📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 December 2012

Cel mai tare cadou pentru copilul tau

Bradul, colindele si mai ales cadourile de Craciun sunt cele mai frumoase amintiri ale copilariei. Si daca ati aruncat un ochi pe scrisoare catre Mos Craciun a copilului tau, cu siguranta ai gasit o lista lunga...
Insa care ar fii cea mai frumoasa surpriza de Craciun? Ce ar fi daca Mos Craciun insusi, ajutat de Spiridusi, Ingerasi sau Craciunite ar imparti anul acesta cadourile?

InZonaTa te ajuta cu o oferta de nerefuzat: il poti "inchiria" pe Mos Craciun si spiridusii lui la numai 150 Ron! 
Animatori veseli si colorati, baloane modelate (animalute, flori, sabii, scuturi, pistoale, lebede etc.), baloane de sapun, pictura pe fata, sclipici, costume de carnaval sunt cateva dintre lucrurile pe care le poti avea la petrecerea copilului tau. Confetti, decoratiuni cu baloane, baloane modelate, pictura pe fata, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animatie, face-painting, jocuri si concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri copii si multe altele iti sunt puse la dispozitie de Infinity Events la petrecerea ta,  fie ca o organizezi acasa, la un loc de joaca sau la o gradinita.
Iata cum faci o surpriza de neuitat copilului tau, dar si invitatilor tai la petrecerea de Craciun. Nimeni nu e prea mare pentru a spune Mosului ce isi doreste, nu-i asa?
Oferta o gasesti chiar aici!
Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro.

4 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤