete
  3. L-ai incercat si tu ???si eu am probleme cu matreata si caderea parului nu stiu ce sa mai folosesc si sa dau 60 de ron sau mai mult si sa nu fie bun,nu prea imi da mana :))

    ReplyDelete
  4. sampon nu am folosit de la ei..doar crema tratament.am folosit deja 3 buc si pot spune ca este super... doar ca mie in continuare imi cade parul...cred ca e pe baza de stres

    ReplyDelete
  5. le am folosit si eu, inclusiv am luat si pastile Revalid

    ReplyDelete
  6. au avut ceva efect pastilele revalid?

    ReplyDelete
  7. eu incerc cu ulei de masline si ulei de ricin desi imi cam ingrasa parul

    ReplyDelete
  8. da, m au ajutat, nu imi mai cade parul

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤