📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 July 2013

OOTN: Black Cat

Va spuneam in acest articol despre super-ofertele de care am profitat de pe Kurtmann. Atunci v-am aratat doar cateva poze cu produsele si o prima parere- ca un mic preview, iar acum revin cu prima tinuta, unde am purtat colantii Stradivarius gri.


Asa cum v-am spus deja, sunt dintr-un material ultra-elastic, in asa fel incat, cred ca- usor- ar putea ca fiecare marime sa mearga la 1-2 marimi mai mici sau mai mari. Ce mi-a placut cel mai mult la acest material comod si fin, pe langa faptul ca e si rezistent (nu e genul care sa se agate sau sa se zgarie usor), aspectul acesta ca de piele, fiind foarte luciosi. In plus materialul e subtire (fara sa fie transparent), perfect pentru vara.
Chiar daca aceasta e tinuta pe care am ales sa v-o prezint, vreau sa stiti ca i-am purtat in diverse stiluri, chiar si sport, pentru ca sunt atat de comozi ca nu vreau sa ma despart de ei.
Nu sunt nici  prea mulati in partea de jos (am avut colanti care erau asa si se simtea incomfortabil), iar banda elastica e din cele fine, lejere, care nu se va rasuci cum se intampla in unele cazuri.

La modul sincer am fost incantata peste asteptari de acesti colanti si chiar imi pare rau ca la prima comanda nu am ales mai multe nuante. Pe negru arata la fel de fabulos ca modelul pe gri, prezentat de mine.

Si cum nu se poate sa fac poze fara sa fie prezenta si pisica...


Nu uitati sa profitati de ofertele Kurtmann! Eu am fost foarte incantata de calitate in primul rand si in curand o sa vedeti noi tinute cu celelalte articole pe care le-ati vazut in micul meu preview.

Ps. acum colantii sunt la pret intreg 19,90 (eu i-am achizitionat la 9,95 lei), dar inca mai gasiti la pret redus colanti, dar pe alte nuante. Intrati pe site, daca vreti mai multe modele si nuante.
Please follow me :


Vote my Looks:

8 comments:

  1. Foarte frumosi colantii si felicitari pentru tinuta. E super! Cu siguranta vei cuceri pe oricine vrei tu imbracata asa :)

    ReplyDelete
  2. Hello! I understand this is sort of off-topic however I needed to
    ask. Does operating a well-established blog such as yours require a lot of work?
    I'm brand new to writing a blog but I do write in my diary on a daily basis. I'd like to start a blog
    so I can easily share my personal experience and views online.
    Please let me know if you have any recommendations or tips
    for new aspiring bloggers. Thankyou!

    Also visit my homepage ... wholesale products

    ReplyDelete
  3. Si eu iubesc Kurtmann-ul. I-am descoperit de la inceput si pot sa spun ca nu m-au dezamagit niciodata!

    ReplyDelete
  4. Te-am taguit aici, sper sa-l faci http://anfreutza.wordpress.com/2013/07/03/atipic-beauty-si-persoane-cu-dizabilitati/

    ReplyDelete
  5. Heya i am for the first time here. I found this board
    and I to find It truly useful & it helped me out a lot.

    I am hoping to give one thing back and aid others such as you helped me.


    my web page :: sms lan snabbt

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤