📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 March 2012

NOTD: Gold vs. Silver

Auriu: Oja Sephora Fusion-nu sunt neaparat necesare doua straturi. Oja nu mi s-a parut prea rezistenta, dar nuanta nu e auriu cu sclipici, ci un auriu metalic, foarte elegant si placut. Bineinteles, rezultatul e absolut superb daca adaugam niste inele aurii!
















Argintiu: Oja PUPA M 056. Eu am aplicat initial un prim strat gri, in consecinta nu au fost necesare doua straturi. E genul de oja cu slipiciul atat de marunt incat nu mai pare sclipici, ci o foita uniforma argintie.
Pentru ambele modele am folosit top coat de la Maybelline (care de obicei da un luciu foarte puternic oricarei oje, dar in aceste cazuri nu ar fi fost neaparat necesar, diferenta fiind minimala intre cu top coat si fara).
Pentru ca tot mi-am adus aminte, chiar va recomand top coat`ul Maybelline (in poza mai jos), chiar e foarte bun si in cazul ojelor mai terne, va face o diferenta enorma! Eu l-am achizitionat gratuit impreuna cu o oja. Nu stiu sa va spun exact pretul, dar trebuie sa fie sub 10 Ron .
Mi-a placut rezultatul obtinut cu argintiu pentru ca mi se pare ca seamana destul de mult cu cel care se obtine cu ojele metalice (care inca nu sunt in comert la noi) din acest link& poza:

4 comments:

  1. Adina-Loredana RoginNovember 10, 2012 at 1:59 PM

    Foarte draguta nuanta ojei de la Pupa.

    ReplyDelete
  2. Ce frumos arata ambele nuante! <3
    Pentru Craciun, vreau neaparat o oja argintie dar care sa contina flakes, de cand imi doresc si cred ca s-ar potrivi perfect cu atmosfera sarbatorilor de iarna!;;)

    ReplyDelete
  3. Ambele sunt frumoase, nu cred ca as prefera doar una :D

    ReplyDelete
  4. in mod sigur cea aurie, am sa o caut si eu.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤