📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

12 February 2014

Casete de Bijuterii

Ro Only

Despre bijuterii am mai scris si mai mult ca sigur o sa mai scriu. Daca va mai amintiti, va spuneam intr-un articol trecut, ca nu toate bijuteriile sunt la fel. De exemplu, perlele au nevoie de atentie si ingrijire speciala. Probabil nu va asteptati dar atat perlele naturale, cat si cele de cultura, sunt destul de fragile, ele putand fi usor zgariate de pietrele mai dure ale altor bijuterii. De aceea este indicat ca perlele sa nu fie purtate impreuna cu alte bijuterii. De asemenea, perlele trebuiesc depozitate separat de alte bijuterii.
Casetele de bijuterii cu compartimente multiple pot fi de real ajutor in acest caz. Daca nu stiti un de puteti gasi casete de bijuterii elegante si la preturi accesibile, eu va recomand BePrecious, unde veti gasi cateva modele interesante.
Puteti alege intre modelele clasice, dar pentru ca Valentine`s Day va fi doar in cateva zile, va pot sugera si cateva modele de casete de bijuterii cu modele mai deosebite, pentru cazul in care doriti sa le oferiti cadou:


Caseta pian-gri e preferate mea, in special pentru ca aspectul ei chiar nu-i tradeaza utilitatatea.

E la fel de incapatoare ca o caseta clasica, dar design`ul deosebit si detaliile sale o face foarte interesanta.
Daca mergem pe criteriul utilitatii, atunci casetele etajate sunt ideale:
Spatioase si elegante sunt de asemenea un accesoriu de nelipsit din geanta de vacanta. In plus, compartimentarea este destinata diverselor categorii de accesorii: cercei, coliere, bratari sau inele.
In afara casetelor din lemn, puteti gasi, asa cum e si modelul de mai sus, casete din piele ecologica, practice si elegante. Inca un model care mi-a atras atentia pentru ca mi se pare foarte spatios si bine compartimentat, e acesta:
In afara modelelor pe care vi le-am prezentat eu, mai gasiti si casete in forma de vioara, care iarasi mi se par deosebite si inspirate.
Preturile variaza, dar in prezent va puteti bucura de reduceri substantiale la diverse modele.
Voi aveti grija de bijuteriile voastre? Ce casete de bijuterii preferati?

Please follow me :



Vote my Looks:

2 comments:

  1. I love this lovely box!
    It s so cute, so romantic and beautiful!so precious!
    thank you for the sharing!

    ReplyDelete
  2. Superbe toate cele 3 modele! ♥
    Deşi, extrem de scumpe... :-)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤