📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 July 2013

New in my closet 3 + Castigatoarea PersunMall

Nici saptamana aceasta nu a trecut fara cateva cumparaturi. Dintre toate, cel mai mult m-au bucurat pantalonii scurti si gentuta albastra.
Ramanand in sfera obsesiilor mele, pantalonii cu model floral pe care ai ador si desi i-am comandat online si am avut emotii daca or sa-mi vina sau nu, s-au potrivit perfect. Si desigur, pantalonii scurti cu dantela. Pana acum am reusit sa gasesc doar pe alb, ramanand sa caut si pe negru, cel putin. In detaliu, pozele aici:

Pe acestia ii gasiti aici, la un pret foarte bun.

Ii gasiti aici.

Ii gasiti aici.
Si va mai spuneam de o gentuta. Asa cum stiti cautam o geanta casual, eventual tip postas care sa se asorteze cu balerii mei albastri:
Ei bine, nu am gasit deloc exact aceasta combinatie de culori, dar am gasit aceasta geanta adorabila, care daca va vine sa credeti sau nu, costa doar 4,53 $!
Cum spuneam, ca nuanta de albastru se potriveste, din pacate, albul e chiar alb, nu crem cum speram eu, dar totusi merge la balerini, parca fac parte din acelasi film.
Geanta e disponibila pe inca 3 nuante (le vreau pe toate!) si o gasiti aici. Ca si dimensiune e potrivita (30x20cm) si are si o capacitate destul de mare.
Voi ce v-ati mai cumparat si ce va mai doriti?

Iar castigatoarea concursului PersunMall, aleasa de sponsori este :
Winner Name: Pandrea Florina
Winner Email: xxxxesica23@yahoo.com
Daca nu ai fost inca contactata de sponsor, te rog sa imi trimiti un email pe adresa dumitru9catalina@yahoo.com
Felicitari!

6 comments:

  1. Cat de draguta e gentuta! <3
    Ai platit ceva taxe de transport pe acel site? Sau ... ca vreau si eu sa imi comand! <3 e chiar foarte accesibila si ft draguta!
    Sa le folosesti sanatoasa :*

    ReplyDelete
  2. Da, exista taxe de transport, dar sunt destul de mici, gen 1-5$ per articol. Eu la o comanda de 14$ (3 articole comandate) am platit aproximativ 7$. Chiar si cu transport cu tot, lucruri mai ieftine ca la ei, eu pana acum nu am gasit. Iar geanta e pur si simplu superba. Nici eu nu ma asteptam sa arate asa de bine in realitate.

    ReplyDelete
  3. super tare comanda ta de data asta , imi plac pantalonasii din dantela ( dar raman doar see you placutul ) si gentuta , mie imi place albastrul rau de to

    ReplyDelete
  4. Cate floricele minunate pe hainute:)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤