📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

25 April 2016

Sunday at the Zoo (in a cosy outfit)


Nu imi place prea mult sa vizitez astfel de locatii, inca de pe vremea cand am fost la gradina zoologica din Bucuresti, pe vremea studentiei, unde animalele pareau tare chinuite si infometate.
Am citit pe undeva ca gradina zoologica din Bucuresti s-ar fi renovat, ca acum ar fi ok pentru animale, insa nu am apucat sa ma duc pana acum.

Despre gradina zoologica din Ploiesti auzisem in schimb ca e plina de prietenii ciudate, ba o pisica iubita de un urs, ba un magar prieten mare cu bizonii, asa ca am fost curioasa.

Gradina nu e atat de mare, probabil ca o poti vizita si in 15 minute, daca nu te grabesti prea mult. Tigrii nu par deloc fericiti, mai ales ca sunt doar cate unul din fiecare specie si par sa se simta singuri si deprimati.
Altfel sta treaba cu ierbivorele, care s-au obisnuit cu vizitatorii, sunt destul de prietenoase si majoritatea se asteapta sa fie hranite cu iarba proaspata. Daca aveti copii, ei vor fi incantati sa vada cat de jucausi sunt iezii sau cat de prietenosi sunt poneii.


Eu m-am imprietenit cu pescarus cu o aripa rupta- din zona ratelor.

Iar ursul negru e prieten cu o pisica neagra. De obicei dorm imbratisati, insa eu nu i-am prins in momente de tandrete.










Cu vremea schimbatoare din ultimele saptamani, salvarea mea a fost hanoracul cu blanita luat de pe Romwe, care e mai calduros decat o geaca de iarna, dar fara aspectul de haina de iarna.

L-am avut la mine si cand am fost la control oftamologic la Bucuresti si m-a salvat, ca desi plecasem pe 25 de grade si doar bluze de vara aveam in bagaj, m-am gandit sa-l inghesui acolo, pentru orice eventualitate.

Are insa gluga cam mica, deci nu prea se poate folosi, in rest, e foarte calduros, foarte dragut, foarte moale si materialul nu se scamoseaza.
Iar tricoul  (pe care nu prea il vedeti in poze) e tricoul meu cand ma trezesc prea de dimineata, pe care scrie "I need Coffee" .

Inteaga tinuta de aici:

Zipper Sweater: size L- http://goo.gl/pWSy3w- $20.16
Ripped Pants: size XL- http://goo.gl/Aq5jPw- $15.79
T-Shirt: Local Store
Shoes: Deichmann

Si cateva modele de hanoace de pe Romwe care sunt simpatice foc (puteti da click pe poze, pentru a ajunge pe pagina produsului).


Sau puteti profita de pagina de reduceri de pe Romwe aici:






Please follow me :



Vote my Looks:

10 comments:

  1. Hanoracul iti vine foarte bine si chiar ca e numai bun pentru vremea asta... cine se mai gandea :( Eu am inceput sa imi iau tricouri si mi-am luat tapa :))) Si blugii sunt frumosi, trebuie sa incerc si eu unii taiati asa. Vad ca gradina voastra zoologica e foarte mare si frumoasa, a noastra nu e chiar asa dar e ok. te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate, gradina e a ploiestenilor. Daca nu ma insel, avem si noi ceva care seamana cu o gradina zoologica in Buzau, undeva langa un han. Chiar nu-mi amintesc :d

      Delete
  2. Beautiful post!
    Lov your cosy and comfortable look!
    And love the animals!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/04/obaba-nouvelle-collection-concours-obaba-new-collection-competition.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Helena! Nice to see you on my blog, again!

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤