📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 April 2012

Despre zodii...cu umor...

Dupa ce descoperirea celei de-a 13-a zodii, Opiochus, a dat peste cap toata logica previziunilor astrale, specialistii astronomi au decis sa reduca numarul zodiilor la 6, adica sa le condenseze doua cate doua. "Oricum fiecare zodie avea ascendent in zodia urmatoare, ceea ce inseamna ca imprumuta mai mult de jumatate din caracteristicile ei, prin aceasta condensare trasaturile fiecarei zodii vor fi mai clare".


Cele 6 zodii vor fi in ordine urmatoarele:

Berbecotaur, 21 martie - 21 mai . Persoanele din aceasta zodie vor intruni ostilitatea berbecului si incapatanarea taurului, ceea ce inseamna ca vor deveni cele mai nesuferite si mai egoiste persoane din zodiac. Partea buna este ca nu vor aparea prea mult in public, berbecotaurii fiind de obicei atasati de locurile mici si intunecoase.

Gemeniorac, 21 mai - 23 iulie . Combinatia comoditatii racului cu lenea si starea de schizofrenie a gemenilor va fi destul de nefasta, persoanele nascute in aceasta perioada vor deveni cele mai delasatoare din tot zodiacul, deci nu vor avea bani si nici nu se va pune vreodata problema de cariera.

Feciorileu , 23 iulie - 23 septembrie. Dorinta de putere a fecioarelor va intra in combinatie cu megalomania, mitomania si snobismul leilor, din aceasta uluitoare combinatie rezultand o zodie puternica, inumana, noua generatie de Hitleri. Din fericire, dorinta de razbunare a leilor ii va duce pe toti feciorileii la faliment, ratare si paranoia combinatorie, in momentul intrarii zodiei in Decanul Decaderii lui Pluto.

Scorpioanță, 23 septembrie - 22 noiembrie . Zgarcenia balantelor se va armoniza destul de bine cu obsesiile sexuale ale scorpionilor, ceea ce inseamna ca persoanele din aceasta zodie vor cauta sa profite de altii atat sexual, cat si financiar. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor prefera filmele de groaza, vor fi mari consumatoare de pornografie si vor fi dependente de jocuri de noroc.

Săgetăcorn, 22 noiembrie - 20 ianuarie . Sentimentele de ratare ale sagetatorilor vor fi echilibrate de sentimentele de vionovatie ale capricornilor. De aici rezulta una dintre cele mai lase, laudaroase si paranoice zodii. Desi se vor simti niste persoane implinite pe plan financiar, săgetăcornii nu vor gasi niciodata dragostea adevarata si vor face foarte putin sex, care, in general, le este oferit din mila.

Vărsăpești, 20 ianuarie - 21 martie. Blandetea suparatoare a varsatorilor intra in combinatie cu mercantilismul pestilor, rezultand o zodie normala. Persoanele din aceasta zodie vor fi asociate cu mediocritatea si, in general, cu orice lucru anost, plictisitor, plat si insignifiant, deci nu vor intra niciodata in posteritate.

Sursa: mioritice.com

4 comments:

  1. eu sunt capricornovarsa, dar nu maregasesc pe lista :))

    ReplyDelete
  2. Eu Săgetăcorn .dar nici la mine nu se potriveste :D poate valabil pt capricorn ca la sagetatorul meu in nici un caz :)))

    ReplyDelete
  3. Acsinte Lorena IsabelaNovember 24, 2012 at 4:23 PM

    Deci eu sunt varsapesti :)))) nu se potriveste cu incapatanarea mea desavarsita si energia mea :))

    ReplyDelete
  4. nu sunt de acord, nu mi se potriveste deloc

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤