📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

04 February 2014

Cum accesorizezi o rochie eleganta

Ro Only

Cand vine vorba de evenimente speciale, in principiu, cel mai greu e sa iti gasesti rochia perfecta. In mod cu totul exceptional, eu am reusit sa-mi aleg rochia ideala, insa din cauza culorii sale, imi e foarte greu sa gasesc accesorii potrivite.
Desigur, o sa vedeti poze cu rochia in curand pe blog, nu vreau sa va stric surpriza, dar o sa va arat o poza care seamana foarte mult cu rochia mea, ca sa va faceti o idee:
Nuanta rochiei este "royal blue" si pentru ca are deja acele detalii argintii, m-am gandit ca perfect ar merge cu bijuterii de argint. Am inceput sa cercetez ce pietre pretioase au culoarea albastra, adica acest albastru inchis.

Initial m-am gandit ca opalul ar fi o alegere logica. Dar piatra e mult prea clara, usor spre azur, asa ca a trebuie sa aleg altceva.
Pana la urma am ajuns sa descopar ca pietrele potrivite ar fi tanzanitele.
Tanzanitul a fost descoperit in 1967 in nordul Tanzaniei (de unde si numele sau) si are o cromatica deosebit de puternica. Iar semnificatia lui ezoterica e ca aduce intelegerea noilor inceputuri, aducand iluminare, protectie, siguranta, iubire universala si prietenie.
Am gasit acest colier, care mi se pare dragut, elegant si perfect ca dimensiune pe magazinul BePrecious, despre care, asa cum v-am mai povestit, cand cautam inele cu perle, va ofera multe modele deosebite de bijuterii de argint, ci diverse pietre pretioase si semipretioase.
Eu sunt usor superstitioasa, asa ca mereu ma interesez si despre semnificatia bijuteriilor pe care le port. Piatra pretioasa de care nu ma despart niciodata este rubinul, de care nu ma despart niciodata si, daca stiti, se spune ca rubinul isi schimba nuanta in functie de starea psihica sau de sanatate a purtatorului. Pentru ca port rubine de mai bine de 15 ani, va pot spune cu siguranta, ca acest aspect este adevarat. Rubinul trece prin schimbari evidente: de la roz palid pana la rosu visiniu inchis si intens.
Sunt foarte entuziasmata de felul cum arata tanzanitul. Abia astept sa il port!
Voi aveti mici suprstitii legate de pietrele pe care le purtati?

Nu uitati de concursul DressLily Giveaway!
De asemenea, pe pagina de facebook a blogului se desfasoara 2 concursuri:
Giveaway de Primavara
Giveaway de Martisor
Please follow me :



Vote my Looks:

5 comments:

  1. That blue dress is just fantastic
    Kisses
    www.beingbeautifulandpretty.com

    ReplyDelete
  2. Îmi place atât rochiţa, cât şi colierul, dar cel puţin în cazul de faţă, nu le văd în acelaşi loc pe amândouă.
    Chiar sunt curioasă cum arată rochiţa ta ideală! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am facut deja pozele si articolul o sa fie in curand pe blog. Pana la urma n-am mai avut rabdare si am gasit niste cercei care merg! :p

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤