📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 January 2017

Tratament 8 în 1 pentru întărirea și creșterea unghiilor


Acest tratement mi-a fost recomandat acum câteva luni. Eu am unghiile foarte subțiri și fragile, așa le-am avut mereu. Poate că partea bună este că, totuși îmi cresc foarte repede- deși se rup la fel de repede.

Nu aveam mari pretenții de la acest tratament și, ca să fiu cinstită, l-am luat doar pentru că pe unghii arată fix ca un gel.

Majoritatea prietenelor mele au avut rezultate excepționale cu el și chiar și vânzătoarea de la magazin mi l-a înmânat înainte să precizez sortimentul, spunându-mi ca este cel mai popular dintre toate tratamentele Eveline.
Puteți căuta pe EvelineCosmetics.ro ca să vedeți că au o mulțime de tratamente, dar apropo, eu l-am cumpărat la 11 lei dintr-un magazin de cartier (dacă sunteți din Buzău, este magazinul de la Bazar, din statie, știți voi care ☺).


Funcționează?


Oarecum. În cazul meu am văzut ceva înbunătățiri, unghiile au crescut chiar mai repede, au devenit mai tari, însă având în vedere că ele sunt extrem de moi, pe măsură ce creșteau, deși erau mai tari, nu au devenit suficient de tari încât să nu se rupă deloc.
Deci, s-au mai rupt, dar mai puțin, au crescut mai repede și da, cumva au devenit și mai elastice, au căpătat și un aspect mai sănătos.

Proabil că pe unghii ceva mai sănătoase decât ale mele, rezultatele vor fi fabuloase, la fel de fabuloase cum au fost la toată lumea- mai puțin la mine.
Chiar dacă nu mi-a făcut unghiile tari ca piatra, recunosc că diferența înainte și după am observat-o și, pentru că mai am foarte puțin din el, o să-l cumpăr din nou, cu siguranță.

Cum se aplică

O să vi se pară ciudat că vă las instrucțiuni de folosire, însă neapărat să urmați pașii indicați: aplicați în fiecare zi un singur strat, iar a 4-a zi, ștergeți și o luați de la capăt.
De ce vă spun asta? Pentru că, desigur că nu am respectat pașii și m-am decis să aplic 4 straturi din prima. Rezultatul a fost că m-au durut unghiile groaznic. Produsul chiar penetrează unghia, așa cum spune- și nu vreți să aplicați prea mult.

Primul strat aplicat e transparent, de la al doilea începe să se vadă culoarea. Aspectul e un fel de luciu de gel, pe care nu prea am reușit să-l surprind în poze, dar e superb.

Partea și mai bună este că poate fi folosit cu succes ca base coat și orice lac de unghii aplicat peste, va deveni mai strălucitor- conferindu-i același aspect de manichiură cu gel.

Deci sfatul meu este să îl cumpărați și dacă nu aveți probleme cu unghiile. Măcar aspectul- tot o să vă placă.

Concluzia: pentru 11 lei este fantastic! Și rezistă destul de bine pe unghii.

Îl găsiți și pe Aoro aici.









Please follow me :



Vote my Looks:

13 comments:

  1. L-am folosit si eu multa vreme, si cand am rezolvat problema m-a mancat undeva si mi-am pus unghii false...acum arata mult mai rau :(.

    ReplyDelete
  2. Eu încă nu l-am incercat , mi-am întărit unghiile cu soluția de la farmec. Dacă il văd , nu va scăpa de mine :))

    ReplyDelete
  3. Exact tratamentul asta il folosesc si eu si nici la mine nu a avut un efect miraculos. S-au mai intarit putin dar nu destul... Mi l-a luat o prietena acum cateva luni si de atunci ne-am dat amandoua. Ei i s-au intarit mai mult

    ReplyDelete
    Replies
    1. El cumva e bun, il simti cum actioneaza, dar probabil are rezultate mai bune pe unghii care nu sunt chiar cele mai moi din univers

      Delete
  4. O sa il cumpar si eu, imi place cum se vede pe unghii!

    ReplyDelete
  5. Am auzit cuvinte de lauda despre acest produs si acest aspect este confirmat si de catre tine. Il voi cauta si eu sa-l incerc. Pretul este bun si merita sa ii acord o sansa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar, nu trebuie sa cantaresti prea mult daca sa-l cumperi sau nu, pentru ca nu e o avere. Si de bine de rau, arata bine pe unghii

      Delete
  6. Beautiful nails and great product !
    Happy New Year !
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2017/01/la-poudre-minerale-gosh-copenhagen-the-gosh-copenhagen-mineral-powder.html

    ReplyDelete
  7. Cred ca am vreo 5 produse pt intarirea si cresterea unghiilor, nici unul nu a dat rezultate. Ma bate gandul sa trec pe oja semipermanenta ca m-ams aturat de unghii mici. Cum imi cresc putin, se rup, se exfolieaza si sunt nevoita sa le scurtez pe toate. M-am saturat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am incercat oja semipermanenta inca, dar si eu am auzit lucruri bune.
      Merita sa o incerci!

      Delete
  8. l-am folosit si eu si chiar a fost super!!!
    dupa ani de unghii cu gel, chiar vazusem efecte bune.
    acum iar am unghii cu gel, dar as renunta la el, si cred ca tot acest intaritor as cumpara. Desi am auzit lucruri bune si despre tratamentul de la Farmec, tot la Eveline as reveni

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤