📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 July 2013

OOTD: L'amour est bleu

Nu credeam in dragoste la prima vedere. In general imi place sa aleg constient, rational, intorcand "problema" pe toate partile, inainte de a lua o decizie.
Insa de data aceasta am fost surprinsa dincolo de orice asteptari. Vorbesc de gentuta albastra pe care v-am prezentat-o deja la capitolul noutati din dulapul meu:
Sa va spun mai multe despre prima mea comanda de pe Dresslink! Cand am descoperit prima data site-ul am ramas surprinsa de preturile extrem de mici. Adica serios, cu numai 20-30$ iti innoiesti garderoba.
Scuzati calitatea pozelor, dar "sedinta foto" a fost destul de spontana :p



Bluza se gaseste in doua variante de culori:
Costa 6,50$. Iar geanta o gasiti in 4 variante de culori si costa doar 5,83$:
Precum vedeti, arata mult mai bine in realitate decat in poze.

In alte ordine de idei, comanda mi-a ajuns cam in 15-18 zile, se plateste intr-adevar transportul, dar asta inseamna doar cativa dolari in plus. (NU este cazul sa va ganditi ca se intampla ca valoarea transportului sa depaseasca valoarea comenzii efectiv, cum se intampla de multe ori, la comenzile internationale). Din punctul meu de vedere, chiar si cu transport cu tot, pretul final al unui produs ramane oricum cel mai mic din cate am vazut pana acum. Defapt o sa gasiti multe modele pe care in mod normal, pe alte site-uri sunt incepand de la 30$-60$, aici, pe Dresslink la doar 5-7 $, ajungand cu transport cu tot la 8-10$. Si deci, inca se merita, nu-i asa?
Din punctul meu de vedere, chiar e cel mai ieftin magazin online din tot ce am descoperit eu pana acum. 
Revenind la gentuta, mi s-a parut ok si calitativ, e foarte bine compartimentata (2 compartimente mari si unul mic cu fermoar) si ce imi place cel mai mult e faptul ca se inchide pe sistem de magneti, asa ca nu ii duci deloc grija ca nu ai inchis-o cum trebuie. Practic, se inchide singura, pentru ca magnetii sunt foarte puternici.
E de asemenea si incapatoare, chiar daca la prima vedere pare mica si adorabila. Mie imi incape lejer portofelul (mare), telefonul, cateva cosmetice, o sacosa, pachetul de tigari, cheile etc. Chiar nu ar fi necesar sa fie mai mare de atat. 


Blouse: Here
Bag: Here
Shorts: Romwe
Shoes: Pantofi Super
Accesories: Random

Asa cum v-am spus deja, comanda mea a cuprins bluzita, geanta si o pereche de colanti (care din pacate imi vin putin cam mici), cu transport cu tot, 20$. Am plasat deja o alta comanda, tot de 20$, unde m-am orientat mai bine, am ales si produse la reduceri, si la final, comanda mea de 20$ a cuprins: doua perechi de pantaloni scurti (o pereche de dantela si  o pereche de blugi) o pereche de colanti si o palarie alba de vara. Si abia o astept!
Voi ce parere aveti despre Dresslink
Please follow me :


Vote my Looks:

24 comments:

  1. intreaga tinuta este frumoasa si tie iti atat de bine imi place mult combinatia si sunt eftine , am vazut si eu ca transportul pe unele situri de cumparaturi este mai mare decat cumparaturile . mai vreau poze ,ne place ce vedem . wekend reusit .

    ReplyDelete
  2. Arati minunat,imi place vestimentatia,felicitari!

    ReplyDelete
  3. Frumoase topul si geanta, imi plac culorile si te prind foarte bine! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. iti sta f bine cu albastru sa sti :)
    tot ce ai ales sunt frumoae foc :*
    site`ul este unul f accesibil si ai multe produse de unde sa alegi ceea ce iti place

    ReplyDelete
  5. bluzita este frumoasa pe ambele culori, cred k ma mi gandesc putin si poate o iau si eu :P

    ReplyDelete
  6. Geanta e super si pantalonii la fel! Imi place!

    ReplyDelete
  7. am si eu o intrebare , care sunt taxele vamale si cum vine coletul , as dori si eu maxim sa comand de pe acest site si nu stiu care este treaba cu celelate taxe in afara de transport..multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Diana,
      Depinde de metoda de transport pe care o alegi cat o sa dureze sa ajunga, dar in jur de 20-25 zile a durat la mine. Taxe se aplica doar daca depaseste valoarea de 10 euro. Apoi se aplica TVA, la tot ce depaseste 10 euro. Atentie, 10 euro, nu dolari!
      Te poate ajuta sa citesti si acest articol, pe care l-am scris din experienta mea cu posta vamala si cumparaturile din afara tarii.

      Delete
    2. http://kaiyoaino.blogspot.ro/2013/05/totul-despre-coletele-internationale.html

      Delete
  8. Buna!M-ar interesa sa stiu cat ai platit tu transportul pentru comanda de 20 $. Este rentabil sa iei de la ei?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cristina, nu-mi amintesc exact, dar cred ca in jur de 10-15 lei.

      Delete
    2. Multumesc frumos pt raspuns:)

      Delete
  9. Buna , doresc sa fac si eu o comanda pe dresslink si m'ar ajunge cam 30 $ sa zic cu tot cu transport ...acuma problema e ca nu stiu care sunt taxele vamale , adik in comanda ar fi 2 rochite niste pensule si ochelari...si chiar nu stiu unde pot sa aflu cam cat m'ar ajunge...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uite, asa se calculeaza:
      Taxe vamale pe valuarea coletului:

      10 Euro: Costul taxelor vamale este “0″. Nu se plateste nimic.

      150 Euro: Daca coletul nu depaseste 150 de euro, se va plati doar TVA, adica 24%, din valuarea coletului.

      150.01 Euro: De la aceasta suma se palateste si taxa vamala plus TVA (taxa vamala difera in functie de categoria din care face produsul, de exemplu, la electrocasnice e 3,3% + TVA (24%).

      Delete
    2. multumesc foarte mult de ajutor :D te pup

      Delete
  10. Am dat si o comanda azi de 47 dolari cu tot cu transport, sunt curioasa in cat timp ajunge...si daca la posta o sa mai platesc ceva.Eu am mai comandat de pe aliexpress si a durat 100 de ani pana a procesat comanda...cred ca 3 saptamani a durat si deabia zilele astea a trimis-o si astept sa ajunga...cred ca o sa dureze cam 30 zile.De pe aliexpres trebuie sa primesc niste gene si de la alt vanzator o paleta...acuma sper sa nu am surprize :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bianca, mai mult ca sigur o sa platesti si taxe vamale. Din cate imi amintesc eu, coletul mi-a ajuns la posta vamala, iar taxele vamale trebuie sa fie cam 24% din cei $47. Cred ca in 3 saptamani ajunge, dar depinde foarte mult si de posta de la tine din oras.

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤