📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 July 2014

Concurs Eucerin Sun

Ro Only

In sfarsit, noul meu apartament e aproape gata si, in sfarsit, voi reusi sa petrec mai mult timp pe blog si cu voi.
Dar toata aceasta perioada nu a fost "all work and no fun" si am reusit sa evadez cate un weekend si sa ma bucur de vremea (aproape) frumoasa.
Va spuneam acum cateva saptamani de noutatile Eucerin in acest articol, iar acum, si voi va puteti bucura si testa  impreuna cu mine!
Iata ce puteti castiga:


Setul contine:
1. Gel-cremă împotriva alergiilor solare
Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25
Gelul-crema mi-a placut pentru ca se absoarbe foarte repede in piele, hidrateaza foarte bine si protejeaza impotriva alergiilor solare si a acneei estivale. Are o aroma usor citrica, foarte subtila si placuta.
Cantitate: 150 ml

2. Spray transparent de protecţie solară

Spray transparent de protecţie solară FPS 50
Spray`ul de protectie solara e cu siguranta preferatul meu din intreaga gama. Se aplica usor, are cea mai draguta si fresh aroma, se absoarbe instant si hidrateaza foarte bine. Eu nu l-am folosit doar la plaja, ci si la picnic, jogging si alte activitati in aer liber. Are 200 ml, dar sticluta e destul de compacta si il puteti purta usor in geanta. Si cel mai important aspect e faptul ca are un factor de protectie solara de 50, ceea ce e perfect si pentru cei cu tenul foarte sensibil si deschis.

3. Gel- cremă după plajă împotriva alergiilor solare


Gel- cremă după plajă împotriva alergiilor solare
Gelul dupa plaja il veti aprecia in mod special dupa o expunere indelungata la soare. E racoritor, calmeaza si hidrateaza pielea afectata de soare. Il recomand in mod special persoanelor cu pielea foarte sensibila, pentru care expunerea prelungita la soare poate fi o problema, chiar daca folosesc produse de protectie. 
Cantitate: 150 ml

In plus, desi nu am tenul acneic, recunosc ca ocazional m-am trezit si eu cu cateva cosuri dupa expunerea la soare.  Si aceasta e doar una dintre beneficiile gamei Eucerin pentru protectie solara: spuneti adio acneei estivale! :) 

Setul Eucerin este cu sigurata indispensabil fie ca planuiti un concediu la munte sau la mare! 
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre fiecare produs in parte, dati click pe poze si veti ajunge pe pagina produsului.
Si pentru ca stiti deja ca exista o surpriza, raspundeti la urmatoarea intrebare intr-un comenteriu la aceast articol si trei dintre cititoarele mele vor lua setul Eucerin in vacanta:


De ce iti doresti produsele din gama Eucerin Sun?

Perioada concurs: 14-28 iulie 2014. 


Update: 

Castigatoarele sunt: 
llmyrvold@yahoo.com
dn_zaharia@yahoo.com
raduadina87@gmail.com

Kisses!



Please follow me :




Vote my Looks:
           


60 comments:

  1. the sun spray sonds really promising for summer
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=799602920058417&id=100000261480494
    Imi doresc aceste produse minunate deoarece imi place la nebunie sa fac plaja,daca s-ar putea sa dorm pe plaja ar fi perfect :)))),iar pentru acest lucru am nevoiie de o protectie foarte buna,iar aceste produse ar fi perfecte.,si pentru faptul ca nu am folosit niciodata vre-un produs din aceasta gama
    multumim

    ReplyDelete
  3. fb:Nicoleta Agache
    bloglovin:nico76
    google+:Nico Nicoleta
    pinterest:nicoletaagache
    twitter:ionicanico
    Te-am votat pe :Lookbook(nicoletaagache),Cichisimo(nicoletaagache),Chictopia(nicoletaagache), What I Wear(Nicoleta Agache)
    Imi doresc sa incerc aceste produse, pentru ca imi doresc un bronz frumos si o piele hidratata si sanatoasa.

    ReplyDelete
  4. Buna ! Imi doresc aceste produse pentru ca am de gand sa petrec cateva zile la piscina si vreau ca pielea mea sa fie in siguranta !

    ReplyDelete
  5. Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca sunt curioasa cum sunt si pentru ca in aceasta perioada avem foarte mare nevoie de astfel de produse!

    ReplyDelete
  6. FB: Daniela Gabriela Ionescu
    Share: https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315/posts/676113619144268
    Imi doresc sa incerc gama Eucerin deoarece nu am incercat nici un produs de la acest brand, iar al doilea lucru este ca am citit numai lucruri bune despre acesta gama si vreau sa le incerc..vara este cel mai frumos anotimp pt vacantele noastre iar pielea noastra are nevoie de protectie.

    ReplyDelete
  7. A venit vara si odata cu ea, si zilele lungi si calduroase si razele soarelui stralucitoare.. Ca orice femeie, ma bucur din plin de zilele insorite, iubesc briza marii si adierea lina a vantului.. Imi place sa uit de mine pe o plaja intinsa cu nisip fin, sa citesc o carte buna si sa ma bucur de soare.. Imi place sa arat mereu bine si sa fiu sexy, iar pielea maronie este principalul atu.. Si ca tot am adus in discutie pielea bronzata, continui prin a spune ca o piele frumoasa trebuie mai intai de toate sa fie sanatoasa..Daca acum ceva timp luam in deradere "mitul" razelor ultrviolete, iata ca am ajuns la concluzia ca DA, intradevar sunt periculoase si DA, am nevoie de produsele Eucerin Sun pentru a-mi proteja corpul. O vorba din batrani, pe care mi-o aminteste bunica de fiecare data cand are ocazia este aceea ca "mai bine previi, decat sa tratezi", si consider ca are o mare dreptate!! De ce? Simplu.. pentru ca folosind gama Eucerin Sun scap de grija arsurilor solare, de roseata sau depigmentarea pielii si obtin si culoarea maronie mult visata.. Eucerin Sun ma va ajuta cu singuranta in lupta cu radiatiile, lasandu-ma sa ma bucur in voie de vacanta mult dorita. EUCERIN SUN GEL-CREMA CU SPF 25 imi va fi cu siguranta aliat de nadejde in zilele toride si ma va ajuta atat in apa cat si pe plaja, pielea mea va capata culoarea mult dorita iar eu ma voi putea bucura de micile placeri ale vietii.. Sa uitam de produsele traditionale, sau de leacurile babesti gen "impachetare cu iaurt" pentru combaterea arsurilor solare, este la indemana oricui sa foloseasca Eucerin Sun, simplu si rapid !!

    ReplyDelete
  8. barbu_alexandrina@yahoo.ro
    facebook- alexandra alexandrina

    De ce imi doresc produsele Eucerin Sun?? Hmm, sa incepem cu inceputul.. A venit vara si o data cu ea si zilele insorite, caldduroase in care incepem sa renuntam la multimea de haine si sa ne imbracam din ce in ce mai sumar.. A venit vremea de plaja si ca orice femeie imi doresc sa merg destul de des la mare, sa stau linistita pe un sezlong, sa simt doar briza marii, adierea usoara a vantului iar soarele sa ma incalzeasca si resfete cu razele lui stralucitoare… Pana aici frumoasa poveste, sa trecem insa si la realitate, care este putin mai dura- am spus ca vreau sa profit cat mai mult de razele soarelui, dar ce ma fac cu razele ultraviolete care au devenit din ce in ce mai periculoase?? Aici intervine nevoie mea de produsele Eucerin Sun!!!!! De ce sa-mi spulber visele din cauza dusmanilor pielii mele cand pot apela cu incredere la Eucerin Sun.. Nu numai ca previn imbatranirea pielii, ba chiar mai mult reusesc sa capat si bronzul natural pe care il ador,si toate astea cat a-i clipi…Se pare nu am convins in deajuns ca imi doresc produsele Eucerin Sun pentru sanatatea pielii mele, ok iata ca mai am si alte motivetongueentru mine vara este o adevarata binecuvantare, anotimpul de rasfat in care pielea devine din ce in ce mai maronie si mai sexy..Deci Eucerin Sun ma vei ajuta sa fiu mai sexy si sa-mi apar pielea aspectul imabatranit si ridat..Ma vei ajuta sa uit de probleme cotidiene si sa-mi petrec vacanta intr-un mod mai mult decat placut.. Sa uitam deci de metodele traditionale de calmare a iritaiilor provocate de arsurile solare, de traditionalul “iaurt” intins pe pielea rosie, de cremele cu galbenele de pe vremea bunicii si sa nu ne jucam cu sanatatea pielii nostre.. Cateva produse la indemana oricui cu factor de protectie ridicat ne vor transforma zilele de vara in ziele de bucurie …

    ReplyDelete
  9. Mi-as dorii sa incerc aceasta gama ,deoarece sunt foarte alba la piele si imi trebuie neaparat protectie solara in caz contrar ma ard si ma inrosesc.Cu tot cu produsele folosite pt ten pana acum m-am umplut si de pistrui ...mi-ar place sa incerc si sa fac o compartie.oricum din ce zici tu par sa fie bune si chiar mi-ar prinde bine .
    Multumesc pt oportunitate

    ReplyDelete
  10. Îmi doresc produsele, deoarece nu am încercat până acum niciun produs de la Eucerin și mi-ar fi de folos în vacanța la mare pe care o plănuiesc. În plus, încerc să mă dezvăț de obiceiul prost pe care îl am și anume acela de a ieși din casă fără aplicarea protecției solară. :D

    ReplyDelete
  11. Imi doresc produsele Eucerin pentru ca am o piele alba care se inroseste de fiecare data cand ma expun la soare,sunt pistruiata pe fata si am cateva alunite pe corp, care se inmultesc in fiecare care an ,si asta care ma inspaimanta. Mama natura a fost “darnica” cu mine, din pacate :))

    ReplyDelete
  12. Imi doresc acest set deoarece nu am mai incercat produse de la ei pana acum si am auzit multe pareri bune despre ele si vreau sa ma conving. Vreau sa scriu si un review pe blogul meu, pentru cititoarele care m-au intrebat care este parerea mea despre aceste produse si nu am putut sa le-o ofer.

    ReplyDelete
  13. Mi-as dori acest premiu pentru ca urmeaza sa merg la mare in luna august si chiar as avea nevoie de niste produse de calitate. Am mai incercat si anul trecut o crema de protectie de la Eucerin si am fost foarte impresionata de ea.

    ReplyDelete
  14. thx for summer giveway

    twitter :@CMacriser2004
    bloogloving : mariacristinacellerino
    g+ : + maria cristina Cellerino
    pinterest : macriser2004
    facebook : https://www.facebook.com/macriser2004/posts/800472629983644


    mail : macriser2004@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Mi-ar placea foarte mult sa primesc produsele din aceasta gama pentru ca am fost extrem de incantata de toate produsele Eucerin incercate pana acum. sunt foarte potrivite atat pentru pielea mea care este destul de sensibila, cat si pentru pitica mea care, ca orice copil are nevoie de protectie speciala

    ReplyDelete
  16. Imi doresc aceste produse deoarece in luna august voi pleca in vacanta ,la mare,iar aceste produse imi vor fi de un real folos,ma vor ajuta sa-mi protejez pielea de razele puternice ale soarelui si sa obtin bronzul pe care mi-l doresc!

    ReplyDelete
  17. pollet_a@yahoo.com
    Am auzit ca sunt produse minunate. Inca nu am avut ocazia sa le incerc. Imi doresc sa le am.

    ReplyDelete
  18. Imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca am citit doar lucruri interesante despre ele si n-am avut ocazia pana acum sa ma bucur de beneficiile acestor produse, sunt chiar curioasa. Uneori produsele pt protectie solara sunt cam costisitoare pentru buzunarul meu.

    ReplyDelete
  19. Imi doresc aceste produse pentru ca voi petrece cateva zile la mare si sunt produse de calitate.

    ReplyDelete
  20. Deja de-a lungul timpului m-am ales cu cateva pete pe maini si pe decolteu care ptr mine au devenit obsesive . Ma feresc de soare si nu mai am incredere in alte produse . Eucerin , stiu ca au produse foarte bune si am incredere . Parca mi-as dori sa prind si eu putin bronz natural de la soare . Sper sa am sansa asta cu ajutorul lui Eucerin .

    ReplyDelete
  21. imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca sunt foarte bune, de calitate, protejeaza si ofera siguranta deplina.

    ReplyDelete
  22. Imi doresc acest set, aceste produse, deoarece ce sunt folositoare tuturor, avem nevoie sa ne ingrijim pielea, sa ne-o protejam de arsuri. Este un ste complet si cuprinde absolut tot ce este necesar unei zile insorite la plaja :)

    ReplyDelete
  23. Urmeaza sa plec la mare, s-ar potrivi de minune acest set complex, m-ar proteja impotriva soarelul puternic :)

    ReplyDelete
  24. Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca nu am incercat aceste produse dar as fi incantata se le pot testa cand voi pleca la mare anul acesta pentru ca sunt produse bune care imi ofera protectiea de care am nevoie .
    FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/318155581642350

    ReplyDelete
  25. Razele soarelui se joaca mereu cu pielea n-tra, cand iesim din casa, cand ne bronzam la plaja... In consecinta trebuie sa folosim produse calitative. Astfel, produsele Eucerin Sun m-ar ajuta lasandu-mi pielea bronzata sanatos, frumos si fara alte probleme, de aceea imi doresc produsele eucerin, pentru ca sunt eficiente si de calitate! :)

    ReplyDelete
  26. fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/613591908747942

    Sa fiu sincera imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca nu am incercat aceste produse dar din auzite am auzit ca este un produs de calitate buna si as fi incantata se le pot testa ca sa imi ofere protectie care are nevoie pielea mea,mai ales cand voi pleca la mare in august dupa nunta fiului meu cel mic.

    ReplyDelete

  27. Dintotdeauna mi-a plăcut să am pielea bronzată, mai ales vara, atunci când fiecare dintre noi visează la mare, la soare....
    Pielea bronzată uniform și frumos mi se pare seducătoare, iar nuanța de miere arămie cred că mi se potrivește de minune.
    Sunt adepta unei bronzări naturale și responsabile, dar de multe ori produsele folosite m-au dezamăgit și m-am ales cu arsuri, bășicuțe, dureri și tot tacâmul de suferințe.
    În acest sezon, îmi doresc să nu mai am probleme, să găsesc o gamă de produse de calitate potrivite nevoilor mele,care să se aplice cu ușurință, să nu fie lipicioase, să se absoarbă repede și care să vină în întâmpinarea dorințelor mele, pentru fiecare moment de expunere la soare.
    Citind mai multe articole, am dedus că pot avea: o super protecție, o piele hidratată, bronzată, sănătoasă și fericită.Soluția o reprezintă produsele Eucerin Sun.

    FB like: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/743331162376549

    ReplyDelete
  28. Buna!
    Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca urmeaza sa plecam in vacanta, la plaja, si cred ca mi-ar prinde tare bine pentru ca am pielea extrem de sensibila, ma bronzez destul de dificil, avand pielea foarte deschisa la culoare! Eu trebuie sa ma protejez foarte bine ca sa previn alergiile de dupa plaja si nu am mai incercat produse din aceasta gama de la Eucerin.
    Multumim, Catalina!
    fb: nadia alina candrea
    new_nadiabios@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Buna,
    Multumim pentru concurs!
    Imi doresc produse;e din gama Eucerin Sun, pentru ca luna viitoare merg la mare cu familia si am nevoie de aceste produse fantastice pentru o protectie maxima. Pielea mea este mai deschisa la culoare si se inroseste imediat daca este expusa la soare. Cu gama Eucerin Sun voi scapa de neplacerile unor eventuale arsuri si voi avea un bronz de invidiat.
    FB: Cristina Popescu
    Share concurs: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202700427011350

    ReplyDelete
  30. FB:Ramona Elena Dancea
    Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/305030559672013
    Imi doresc produsele Eucerin pentru ca in curand voi pleca in vacanta, la mare. Imi place sa stau la soare, dar nu vreau o piele arsa, asa ca produsele Eucerin ma vor ajuta cu siguranta.

    ReplyDelete
  31. share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/898761396806817
    Totdeauna am avut probleme la expunerea la soare.Am pielea sensibila si usor alergica,asa ca sunt in cautarea produsului care sa ma protejeze perfect.Din descrierea frumoasa pe care ai facut-o produselor Eucerin,cred ca deja l-am gasit!
    Nu plec in vacanta fara el!

    ReplyDelete
  32. Imi doresc produse din gama Eucerin Sun deoarece le folosesc de 2 ani de zile si sunt multuminta de rezultate.Am scapat de arsurile solare,de piele rosie de griji.
    FB .Mihaela Florentina Apostoiu
    share -https://www.facebook.com/apostoiu.mihaelaflorentina/posts/768295756555890

    ReplyDelete
  33. FB:Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Rotaru Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/605760976209023
    Nu am folosit de la acest brand aceste produse,as dori sa le incerc ,sa vad cum sunt,mergem cateva zile la mare

    ReplyDelete
  34. It s a local giveaway, but ieve if i cant enter i share with pleasure!
    have a nice day!
    Good luck to everyone!

    ReplyDelete
  35. Chiar sunt foarte curioasa sa le folosesc...inca nu am apucat sa folosesc niciun produs Eucerin...si in plus in august urmeaza sa plecam in concediu, asa ca nu mi-ar strica un kit de produse cu protectie solara.

    ReplyDelete
  36. fb: Oana Elena
    share: https://www.facebook.com/oana.elena0703/posts/514410855355031

    ReplyDelete
  37. Raspunsul la intrebarea concursului este usor de scris....
    Pentru ca:
    -este vara si in curand voi dori sa merg la mare si astfel as dori sa pot folosi produse care sa imi protejeze cu adevarat pielea de razele soarelui si astfel sa ma bucur de o piele sanatoasa si frumos bronzata
    - nu am avut ocazia sa le incerc, insa faptul ca tot circula pareri bune despre aceste produse..m-a facut sa incerc sa le am
    -pentru ca vreau ce e mai bun pentru mine

    ReplyDelete
  38. Imi doresc foarte mult aceste produse deoarece vreau sa ma duc la mare vara aceasta si o sa am nevoie de niste produse ce sa ma protejeze de razele nocive ale soarelui cum sunt rasele UVA si UVB, iar produsele Eucerin sunt niste produse de inalta calitate in care am incredere.

    ReplyDelete
  39. Imi doresc produsele acestea deoarece am nevoie sa ma simt cu adevarat protejata de soarele puternic, in curand voi merge in vacanta si am nevoie de un produs/sau mai multe de calitate si care sa isi faca treaba cum trebuie.

    ReplyDelete
  40. Eu imi doresc aceste produse deoarece vreau sa ma simt in siguranta cand merg sa ma bronzez, sa ma simt bine si sa nu am probleme cu soarele puternic. In curand voi merge in vacanta si ma voi bronza si inca nu mi-am procurat produsele necesare pentru protectia solara.. Multumesc.

    ReplyDelete
  41. Imi place foarte mult sa merg la plaja, uneori apropiatii fac glume pe seama mea si-mi spun ca vreau sa iau tot bronzul numai pentru mine. De la un timp evit sa merg la plaja atat de des pe cat as vrea, pentru ca sotul are pielea sensibila si orice creme pentru protectia solara a incercat, s-a confruntat cu aceasi problema. Asadar, imi doresc produsele Eucerin Sun, in special gelul crema impotriva alergiilor solare pentru jumatatea vietii mele , dar nu in ultimul rand pentru protectia pielii mele si a puisorului nostru :).

    ReplyDelete
  42. Am incredere in gama Eucerin pentru ca si in anul trecut am apelat la o crema pentru protecte solara Spf 50 pentru ca eram insarcinata si m-a ajutat, m-a protejat, ne-am inteles chiar foarte bine! :)

    ReplyDelete
  43. Mi-le doresc pentru ca am nevoie de ele,si ca sunt bune

    ReplyDelete
  44. Buna. Imi doresc produsele Eucerin pentru ca urmeaza sa plec la mare si cred ca as sta mult mai relaxata la plaja daca le-as folosi.. in plus sunt produse de calitate, imi doresc un bronz uniform si protectie solara!

    ReplyDelete
  45. Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca am citit ca sunt foarte bune.Produsele Eucerin pe care l-am folosit pana acum nu m-au dezamagit niciodata si inclin sa cred ceea ce am citit si despre Eucerin Sun. In afara de increderea in brand imi doresc aceste produse si pentru ca am pielea alba si expunerea la soare fara un produs de protectie bun, de calitate, ar insemna pentru mine arsuri si nopti nedormite ceea ce nu mi-as dori avand in vedere ca atunci cand mergi in vacanta iti doresti ca acele zile sa fie zile de relaxare, zile in care sa iti incarci bateriile pentru tot restul anului nu sa stai toata noaptea sa faci naveta la iaurtul rece din frigider
    Fb adina radu
    email raduadina87@gmail.com
    bloglovin:adynaradu

    ReplyDelete
  46. FB: Daniela Zaharia
    share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/757894354252938
    Imi doresc foarte mult sa pot lua aceste produse minunate in vacanta, anul asta. Dupa o pauza de cativa ani buni, iata ca a venit timpul sa merg si eu la mare si la munte. Sunt convinsa ca soarele abia asteapta sa ma arda, dar eu vreau cea mai buna protectie solara ca sa-i vin de hac, de la cea mai buna firma, Eucerin. Produsele pe care le-am folosit pana acum,de la Eucerin, au fost foarte bune pentru mine si am incredere ca setul Eucerin Sun este cel de care am nevoie acum.
    Multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  47. Imi doresc produsele, deoarece nu am folosit pana acum Eucerin; sunt curioasa de calitatea lor.

    ReplyDelete
  48. Copilitza Fara MinteJuly 18, 2014 at 6:37 AM

    Razele ultraviolete sunt tot mai agresive cu pielea n-tra, de aceea cand iesim la soare trebuie sa fim protejate pana in dinti cu produse cu protectie solara marita si de care sa fim pe deplin multumite! Vreau produsele Eucerin Sun sa le pot folosi pentru a ma proteja, in acelasi timp sa nu am parte de probleme cu pielea, pete, alergii sau alte minuni. Vreau sa ma bronzez frumos si sanatos, Multumesc mult.

    ReplyDelete
  49. Buna, multumim pentru concurs si premiiule minunate de la Eucerin ! Mi le doresc deoarece nu am incercat inca aceasta gama de protectie solara, dar stiu ca produsele din gama Eucerin sant extraordinar de bune ! E o gama complexa care m-ar ajuta mult impotriva alergiilor solare, sa ma bronzez frumos si uniform, mai ales ca spray-ul transparent de protectie solara are un SPF mare ( 50+) si ca sa fiu sincera, in ultimii ani am avut mari probleme cu petele de la soare care mi-au iesit pe fata, deoarece am folosit crema de protectie solara cu factor prea mic de protectie ( SPF 30+). Gelul dupa plaja l-as folosi pentru imi calma si racori pielea dupa expunerea la soare. Mi le-as dori tare mult pe toate mai ales ca plecam in concediu la mare luna viitoare si le-am putea folosi intreaga familie.

    ReplyDelete
  50. Imi doresc aceste produse deoarece plecam in curand in concediu, toata familia si inca nu m-am hotarat ce produse de protectie solara sa achizitionez. Stiu ca produsele din gama Eucerin sant binecunoscute si extrem de bune, dar nu am avut ocazia sa le incerc pina acum. Mi-as dori sa folosesc un spray de protectie solara mare SPF 50+ pentru a ma proteja cat mai mult de razele nocive ale soarelui, de alergiile provocate pielii, consider ca e foarte important acest lucru. Aceasta gama este super deoarece este completa si ofera tot ce ai nevoie la plaja !

    ReplyDelete
  51. buna! FB,GFC si Bloglovin: Dulce Ale
    De ce mi le doresc? Cine nu si le ar dori? Am devenit fan declarat al dermatocosmeticelor, intr adevar sunt exceptionale si isi indeplinesc promisiunile. Iar Eucerin, un brand cu vasta experienta, s-a consolidat si pe piata romaneasca si in preferintele romancelor. Am incredere in Eucerin si stiu ca va avea grija de mine, oferindu mi un bronz sanatos si frumos.

    ReplyDelete
  52. sunt convinsa ca alte concurente au o motivatie mult mai solida, insa eu imi doresc acest set nu pentru mine, ci pentru baietelul meu. am mai avut in trecut ocazia sa folosesc produse de-ale lor si sunt intr-adevar eficace, dar dispun si de un pret usor mai ridicat decat media. spray-ul cu protectie 50, mai exact, reprezinta varianta ideala pentru el deoarece are pielea deschisa si sensibila (la protectie 30 se inroseste), in plus este si mai usor de aplicat (in comparatie cu o crema/lotiune). si cred ca cel mic va fi incantat de faptul ca nici nu are textura lipicioasa :) pe care o detesta, evident

    ReplyDelete
  53. Unul dintre motivele pentru care imi doresc aceste produse este faptul ca sunt o mare admiratoare a produselor Eucerin.Le folosesc cu mare placere de mult timp. De asemenea, sunt constienta cat de importanta este protectia solara si cum planuiesc sa am parte de un bronz frumos, uniform si sa nu sufar de arsuri solare, cred ca asta ar fi cea mai buna solutie.
    GFC:Izabela.
    email: andree.royal@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Wow, great review, thank you and to your surprise prtecipo that will certainly be very welcome! :) I believe that the products Eucerin, lying mainly in pharmacies, are indeed valid and friends of our skin. In a word: very valid! Li consilierei really at all because I have always been happy and I've never had any problems. :) As for the sunscreen then I'm a corpse: P I'm really white and the burn is around the corner! :)
    thanks again for the nice surprise, really very welcome!
    email: cogitoergosum8587@yahoo.it

    ReplyDelete
  55. Thanks for the giveaway *_*
    Fb: gemma nyan kazehaya
    G+ and GFC: takumi creaciones
    Pinterest and bloglovin: gemma ibarra
    Twitter: @gemmita1755
    Email: takumi.creaciones@gmail.com

    ReplyDelete
  56. FB, Bloglovin:EneMaria, mail: maria_ene_1964@yahoo.com pentru ca doar aceste produse pot avea grija cum se cuvine de sanatatea si frumusetea pielii mele. Cu Eucerin Sun ma pot bucura la maximum de vara!

    ReplyDelete
  57. FB:Dulce Aleka, mail: naroadi@yahoo.com mi le doresc pentru ca am incredere in ele, sunt sigura ca vor avea grija de pielea mea, pastrandu mi o sanatoasa si veghind la dobandirea unui bronz superb!!!

    ReplyDelete
  58. FB: Camelia Covaci

    Produsele din Gama Eucerin Sun, si nu numai cele Sun, au fost create pentru persoanele interesate de aspectul placut al pielii si de sanatatea acesteia deopotriva. In ultimii ani, am constientizat ca pe cat de important este sa-ti protejezi zona capului, cu o palarie, atunci cand te expui la soare, tot atat de important este sa ne crutam pielea de actiunea, nu intotdeauna binefacatoare a ultravioletelor. Ca doar, nu pentru a ne bronza frumos si sanatos mergem la plaja?
    Am nevoie de aceste produse deoarece, unu la mana: cred in brandul Eucerin. Apreciez cremele formulate cu atentie, fara parabeni, fara parfum, cu textura fina la atingere, cu ajutorul carora reusesc sa ofer tenului meu ingrijirea de care are nevoie. Am si folosit doua astfel de creme, in formula de zi/de noapte.
    In al doilea rand, am avut ocazia sa aud cuvinte pozitive despre cosmeticele de la Eucerin, al caror pret este in concordanta cu calitatea. Prefer sa dau mai mult cu 10-20 lei pe un produs, dar sa am garantia ca acesta se potriveste nevoilor mele, decat sa fac rabat de la calitate. Pielea mea chiar conteaza.
    Si daca tot este vara iar ocaziile de a iesi la balaceala si la soare sunt multiple, nu trebuie sa uitam din gentuta estivala crema de protectie solara si un gel cu actiune dupa expunerea la ultraviolete. De ce? Pentru ca eu, personal, doresc sa ma bronzez frumos, sa stau linistita stiind ca ceea ce am aplicat pe piele isi face bine treaba si sa obtin acea culoare aramie de invidiat. De ce sa nu recunoastem, doamnelor.... admiram intotdeauna o piele ingrijita iar daca mai e si bronzata... Aceasta piele mi-o doresc si eu, fara piele care sa se cojeasca, fara usturimi si fara a fi nevoita sa recurg la iaurt sau la alte metode neconventionale :-).

    Multumesc pentru concurs, kaiyoaino si Eucerin !
    Noroc tuturor participantilor!

    Camelia

    ReplyDelete
  59. FB, bloglovin, google+, printerest, Lookbook Like: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/767006200029069
    e-mail: fonodierika@yahoo.com
    Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca am o piele sensibila cu multe alunite si pentru asta am nevoie de protectie solara speciala.
    Multumim! :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤