📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

13 July 2013

B.A.D.Style

Am o dilema: cate bijuterii aveti? Obisnuiti sa strangenti foarte multe bijuterii cu scopul de a le asorta cu usurinta tinutelor?
Eu ador bijuteriile colorate cu/fara pietricele, margelele si colierele interesante. Totusi, mi se intampla foarte des sa ma "atasez" mai mult de anumite bijuterii, pe care le port aproape constant la tinutele mele. Un exemplu sunt bratarile pe care le-ati vazut deja la doua tinute pe blog:


Bratarile sunt absolut adorabile si le gasiti sub semnatura B.A.D.Style.







Bratara cu placuta (Bratara din lant si placuta) e chiar eleganta, finuta, iar eu o ador tocmai pentru inscriptia sugestiva :p
Defapt, B.A.D. Style vine de la Barar Adriana Delia, talentatul designer, care nu creaza doar bijuterii ci si tricouri, rochite si alte articole vestimentare, toate purtand amprenta unui stil modern si usor non-conformist.
Cealalta bratara (White Gold) e piele cu metal, un model modern si mi s-a parut foarte rezistenta (avand in vedere ca am purtat-o constant). In plus, se potrivesc de minune impreuna.
Ce parere aveti, va plac bijuteriile B.A.D. Style? Voi aveti bijuterii de care nu va despartiti?

5 comments:

  1. foarte dragute :) de cand am nepotelul nu prea port bijuterii...imi trage totul :D

    ReplyDelete
  2. Sunt foarte vesele si tineresti, iti vin tare bine la mana.
    Eu am o pereche de cercei si un inel de care m-am indragostit, le-as purta la orice tinuta desi am o multime de bijuterii pe care pot sa le asortez :)

    ReplyDelete
  3. sunt f frumoase si ti se potrivesc de minune! eu sunt genul care colectioneaza bijoux-uri de tot felul, imi place sa le schimb mereu, nu port mult timp la rand aceeasi bijuterie.

    ReplyDelete
  4. Da, am prostul obicei sa ma plictisesc repede de ceva asa ca apar noi si noi bijuterii in colectia mea. Ale tale sunt tare dragute.

    ReplyDelete
  5. YOU LOOK VERY PRETTY :)
    hope you can enter! http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/2013/06/persunmall-summer-style-international.html#comment-form

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤