📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 February 2015

Cadouri Personalizate de Valentine`s Day

Nu am fost niciodata un prea mare fan al cadourilor personalizate, mai ales ca automat ma gandeam la tricouri sau cani cu mesaje amuzante. In schimb ma incanta maxim bijuteriile inscriptionate sau micile accesorii personalizate.
Cand am dat peste Snapmade, am ramas surpinsa cate lucruri pot fi personalizate.
Lasand la o parte ideile obisnuite, pe acest site am gasit o multime de produse disponibile:



  1. Haine diverse (nu doar tricouri) si palarii;
  2. Carcase de telefon;
  3. Accesorii de birotica;
  4. Brichete;
  5. Ursuleti;
  6. Tablouri si rame foto;
  7. Bijuterii, papuci de casa, accesorii;
  8. Accesorii pentru animale;
  9. Lumanari, perne sau covorase;
Iar produsele mi s-au parut ultra-ieftine, avand in vedere ca pretul include produsul in sine plus pesonalizarea, rar depasind $20. 
Ceea ce mi-a placut mai mult, e ca imi pot face singura design`ul, in felul urmator:
  • Iti alegi produsul dorit;
  • Dai click pe produs si apoi incepi sa personalizezi, alegand intre diverse modele ca fundal (sau o poza pe care o doriti), putand sa adaugai poze, colaje, inimioare, stelute sau orice altceva si desigur, mesaj sau mesaje personalizate. La final vi se arata estimativ cum va arata produsul. Uneori, pozele vor aparea in acest preview blurate, dar nu va faceti griji, produsul va arata ireprosabil.
  • La final, confirmi adaugarea in cos si continui spre plata, in mod obisnuit.
Eu am ales un set de cafea care contine ceasca, farfurie si lingurita ceramica si termos de cafea. 
Asa arata preview-ul setului de cafea:

Mie pozele mi-au iesit portocalii din cauza blitzului, dar modelul e roz. Setul e absolut adorabil si e un cadou perfect pentru mine. 
Iar termosul de cafea, e defapt un cadou pentru fratele meu, a vrut sa fie o gluma inspirata dintr-o melodie care tot circula pe internet, dar partea inscriptionata poate fi scoasa, si termosul ramane simplu. Sau poate fi inlocuit cu alta poza. Mai jos aveti poze cu ceasca de cafea:








Iar termosul, precum va spuneam, fratelui meu pana la urma nu i-a prea placut, nu a gustat gluma mea, asa ca pana la urma a ramas tot al meu. V-am spus ca a costat doar $18? Mi s-a parut tare ieftin. Poze aveti mai jos:



Acum sunt cateva oferte de care puteti profita si de cateva oferte de Valentine`s Day, daca folositi urmatoarele cupoane:

Sau cuponul VDAY20, care va oferta 20% reducere le orice comanda.
Comanda mea pe mine m-a costat aproximativ $40, la care s-au adaugat costuri de transport de $10. Eu am fost multumita, comanda mi-a ajuns repede si produsele mi s-au parut ieftine, chiar si comparand cu preturile de la magazinele care personalizeaza la mine in oras.

Ma gandesc sa fac o noua comanda, pentru ca mi-as dori o pernuta personalizata si/sau prosop personalizat, medalion pentru zgarda de pisici (au multe modele dragute foc).
De cateva zile am tot vazut in spatele blocului meu un motan alb superb, cu zgarda, care mai mult ca sigur e pierdut, insa e foarte sperios, nu am reusit nici macar sa ii fac o poza. Asa ca m-am gandit ca daca vreodata imi pierd pisica, ar fi tare util sa aiba o zgarda personalizata, cu numele ei si numarul meu de telefon.

Oricum eu sunt foarte incantata ca am descoperit acest magazin, chiar daca are dezavantajul ca trebuie sa astept 2 saptamani sa primesc coletul. Ma incanta si faptul ca iti poti personaliza de exemplu covorul din baie, in asa fel incat sa semene perfect cu modelul gresiei.
Si o carcasa de telefon mi-as dori in anumite modele, din pacate insa nu personalizeaza decat IPhone, Ipad, Samsung, HTC si Nexus. Eu am Lumia, asa ca, imi pun pofta in cui.



Hi, girls!
I have a great new shop where you can personalize almost anything, from Phone Cases, Pet Accesories, Clothes and Hats, Jewelry, Office Supplies, Pillows, Doormats and really, almost anything!
They are pretty cheap and have a lot of discounts for Valentine`s Day. So it`s a great opportunity to think about Personalized Gifts.
Snapmade is perfect because you can be very creative, because they have their own photo editor, so you can put on items colours, shapes, photos, texts or collages. 
I have orderd two items from Snapmade: a coffee set and a traveling Tumber. I just love dots so I couldn`t rezist to put some on my coffee mug.



You should really check it out!

Kisses!


Please follow me :



Vote my Looks:

4 comments:

  1. Fantastic mug,I really love it!
    Specially I m a bi fan of mugs, and this one is really so cute.
    Have nice day!

    ReplyDelete
  2. Ce drăguță este cana. Mă tentează și pe mine să-mi iau un termos personalizat. ^^

    ReplyDelete
  3. Super dragute si termosul si ceasca de cafea si am vazut , de toaaaaaate pe site .... Multumim ptr recomandare

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤