📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 December 2016

Cum evităm cozile de la Farmacie?


Acum mulți ani în urmă eram absolut obsedată de ideea unei afaceri inedite, care să aibă succes instant.
Ideea principală era să fie ceva care nu era pe la noi și să fie utilă clienților.

Una din ideile mele de succes garantat a fost și o farmacie online. Nu știu cine a deschis prima farmacie online, dar sunt convinsă că s-a îmbogățit.
Nu mă gândesc numai la cât de salvatoare e ideea pentru cei bolnavi, care nu pot umbla după medicamente, ci cât de utilă e pentru fiecare dintre noi.
Chiar dacă există foarte multe farmacii la mine în cartier, întotdeauna sunt cozi.
M-am întrebat iar, oare de ce nu există mai multe farmacii online, într-o zi în care o răceală nu dădea semne să îmi treacă și, stând la coadă la farmacie, simțeam cum o să leșin în cel mai scurt timp. Și bonus, nici măcar nu aveau toate produsele pe care le doream pe stoc.

Iar pentru picăturile pentru ochi, care trebuiau să fie o anume firmă, am căutat la toate farmaciile din oraș și doar una singură mi-a propus să fac o comandă, urmând să aducă produsul din București cam într-o săptămână. Problema era că imi trebuiau destul de urgent, așa că până la urmă am facut un drum până în București după ele.

Și daca mie mi-a fost greu să găsesc ce îmi trebuie, pentru unii, situația poate fi mai neplăcută.
Și nici nu trebuie să vă spun că dacă locuiești în mediu rural, rețeta de la medic vine la pachet cu un drum la cel mai apropiat oraș.

De atunci, majoritatea produselor mi le cumpăr din farmaciile online. Nu doar medicamente, ci și produsele de îngrijire. Pentru că avantajul farmaciilor online este că nu rămân chiar așa ușor fără stoc, dacă totuși este cazul, măcar nu faci un drum nicăieri ca să afli asta. În plus prețurile sunt mult mai bune, avân costuri mai mici, poți compara prețurile pentru a alege cea mai bună ofertă și poți beneficia și de multe reduceri.

Nu cred că mulți oameni știu că există alternativa fericită de a  comanda de pe o farmacie online, așa că vă las recomandarea mea pentru o farmacie ieftina Iași, iar în Iași puteți ridica comanda și direct de la sediu.
Medik-on.ro are și oferte în fiecare lună și discounturi la pachete promotionale. De exemplu, luna aceasta aveți pachetul de 1+1 la Apa Termală Avene la 48 de lei.

Voi cât de des alegeți farmaciile online?






Please follow me :



Vote my Looks:

24 comments:

  1. Wow! Chiar are preturi tentante! Nu stiam de aceasta farmacie, dar ma bucur ca am aflat acum de ea. Multumim! :)

    ReplyDelete
  2. Nu am ales pana acum farmacii online, dar dacă voi avea nevoie de ceva, iar prețul va fi avantajos, nu voi ezita sa comand.

    ReplyDelete
  3. Super oferta aia cu apa termala de la Avene :D

    ReplyDelete
  4. Chiar nu stiam ca poti comanda online de la farmacie. Multumesc de idee.

    ReplyDelete
  5. Ce tare mi se pare oferta la pachetul cu apa termala de la Avene! Eu am avut mini-tubul pe la sfarsitul verii si mi-a placut foarte mult. Incercasem anterior si de la alt brand, insa imi aduc bine aminte ca cea de la Avene mi-a placut mai mult. Pulverizarea e mai profi.

    ReplyDelete
  6. Sincer, nu prea am avut curajul pana acum sa-mi achizitionez produse farmaceutice pana acum, dar niciodata nu ii timpul trecut.

    ReplyDelete
  7. Nu am avut ocazia sa cumpar medicamente online. Chiar azi ma gandeam ca am nevoie de o crema recomandata de medic pentru coate care mi se pare cam scumpa. Intr-o farmacie on line nu stiu daca am posibilitatea ca cineva sa imi recomande altceva mai ieftin. Probabil ca da. As apela doar in cazul in care nu as gasi un anumit produs.

    ReplyDelete
  8. Am vazut ca tot mai multe farmacii cunoscute au magazine online si astfel nu trebuie sa iesi din casa ca sa cumperi ce ai nevoie. Eu una prefer oricand cumparaturile online.

    ReplyDelete
  9. Adevarul este ca la farmacie mereu ma enervez cand merg. Ba se blocheaza calculatorul, ba nu intelege clientul ce ii spune farmacista, ba cumpara o jumatate de farmacie si vrea informatii despre fiecare produs in parte. E mai simplu online!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca un facut si eu nimeresc mereu ca in fata mea sa fie cel putin doi cetateni care doresc multe informatii si desigur si o farmacista care nu prea stie ce are si ce nu. De aici la un mic consiliu al tuturor farmacistelor e doar un pas.
      Chiar mi se intampla des sa trebuiasca sa astept binisor la cozi la farmacie :(

      Delete
  10. Adevarul e ca parca niciodata nu sunt farmacii destule. Mereu e coada si e ca si cum mergi la doctor...ti-e frica sa stai prea mult timp printre oameni bolnavi. Si eu prefer sa cumpar online, e mai comod si uneori chiar mai ieftin

    ReplyDelete
  11. Eu sunt adepts cumparaturilor online pentru a preturile sunt mult mai mici. Imediat verific oferta lor si sper sa cumpar cat mai multe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai ales asta. Mi-ar fi si rusine si ar fi si mare efort sa ma duc la 2-3 farmacii ca sa intreb care e pretul la un anumit produs. Si eventual dupa sa nu-l cumpar ca ”dincolo era mai ieftin”.

      Delete
  12. Singura farmacie unde as da o comanda onlime ar fi cea Tei , am auzit ca au preturi bune , in rest eu nu am probleme cu statul la cozi in farmacii avand in vedere ca eu fac practica intr-o farmacie si imi incasez singura ce vreau sa mi iau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farmacia Tei e superba, macar pentru faptul ca exista ghisee separate pentru cosmetice, pentru retete normale si cele compensate. Insa in varianta online ai de asteptat pana la o saptamana sa-ti ajunga comanda. Uneori si mai mult.
      Depinde cat de urgent iti trebuie.

      Delete
  13. Imi este atat de urat sa stau sa astept la cozi in farmacii, sa mai nimeresti si o persoana care ia reteta deja imi vine sa plang.

    ReplyDelete
  14. Si eu comand des de pe farmacii online. Mi-as dori pe viitor sa livreze si medicamente acasa , prin curier. Unele de exemplu se pot comanda pe net, dar cu ridicare din farmacie si nu inteleg de ce, ca doar nu am reteta pentru ele. Adica pe net nu mi le da pentru ca imi cere reteta, dar cand ajung la ghiseu le iau, chiar daca nu ii arat reteta. Pe care oricum nu o am. Naspa. Doar la unele medicamente am problema asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil ca nu s-au organizat suficient de bine incat sa trimita direct din depozitul lor ceea ce comanzi. Pe viitor imi imaginez ca multe farmacii vor alege sa aiba varianta comenzii online cu livrare la domiciliu

      Delete
  15. Nu mi se par prea tentante oferte, ma asteptam la ceva mai tentant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt lunare, poate luna viitoare gasesti ceva sa-ti placa

      Delete
  16. Mie imi place sa fac cumparaturi online, petrec foarte mult timp la birou si imi doresc sa ajung cat mai repede acasa, la catelul meu. Astfel, prefer sa nu stau la cozi, iar farmaciile online mi se par foarte utile.

    ReplyDelete
  17. Pana acum nu am cumparat dintr-o farmacie online. Nu sunt genul de persoana bolnavicioasa care sa aiba nevoie de pastile dar voi tine cont de mentiunile facute si am sa apelez si eu la ei

    ReplyDelete
  18. nu am cumparat de la farmacii online pana acum, am multe in zona mea...dar cine stie? poate ca ar fi mai comod!

    ReplyDelete
  19. Si eu sunt pro farmacii online. Scap de drumuri inutile, gasesc si preturi mai bune.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤