📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 November 2014

7 Mermaid Wedding Dresses to die for

Nu ca m-as grabi eu la maritat, dar daca (cu pistolul la tampla :D) cineva m-ar fi intebat ce model de rochie as fi ales, cu siguranta as fi raspuns ca vreau o rochie de printesa. In genul acela, cu corset si poalele cat un ozn. Si asta din cateva motive simple:
1. Pentru ca, in mod obisnuit, nu prea are omul ocazia sa poarte o astfel de rochie; chiar si la alta nunta, e cam neporivit sa porti o rochie chiar atat de masiva;
2. Pentru ca, la propria nunta, vreau intr-adevar sa fiu in prim-plan. Adica, totusi, trebuie sa te diferntiezi de restul invitatelor la nunta, care si ele, la randul lor vor fi imbracate in rochii de seara (impopotonate si involanate);

Deci da, vroiam o rochie de mireasa. Totusi, in ultima vreme, toate miresele (cel putin la nuntile la care am participat eu), au rochii de "printese". Ceea ce mi se pare din ce in ce mai neintersant si neoriginal.
Ma gandesc ca exista in fond, si alte modele de rochii, care pot fi de efect, fara sa fie neaparat mari.
De exemplu, modelele de tip sirena sunt foarte feminine. Cu mentiunea ca nu cred ca s-ar potrivi altcuiva decat femeilor slabe si foarte slabe.

Over the time I grew very fond of the mermaid dresses for speccial occasion or even weddings. I did find a very interesting  collection of sexi mermaid wedding dresses from DressV, and you should take a look:

Photo Gallery 






Kisses!
Please follow me :



Vote my Looks:
Lookbook    Cichisimo     Chictopia     

6 comments:

  1. Cand am inceput sa citesc articolul si am vazut ca ti-ai dori o rochie de printesa , mi-am zis ... "da de ceeeee ???? desi imi plac .... dar aveam in minte rochia tip sirena insa asa cum spui si tu trebuie sa ai un trup frumos nu neaparat sandura dar .... cat de cat ... . Uite , mie imi place tare mult si asta http://www.dressv.com/product/10820990.html si cand acel cineva iti va pune pana la urma pistolul la tampla si va trebui sa alegi sa ne-o arat si noua . Pupici .

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Cu mari sperante ca o sa reusesc sa slabesc vreo 8 kg pana atunci, ar fi sanse sa optez pentru rochia tip sirena. In prezent, in schimb, inca optez pentru cele usor babydoll. Si stiu ca am tot promis, dar o sa postez poze pe blog, cu ultima rochie de ocazie pe care mi-am luat-o chiar in acest gen si mie chiar mi se pare ca avantajeaza perfect o silueta mai plinuta.

      Delete
  2. the dresses are just fab
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. Fantastic selection!
    When I see so beautiful dresses ,I d love to return in the past when i married my husband...
    Nostalgy, nostalgy..Thank you for sharing, great post!
    Wish you a wonderful weekend!

    ReplyDelete
  4. pfffffff... cat sunt de frumoase <3
    eram gata sa te felicit...dar inca nu :)))))))))))
    eu la anul o sa imbrac rochia de mireasa :) eu de mica visam la rochia de mireasa printesa <3 si acum le ador :D
    dar mi`am ales o rochita dupa buget, oricum cel mai important sunt juramintele la biserica :)
    pupici

    ReplyDelete
  5. Eu nu stiu ce rochie de mireasa mi-as alege dintre cele doua modele (sirena sau printesa). Imi plac alegerile tale. :D

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤