📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 July 2013

New in my Closet

Si in ultima perioada, desi mai aglomerata decat de obicei, am reusit sa imi cresc colectia de haine de avara. Cele mai frumoase cumparaturi au fost insa de pe Romwe.
Va mai amintiti de pantofiorii roz?
Acum ii mai gasiti doar pe verde neon, aici.

Ma plangeam ca nu prea am cu ce sa-i asortez. Bineinteles ca intre timp am remediat aceasta problema. In primul rand am gasit la un magazin local o palarie superba, tot roz:
A costat doar 35 lei, nu are rost sa va dau mai multe detalii pentru ca magazinul e local si nu veti gasi online sau in alta parte.
Am reusit sa gasesc si o curea nuanta asemanatoare, la un magazin obisnuit si m-a costat doar 9 lei. M-am bucur ca am gasit-o pentru ca accesorii in aceasta nuanta sunt destul de greu de gasit si singura alternativa era o curea (asemanatoare celei cumparate de mine) la H&M, dar costa peste 40 lei si mi s-a parut cam mult.
Si intre timp mi-a ajuns si urmatoarea comanda de pe Romwe care era, desigur, un sacou tot roz.
Spre bucuria mea, materialul e usor elastic, altfel nu stiu daca mi-ar fi venit o marime atat de mica. Sacoul il gasiti aici,  la pret redus.
Asa ca acum pot fi invitata la o petrecere Roz fara nici o problema! :))
Chiar daca rozul acesta aprins e o culoare mai pretentioasa, poate fi asortat usor cu alb sau negru pentru un efect super. Vreti sa vedeti tinute cu aceste articole pe viitor?

Tot de pe Romwe, mi-am intretinut si obsesia mea pentru modelele florale. Bineinteles ca nu puteam rata colantii cu flori, pe care i-am prins si la ultimele reduceri la preturi super ok.
Cei pe fundal negru nu mai sunt disponibili, dar gasiti model asemanator  aici si sunt ceva mai subtiri, din material clasic de colant. Iar cei pe crem, nici ei nu mai sunt disponibili acum, decat pe fundal alb (ii gasiti aici si sunt si la reducere doar 9 $). Cei crem mi-au placut la nebunie, vin mult mai bine decat va imaginati imbracati, si in plus sunt un material foarte fin, parca usor plusat, comozi si elastici.
Mie mi se pare ca poti face tinute feminine si chiar elegante cu colanti. V-ar placea sa vedeti astfel de tinute pe blog?
Si daca tot vorbim despre Romwe, asa arata urmatoarea mea comanda, care trebuie si ea sa ajunga.
Ii gasiti aici pe cei cu flori si aici pe cei cu dantela


Si in ultima vreme mi-as mai dori si aceasta rochita:

Ultima oferta Romwe o gasiti aici:

Oferta e valabila doar dand click de pe acest link:

If you like Mint Green Riveted VestStripes Shirt, and other hot Summer styles, then you will find them here, and almost 30%off!

7 comments:

  1. Frumoase lucrusoare.
    Sa le porti cu drag!

    ReplyDelete
  2. super sa le porti cu placere. .. nr de la pantofi se potriveste ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un pic cam fix,dar nu cred ca un numar mai mare mi-ar fi venit

      Delete
  3. SUNT TARE FRUMOASE TOATE! Chiar as vrea sa vad outfituri cu ele!

    ReplyDelete
  4. Superba tinuta roz ti-ai facut!
    Ce inaltime are tocul pantofilor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Tocul e de 8, dar mai are talpa inca 1 cm, deci se simte ca un 7. Oricum sunt ok, ma impac bine cu ei si eu nu prea mai reusesc sa merg pe tocuri mai inalte de 5,5. Au o forma care te face sa nu simti inaltimea tocului

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤